Widok

Dwór Kaszubski "MAGNAT"

Wesele Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
czy któraś z Was ma już jakieś doświadczenie z "MAGNATEM" w Bojanie? wybieram się na oględziny - stronka wygląda fajnie, włascicielka przez telefon całkiem miła i wydaje się być elastyczna - ale nie ma to jak sprawdzić w praktyce...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
no miało juz sporo osób wesele
tonya organizuje tam swoje wesele w 2008 już ma zaklepane więc sporo wie:)

ja chciałam tam mieć ale mieli już zajęte terminy;) więc pośpieszcie się

termin przyklepałam - nie było problemu :) może dlatego, że pobieramy się 13-go.... :) hehe.
a którego roku??:)

a tego :) 13-go października
październik super miesiąc mówię ci ja w 2006 7 miałam swój ślub i wesele
a gdzie ślub w bojanie w kościele:)

nie, ślub w Gdyni.
na razie na imprezę mam jeszcze przyklepany ośrodek wypoczynkowy JANTAR w Juracie, ale oczywiscie nie mam czasu żeby tam pojechać...
Muszę się w końcu zebrać do kupy i ruszyć na objazd.
w Jantarze znajoma miała wesele wiesz zadowolona była a przede wszystkimże były tam noclegi a o to jej chodziło ale większych info nie mam
no ale do Bojana troszkę bliżej niż do juraty i tu w sumie miejsca do spania też są:)

i to jest moja największa bolączka - muszę mieć noclegi, bo przynajmniej 1/3 gości będzie z drugiego końca Polski... Jurata rzeczywiscie daleko, ale zaobaczę jakie zaproponują nam warunki. widok z okien na morze będzie atrakcją dla rodzinki z centrum Polski.
a powiedz mi ty jestes z drugiej połowy polski czy przyszły mąż
bo mój mąż z okolic Zamościa i tam mnie to zafrapowało:)

ja stąd - od urodzenia. Przyszły Mąż z Mazur, a konkretnie z Rajgrodu (pod Augustowem) - ale jego rodzinka w Płocku głównie osiadła.
ooo Augustów
ja po UWM Olsztyn więc trochę znajomych z tamtych stron mam:)

Hej,
Tez mielismy miec w Magnacie,ale po "rozmowie" z ta Pania zrezygnowalismy i czym prędzej zaczelismy szukac innego lokalu bliżej Gdańska. Nie dość,że nie wiadomo jak tam wjechac to ta Babka jakas dziwna:/ Weszlismy do środka. Babsztyl nawet się nie przedstawił:/ Myślałam,ze chociaż zaprosi nas do stolika,ale podczas całej 5min rozmowie staliśmy:/ Od siebie NIC nam nie powiedziala. gdybyśmy sie jej nic nie zapytali mysle,ze nie powiedziałaby nic od siebie. Jedyne co powiedziala to to, ze jak jest ponizej 60os to doplata 1000zł za sale, (ale z jakiej racji to nie mam pojecia?). Po przejechaniu 30km na darmo wyszlismy stamtąd po 5 min w cięzkim szoku psyhicznym;) Do tego sala zbyt ciemna jak dla mnie, strasznie ponura. Aha, a jak zapytalismy sie jej o menu to przyniosła nam to wydrukowane ze strony. Odpuscilismy sobie.
Widocznie mają tylu chętnych, ze moga przebierac w ofertach:/
W końcu wybraliśmy Ville Eve:D

image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
uuu - to niefajnie. ja po dzisiejszej rozmowie odniosłam wrażenie zupełnie sympatyczne... kurczę - powiedziała, że menu można ustalić z szefem kuchni wedle uznania, wolno (co ostatnio się często nie zdarza) wnieść swoje napoje i swój alkohol bez żadnych "korkowych" i tym podobnych.
Hmmm - będę musiała się wybrać i to najprawdopodobniej juz w niedzielę - wtedy zdam relację.
no właśnie pierwsze słyszę wszystkie dziewczyny zadowolone po rozmowach tylko narzekały że terminy pozajmowane:)

dobra - pojadę w niedzielę. okaze się na miejscu.
image
najlepiej:)

Hej dziewczyny ja mam wesele w Magnacie 23 czerwaca.Nie wiem dlaczego jest taka opinia o włascicelce nam sie rozmawiało z nia sympatycznie wszystko nam wyjasniła o co zapytalismy.Jak narazie jestem bardzo zadowolona z wyboru. Mam kontakt z włascielka mailowy.Przysłała nam cały spis dań zebyśmy mogli sobie dobrze dobrac menu na wesele.A więc jak najbardziej polecam.Jużnie możemy się doczekać.

kurcze a może nie z właścicielką koleżanka gadała:)

Inne tematy z forum Bojano

Niedziela czynu społecznego (7 odpowiedzi)

W najbliższą niedzielę zapraszam wszystkich towarzyszy i wszystkie towarzyszki do zamiatania...

do góry