Widok

Dwór Kaszubski "MAGNAT"

Wesele Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
czy któraś z Was ma już jakieś doświadczenie z "MAGNATEM" w Bojanie? wybieram się na oględziny - stronka wygląda fajnie, włascicielka przez telefon całkiem miła i wydaje się być elastyczna - ale nie ma to jak sprawdzić w praktyce...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ok to juz szukam tego menu, a powiedz mi jak wygladalo jedzienie na poprawinach?zamawialas cos dodatkowo czy tylko to z wesela?

ok juz wszytko wiem poprawin nie bylo doczytalam:)dzieki

Niestety również mam złą opinie o włscicielce. Wraz z moim mężem byliśmy tam przed ślubem i chcieliśmy go wyprawić w Magnacie ale po "przywitaniu" i przyjęciu nas przez właścicielkę odechciało nam się wyprawiać tam wesela. Właścicielka niemiła, zachowuje się tak jakby jej nie zależało wogóle na klientach. Po tej wizycie odechciało nam się tego miejsca.

ok nie ma problemu jutro z rana ci wysle.Może ktoś ma dzień wcześniej przed nami wesele czyli 22.06.2007 na duzej sali, chcialabym sie dowiedziec jak planujecie wystroj sali

a ja poszukuje z 15czerwca:) z poczatku pomyslalam o tobie mikka ze skladaniem sie na ta dekoracje, ze tylko kwiaty by sie wymienilo i ewentualnie balony, ale obawiam sie oni by ja musieli sciagac i zakladac ponownie i to raczej sie nie uda

ferrari ja z niecierpliwoscia bede czekac na twoja relacje z wesela :)) a slub w kosciele w bojanie bierzecie? wiesz juz moze jakie przystojenie sali zrobisz? bo ja na arzie nie do konca mam pomysl :( hihi ale mam jesczze rok :P

hmmm... naprawde dziwi mnie to co mowicie. Ja już w październiku dostałam układ pokoi o który prosilam i obyło się bez zbytniego przypominania. narazie w ogóle nie było problemow. no moze poza małym zamieszaniem, o ktorym mowi aniazzz

ferrari a możesz mi przesłać ukłąd pokoi? Bo ja jakoś nie mogę się doprosić.

up do ferrari

hej, hej. sory dopiero wróciłam ze szkoły. oto pokoje:
POKÓJ 2-OSOBOWY
NR.4-1 PODWÓJNE ŁÓŻKO 100 ,00
NR.6- 1 PODWÓJNE ŁÓŻKO 100,00
NR.8-2 POJEDYŃCZE ŁÓŻKA 100,00
NR.10-1 PODWÓJNE ŁÓŻKO 100,00
NR.14-1 PODWÓJNE ŁÓŻKO 100,00
POKÓJ 3-OSOBOWY
NR.1-3 POJEDYŃCZE ŁÓŻKA 150,00
NR.5-1 PODWÓJNE ,1 POJEDYŃCZE ŁÓŻKO150,00
NR.7-1 PODWÓJNE,1 POJEDYŃCZE ŁÓŻKO 150,00
NR.13-3 POJEDYŃCZE ŁÓŻKA 150,00
POKÓJ 4 –OSOBOWY
NR.2-2 PODWÓJNE ŁÓŻKA 200,00
NR.3-1 PODWÓJNE,2 POJEDYŃCZE ŁÓŻKA 200,00
NR.9-4 POJEDYŃCZE ŁÓŻKA 200,00
NR.15-1 PODWÓJNE, 2 POJEDYŃCZE ŁÓŻKA 200,00
POKÓJ 5-OSOBOWY
NR.11-1 PODWÓJNE,3 POJEDYŃCZE 225,00
POKÓJ 6-OSOBOWY
NR.12-2 PODWÓJNE,2 POJEDYŃCZE ŁÓŻKA 250,00
RABATY
POKÓJ DLA PARY MŁODEJ GRATIS
POWYŻEJ 20 OSÓB -10%
POWYŻEJ 30 OSÓB -15%
POWYŻEJ 40 OSÓB -20%

Wielkie dzięki!!!

więc pojechałam :)

dwór zasypany śniegiem też wygląda uroczo :)
w każdym razie trafiłam na Panią Luizę - córkę włascicieli... najpierw rzeczywiscie taka trochę humorzasta była - ale szybko się wyluzowała.
rzeczowo odpowiadała na wszystkie pytania, żadnych dziwnych min, na prawdę całkiem przyjemnie.
co do samego dworu - w środku są dwie sale - mała zajęta już w terminie, który nam odpowiadał, więc oglądaliśmy dużą. Sala świetna - przestronna, dużo miejsca do tańczenia, podest dla zespołu (ew. DJ-a), mnóstwo miejsca, w rogu sali gigantyczny kominek. Obie sale oddzielone ekranami dźwiękoszczelnymi, więc imprezy się nie "mieszają". Goście mogą spotkać się jedynie przed obiektem. Pomieszczenie na alkohol i napoje (z zamrażarką) zamykane na kluczyk - obsługa nie ma dostępu. Do wyboru kolorystyka wystroju stołów, wszystko można wwieźć, udekorować salę wedle własnego gustu itp. Jeśli chodzi o pokoje - płaci się za sztuki, ale właścicieli nie interesuje ile osób położy się w pokoju - to już kwestia jak kto woli.
Generalnie pierwsze wrażenie bardzo sympatyczne, obiekt jest zamknięty, położony blisko głównej drogi - łatwo trafić.
Jak dla mnie wszystko na plus :) na razie.
I nadal szukam par, które mają tam rezerwację na 13-go i 20-go października 2007....
Hej mogłabym wiedzieć jaka kolorystyke zaproponowała pani w kwestii udekorowania stołów.Moi znajomi maja 13 pazdziernika na małej sali

Hej - kolorystyka w 4 wersjach:
biały + bordo
biały + łosoś
biały + żółty
i ostatniego nie pamiętam kurczę -jakoś to bordo mi utkwiło od razu.
Ale mogę dopytać.

Jest szansa na namiary na znajomych - tych z 13-go?? chciałabym pogadać o pokojach i innych tego typu sprawach,jak np. to żeby nie zjechać do lokalu o tej samej godzinie...

Please - podaję maila do kontaktu: agusia_pe@o2.pl
Będę wdzięczna.
Pozdrawiam
hmm... no to fajnie, że nie miałaś problemów. ja też nie zapeszam. a wie ktoś, tak przy okazji, jak tam klimatyzacja? bo chyba o tym zupełnie nie pomyśleliśmy, a troche mnie to ostatnio frapuje?

ja tez mam tam slub i jestem bardzo zadowolona z kontaktu z tym panstwem,a jesli chodzi o KLIMATYZACJE to jest ona na pewno w duzej sali jesli chodzi o mala to nie jestem pewna,ale skoro jest w duzej to i w malej powinna byc
p.s. moze ma ktos tam slub 7lipca tego roku???

mikka - dziękuję za "połączenie" mailowe :)

pozdrawiam.

P.S. Może co do 20-go paźdzernika też masz jakieś info ??? ;)
Dziewczyny a jest ktoś kto ma 23 czerwca na małej sali?

A może ktoś ma 8 września na dużej sali?

Witajcie odświeżam wątek...mój kolega robił tam wesele w zeszłym roku i wszystko prawie super ,właścicielka to ma chyba humory bo z tego co mówił to lekko psychiczna jest..to może zależy od tego jakie wesele robisz -im wieksze tym milsza.... No ja się zastanawiam nad tym miejscem bo jest sliczne , ale przeraża mnie właścicielka, bo z tego co pamiętam to kolega po każdym powrocie z rozmowy z nia miał coraz wiekszego nerwa a tu chodzi żeby całe przygotowania były miło wspominane. Sama nie wiem może coś się zmieniło od tamtej pory?????????????????????

do góry