Widok

Drogie Państwo! Czy ktoś z Was stosował środek odchudzający EDIXAL ???

Drogie Państwo! Czy ktoś z Was stosował środek odchudzający EDIXAL ???

Jeśli są osoby które,stosowały wyżej wymieniony środek proszę o opinie na temat Waszego samopoczucia i ogólnie jakie macie zdanie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja stosowałam. Działa spoko, ale trzeba się ruszać, bo ma L-karnitynę i ona spala tłuszcz przy wysiłku. Biorę w trakcie jedzenia i dużo popijam wodą. Widzę efekty na udach z którymi miałam zawsze kłopoty :-) . Nawet kupiłam sobie już spodenki. Jeszcze 2tyg i będzie super!!!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
A jak z samopoczuciem???? Czujesz się jakoś dziwnie???
potwierdzam to co napisała koleżanka. Ja nie czułam sie inaczej niż przed stosowaniem
Drogie Panie!

Skusiłam się na kupno środka EDIXAL. Waga delikatnie spada, jednak jeśli chodzi o samopoczucie to mimo tego, że nie zażywam środka na "pusty żołądek" i tak odczuwam ogromny ból z pieczeniem. Wczoraj ból był tak duży,że skończyło się wymiotami.

Powyższy stan trwa ok.10 - 15 min. Później jest już ok.

Czy ktoś z Was też coś podobnego miał???
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
http://www.bangla.pl/opinie/p27667/walmark-edixal-kapsulki-zelowe
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Kobieta

Szukam przyjaciela - GEJA :) (5 odpowiedzi)

Wiem że troche nietypowe ale... a nóż - widelec się znajdzie? :) Czemu akurat Geja? Bo przyjaźń...

Gadżety erotyczne na rocznicę z żoną (37 odpowiedzi)

Dzień dobry! W niedalekiej przyszłości będę wraz z (teraz już) żoną obchodzić okrągłą rocznicę...

Rozwod dobry adwokat (403 odpowiedzi)

Witam czy ktos moze polecic dobrego adwokata z Gdyni badz Sopotu? Mam zamiar zlozyc pozew wiem ze...

do góry