Widok

Drużyna Dudy

Czy to jest naprawdę najlepsze co moze dać z siebie PiS?
To jest Drużyna "lepszej zmiany dla Polski" ?

To są właśnie Wolacy, którzy zabierają sie za rządzenie tym krajem.

Szydło twierdzi, że przystąpienie RP do Unii miało miejsce w 1993 roku. Pomyłka o 11 lat najnowszej historii Polski, praktycznie wyklucza ją z roli premiera. W 1993 droga Pani, to z Polski wyszło dopiero rosyjskie wojsko.

Do szkoły analfabeci !

http://uniwerek.tv/spolecznie/item/518-matura-w-sejmie
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 12
Widocznie nie ma z czego żyć. Niestety, byt kształtuje świadomość.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
To Sadyl żyje z pracy na forum. Kto zawsze wola : Łapać złodzieja ?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
> Sadyl wielu uczestnikom forum zadaje pytanie "to z czego żyjesz?"

Wielu?
Możesz wkleić linki i daty wypowiedzi?

A jeśli cytujesz, to nie cytuj wybiórczo. Rozmowa brzmiała:
---
> nikt mi za nic nie płaci
To z czego żyjesz? ;>
---
Skoro Skydiver deklaruje, że nikt mu za nic nie płaci, zainteresowałem się tematem. Może ma sposób na życie, którego nie znam ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
> To Sadyl żyje z pracy na forum

No niestety. Mimo ciągłych petycji, administracja portalu nie chce wyłuskać na mnie ani złotówki. Choć tyle wskórałem, że kolor nicka mi zmienili :/

Jakbyś baranie czytał, co jest napisane, a nie dopowiadał sobie bajek, to byś wiedział, z czego żyję. I że większość czasu pracy spędzam w domu na kompie.
Zresztą.. to bez znaczenia, co napiszesz. Większość aktywnych forumowiczów zna prawdę i możesz se pisać, co chcesz :D
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
>Może ma sposób na życie, którego nie znam ;)
Wiele rzeczy jeszcze w życiu nie znasz....

Juz ci człowiek powiedział, zes bolszewik. Przemyśl to sobie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
> Wiele rzeczy jeszcze w życiu nie znasz...

Kurcze.. jak pytalem, czy wolisz z żelem, czy bez, to miałeś focha. A teraz sam zanęcasz.. :/

> zes bolszewik

To drugie słowo na tę niedzielę, czy już na przyszłą, bo długi weekend planujesz? :D
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Sadyl nie chce mi się szukać ale zapisałeś mi się w pamięci jako homofob
> zapisałeś mi się w pamięci jako homofob

Fakt.. sporo chleję i wielu rzeczy nie pamiętam.
Jeśli dostałeś ode mnie kosza po pijaku, to sorki. Nie pamiętam sytuacji.
Może brzydki jesteś? ;)

Ad meritum:
Co ma moja ew. homofobia do zarzutu, który mi uczyniłeś:

> Sadyl wielu uczestnikom forum zadaje pytanie "to z czego żyjesz?"

Prosiłem o konkrety: link, data. Wyskakujesz z homofobią :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Nic niema do rzeczy poza tym żeś zwykłym polakiem
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
> Nic niema do rzeczy poza tym żeś zwykłym polakiem

Absolutnie się tego nie wypieram.
Jestem zwykłym Polakiem (z dużej się pisze, chyba, że chcesz zademonstrować brak szacunku dla Polaków)
Btw: kwestia mojej narodowości nie ma w tym wątku najmniejszego znaczenia. Mógłbym być Żydem, Cyganem, Czukczem czy przedstawicielem dowolnego innego narodu. Wątek nie dotyczy narodowości ale Państwa.

A wracając: zapytam ostatni raz: jesteś w stanie udokumentować swe słowa?
Jeśli nie, to spi*dalaj na szcz*w z niczym nie popartymi insynuacjami.
Każdy postronny czytelnik sam sobie wyrobi zdanie. A większość i tak już je ma wyrobione.
Yhy..
>Przypomnij kto prosił o Radę Gabinetową.

Skydiver, człowieku... Przypomnij czego dotyczył spór. Bo nie chodziło o to, że Prezydent nie chciał się spotkać z Panią Premier. Podobno chciał. Dyskusja toczyła się na inny temat. I nie mam ochoty jej rozstrzygać. Po prostu uważam, że w całej tej dyskusji dobro Polski zeszło na drugi plan. Masz prawo uważać inaczej.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
@sadyl
>Kurcze.. jak pytalem, czy wolisz z żelem, czy bez, to miałeś focha. A teraz sam zanęcasz.. :/

You talkin' to me ?
ale żeście naspamowali...

@Człowieku...

próbowaliśmy ze Skydiverem merytorycznie - nie da się... osoba ta pozbawiona jest wszelkiej logiki, co wielokrotnie udowodnił w swoich wypocinach... nie docierają żadne argumenty, na które zresztą nigdy nie odpowiedział... bo 1. nie umiał, lub/oraz 2. umiał ale wiedział, że obali to wszystkie jego teorie

co do oczerniania drugiej strony...
wskazywanie braku logiki i spójności w tym co 'druga strona' opowiada NIE JEST oczernianiem... to tylko przedstawienie faktów dot. 'drugiej strony' - faktów weryfikowalnych, wystarczy poszukać na forum, lub wejść na tajną stronę... google.pl...

"historia lubi się powtarzać i biada tym co nie wyciągają z niej wniosków i się nie uczą"
dokładnie, powiedz proszę to samo każdemu socjaliście ;)))))))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Szydło wprowadza nową jakość.
Kamiński skazany wyrokiem sadu Rzeczypospolitej zostaje ministrem i ma walczyć z korupcją, podczas gdy sam z prawem ma problemy.

Budowanie rzadu w oparciu o kryminalistów to jest LEPSZA ZMIANA DLA POLSKI.
Buractwo i szmaciarstwo.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3
to, ze jakis sedzia jest idiota i pieskiem na telefon to nie znaczy, ze kaminski jest niewlasciwym kandydatem. To najlepszy wybor. Zreszta to, ze michnik nienawidzi macierewicza i od lat go oczernia to tylko dobrze o antonim swiadczy. Polska potrzebuje teraz bohaterow i patriotow, czyli kaminskigo i macierewicza
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
Pomyliłeś troche epoki. Masz myślenie rodem ze stalinizmu, kiedy to sędziowie wydawali wyroki wg zapotrzebowania politycznego.

Kamiński mając wyrok jest zwykłym pospolitym kryminalistą a jego miejsce jest w pierdlu obok gwałcicieli i morderców.

Przypomnę, ze Nowak po skazaniu przez sad ustąpił ze stanowiska a premier Oleksy ustąpił po oskarżeniu przez Milczanowskiego. Jak wiadomo te oskarżenia nie znalazły pózniej potwierdzenia w sądzie.

Szmaciarzom z rządu Kaczyńskiego brakuje jednak odwagi by udowodnić swoją niewinność, będąc do czasu ostatecznej decyzji poza podejrzeniem. Partia, która Prawo wypisuje na sztandarze pokazuje, ze ma prawo i obywateli Rzeczypospolitej głęboko w d*pie.
Oczywiście nikt nie ma watpliwości, ze pod rządami Ziobry, jedynego ministra sprawiedliwości, ktory stosowal terror jako narzędzie działalności, wyrok sadu II instancji wobec Kamińskiego bedzie jedyny Prawy i Sprawiedliwy.
No ale w sytuacji, kiedy inny szmaciarz będący obecnie prezydentem Rzeczypospolitej ma na koncie prawomocny wyrok za rozpowszechnianie nieprawdziwych informacji, stosowanie buraczanych standardów nie powinno nikogo dziwić.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 7
To jest bratku Twój problem jaką drogę sobie obierzesz i czy drogą którą będziesz wędrował przez życie będą również szli ludzie mądrzy. Z tego co czytam Twoją pisaninę to raczej masz niewielkie szanse takich spotkać.
Ale po co ja to piszę, przecież nie jestem Twoim wychowawcą.
Żyj jak chcesz.
Pozdrawiam Ciebie.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Powiedzcie mi, uczestnicy tej dyskusji, jak to jest?
Już od pewnego czasu przywykłem, że wybory w Polsce są zawsze fałszowane.
Dziwne, bardzo dziwne, jakoś w ogóle nie słyszałem że tym razem PKW i reszta aktywu nie fałszowała wyborów.
A tu nagle - masz babo placek - Orzeł i Stankiewicz cicho siedzą.
Nie pasuje mi to coś. Na pewno były fałszowane i ktoś coś zakombinował. W Polsce od bardzo wielu lat nie słyszałem aby były uczciwe wybory. A tym razem jednak udało się......są uczciwe.
Nareszcie, uczciwość wygrała.
Czyżby nasi byli górą nasi???
do góry