Widok

Dwór Magnat w Bojanie

Wesele Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam

Mam pytanie, mamy mieć wesele w tym dworku 11.10 czy macie jakieś opinie uwagi na temat obsługi jedzenia itd? slyszałam same dobre słowa, dworek mi się bardzo podoba ale warto sie upewnić i dopilnować wszystkiego bo podobno to co słyszałam to nie wszystko jest prawdą?

pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
hej mam pytanko czy dobre bylo tam ciasto i trort?
tonya, ja naprawdę z ciekawości - i Tobie np coś mówiła, że czyta ? jakieś fochy ? bo kurde to ona się powinna martwić i zabiegać o klienta, a nie na odwrót :/

:)
susel ja zrozumialam :P watpie czy ona ci dopisze, ale probowac mozesz. aha ostrzegam Pani Luiza czyt to forum....przekonalam sie na wlasnej skorze, takze uwazaj co piszesz :)

napisalam przemila w negatywnym znaczeniu:)myslisz ze moge issc do niej zeby mi dopisala do umowy ile moze podrozec meni?
ehhh no tak, przemiła... to teraz uzbrój się w kasę i świadomość,. że zapłacisz więcej :(

hej zespół Yacotaco z Gdyni 3 facetów (2 z nich gra w Orkiestrze Reprezntacyjnej Marynarki Wojennej w Gdyni) + wokal kobieta. Koszt 3 tys.
tonja jak ja mam juz umowe podpisana to moge isc do nich zeby mi dopisali??watpie czy ta przemila wlascicielka by tak zrobila:(
haze ma racje, susel zazadaj by byl taki punkt w umowie, bo nam ceny wzrosly za calosc o 2300 zl. ale zmienilismy menu i pare osob nam odpadlo, wiec spadlo do 1500 zl wzrostu za cale wesele. ale jak zobaczylam ta kwote 2300 na miesiac przed weselem to sie zalamalam.

ja powiem, jak to jest u mnie ze wzrostem cen.Jak podpisywaliśmy uwowe, to w niej mamy zastrzeżone, ze ceny mogą wzrosnąć od 5- 10%, nie więcej. Warto o tym pomyśleć ;)

witaj!!!mamy nasze wesele w maju w dworze magnat zastanawialam sie nad Wasza oprawa muzyczna!!!czy mozwsz cos polecic???
tonya napisał(a):

> my mieliśmy menu za 129 a wzrosło na 149. ceny miały się
> zmienić o 5-10 złotych, w rezultacie grubo nam wzrosło, mimo,
> że mieliśmy rabat to i tak 15 zł, wiecej płaciliśmy niż
> zakładaliśmy.... to nie ejst zbyt bezpieczne rozwiązanie :(

to niemalo wzroslo:(my sie tez nastawiamy ze do naszego slubu bedzie pewnie cena 169zl:(niepowini tak robic ze cena meni sie zmienia jak podpisujemy umowe to powina byc taka cena jak na umowie a nie inna:(
my mieliśmy menu za 129 a wzrosło na 149. ceny miały się zmienić o 5-10 złotych, w rezultacie grubo nam wzrosło, mimo, że mieliśmy rabat to i tak 15 zł, wiecej płaciliśmy niż zakładaliśmy.... to nie ejst zbyt bezpieczne rozwiązanie :(

my mamy na umowie ze cena za osobe jest 149zl ale ona mowila ze nie ile bedzie kosztowalo za rok ale napewno wzrosnie i my i tak zaplacimy drozej:(
niech ci na umowie wpisze cene, zeby ci potem nie wyskoczyla z nie wiadomo czym,..... my np nie mielismy na umowie ile menu wzroslo, a tego trzeba doplinowac bo po roku ceny mocno skoczyly...

misia1979 napisał(a):

> hej
> negocjujesz tą kosmiczna cenę za kawę?

no wlasnie dopiero z forum dowiedzialam sie ze kawa tyle kosztuje napewno cos powiem wlascicielce jak mi wyskoczy z ta cena za kawe,a boje sie bo mam wesele dopiero za rok jaka wtedy bedzie cena kawy.w sumie to wynajmuje sale moze bede mogla zrobic swoja kawke:D
ciekawe czy można własne termosy mieć z kawą :), dużym minusem jest ta kawa, Para młoda zamiast się cieszyć to jeszcze będzie liczyć kto ile wypił kaw i ze zgrozą będą patrzeć na następne hehe
dokaldnie 1000 zł za poprawiny na 80 osob a powyżej 80 osob 1500 zl, z kawa trzeba cos wykombinowac!!!

hej
negocjujesz tą kosmiczna cenę za kawę?
ja robie w czerwcu za rok wesele i kosztuje 1000zl za 80os plus kawa:)

Inne tematy z forum Bojano

Turyści z ciepłych krajów w Bojanie (23 odpowiedzi)

Wie ktoś może skąd ich tylu ostatnio się pojawiło w Bojanie?

do góry