Widok

Drogie panie, proszę o pomoc :)

Śródmieście Temat dostępny też na forum:
Witam. Chciałbym poprosić panie o pomoc i kobiecą opinie. Jakie miejsca w trójmieście uważacie za romantyczne? Czasami mam ochotę powłóczyć się z moją drugą połówką (tą ładniejszą i inteligentniejszą) po okolicy ale już powoli zaczyna mi brakować pomysłów. Chyba wszystkie miejsca (te mniej lub bardziej) romantyczne zwiedziliśmy, między innymi: Otomino, Kamienna Góra w Gdyni, Ptasi Raj w Sobieszewie, park Oruński i Oliwski, Matemblewo, Bastiony itp. Naprawdę tego dużo było więc nie ma sensu wymieniać wszystkiego.

Proszę was o ciekawe pomysły na różne spacery. Te dłuższe, krótsze, romantyczne a nawet propozycję wyjazdu na weekend. Bardzo proszę o ciekawe propozycje. I proszę podawajcie nawet te najgłupsze propozycje. Liczy się oryginalność i żeby moja pani była zadowolona. Nie zależy mi wyłącznie na trójmieście, okolice (Kaszuby i inne) mile widziane. :)
Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Klif w gdyni, wspaniałe miejsce i widoki , teraz w okresie swiątecznym poleciłabym ci spacer po starym mieście, motława. Ja byłam tam ostatnio z mężem też na spacerku wszystko slicznie wygląda duża choinka i wogóle.
http://www.monbijou.agrowakacje.pl/oferta.htm
piękny i cudowny zakątek
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Super romantyczny jest - moim zdaniem - zwykły spacer plażą, zwłaszcza na odcinku Gdynia Orłowo - Jelitkowo.

Inne tematy z forum Kobieta

Samodzielna nauka języka angielskiego - rady :) (153 odpowiedzi)

Hej :) Postanowiłam zacząć uczyć się języka angielskiego. Niestety finanse nie pozwalają na...

Tabletki Cum on opinie (3 odpowiedzi)

Jakie macie opinie na temat tabletek na zwiększenie wytrysku cum on? Czy rzeczywiście poprawiają...

Tabletki na odchudzanie? (185 odpowiedzi)

Cześć i czołem :) Zależy mi aby schudnąc 7 kilo by powrócić do moich starych ciuchów w które...

do góry