Widok

Duda odmówił spotkania z Tuskiem

Ten pan od ciasteczka i pośladków Dody odmówił właśnie spotkania z szefem Rady Europejskiej.

Nie dziwi mnie to.
II PRL jest przecież krajem, którego ustrój nie ma nic wspólnego z demokracją typu europejskiego.
Jest to typowo bolszewickie państewko budowane w oparciu o standardy putinowskie.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ne, to nie - łaski bez;) A na poważnie: nie ma takiego obowiązku, choć podejrzewam, że gdyby szefem RE nie był Polak w dodatku nazwiskiem Tusk, pan Duda nie miałby oporów przed spotkaniem.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1

Tusk czy nie Tusk.... bez znaczenia
Dla mnie to jest symboliczne potwierdzenie bolszewickiej proweniencji umysłowej Reżimu II PRL.

Przynajmniej jedno jest jasne :
Jeżeli PIS mówi o tym, ze nie chce wyprowadzać Polski z UE, to znaczy ze kłamie.

Instytucjonalnie jesteśmy już w Minsku, Moskwie i Phenianie.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

Brawo dla administracji forum, która wycina posty putinowskich brygad trolli, na tym forum występujących pod nickiem Aradash
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

A niby dlaczego polski Prezydent miałby się spotykać z Prezydentem Rady Europy?
To jakieś inne państwo jest?

---
Nie wiem co napisał Aradash, ale przyklejanie jemu akurat probolszewickich (czyt: pro-PiS-owskich) sympatii, niezmiennie świadczy o poziomie intelektualnym autora wpisu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6

Został już tylko podpis dooody.

A tu lista organizacji domagających się zawetowania ustaw o wprowadzeniu ustroju bolszewickiego :

http://www.hfhr.pl/wp-content/uploads/2017/07/Open_letter_50_ngos_21072017_FNL.pdf

#Trybunał Stanu cię nie minie.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Polityka

Fajnopolacy pochowali głowy w piasek (18 odpowiedzi)

Demokracja poszła się czochrać i co wy na to ? Maska spadła z Uśmiechniętj Polski ? I został...

Czy ktoś ma dowody ? (4 odpowiedzi)

Na aresztowanie w stanie wojennym łowcy absurdów vel Zetjot ?

Nowy rok (3 odpowiedzi)

Znienawidzony Tusku żebyś Ty zniknął z tego świata to byłoby najlepsze życzenie na nowy rok

do góry