Widok

Dwór Kaszubski Magnat

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam, bardzo proszę o opinie osób które były na weselu w tym miejscu, zastanawiamy się nad wybraniem tej lokalizacji, jednak opinie dostępne w internecie są z bardzo starą datą... Martwimy się z narzeczonym czy jedzenia wystarczy na poprawiny, bo w menu które nas interesuje jest 75% porcji z trzech rodzajów mięsa, te przełączniki kompletnie nic nam nie mówią, jak to wyjdzie w praktyce. Proszę o opinie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Kiedyś już pisałem i to nie tak dawno :) Z góry mówie nikomu nie obie pod góre (nie jestem z konkurencji) to tylko moja opinia. W zeszłym roku miałem tam wesele na największej sali chyba nazywała się "diamentowa" na minus : klima nie byla sprawna; dwa pokoje były zalene bo była mocna ulewa i 10 gości spało w pokoju 4 osobowym - można powiedzieć, że to tak zwane sprawy techniczne czyli niby nie można było tego przewidzieć. Do klimy mogę dorzucić ten problem, iż cały stół wiejski poszedł do śmietniak bo było za gorąco na sali.. jest też jeden problem tzn mi on nie przeszkadzał, ale mojej żonie bardzo mianowicie tort był w cenie niby wszystko dogadane co i jak, ale jak pojawił się na sali to był zupełnie inny - mi to nieprzeszkadał w ogóle, ale jak wcześniej wspomniał żonie bardzo. Jeśli chodzi o plusy to obsługa bardzo miła, pomocna, jedzenie super. Mieliśmy o 24 szynke w ogniu MEGA SMACZNA, ale bardzo szybko sie zmyli i nie było dokładki :( Po wszystkim dostaliśmy rekompensate w kwocie 1000 zł, ale uważaliśmy, że to za mało jak włożyliśmy tam koło 33000 (menu plus noclegi). Powtarzam jeszcze raz, iż nikogo nie chce przeraźić, ale taka jest poprostu moja opinia. pozdrawiam
Ja byłam, jedzeni super, klima działała, faktycznie w jednym pokoju kibelek się zapchał ale wymienili na inny. Manager ciężki człowiek przy planowaniu (ciężki w komunikacji)ale dobry profesjonalista. Można negocjować z nimi, ze np weźmiesz stół wiejski ale za to nie chcesz płacić za pokrowce. Stół wiejski i patera serów świetne. Mimo tego, ze były jeszcZe 2 inne wesela nie było kolizji. Wesele na sali diamentowej. Jeśli będzie dj lub zespół, który jeszcze tam nie był to warto żeby wcześniej przyjechał i sprawdził dostępność gniazdek od prądu bo jest ich mało ;) jedzenie bardzo dużo i mega smaczne, nie robią problemów jak np chcesz przywieźć swoje ciasto ;) polecam :)
do góry