Widok

Dwór Magnat w Bojano

Wesele Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Mamy mieć wesele w Dworze Magnat w Bojano. Proszę o jakieś opinie i porady. Wesele 24-09
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Bawcie się dobrze ! Radzę się nie stresować i miło spędzić ten weselny czas. M.
Hehe...
Pogadaj z Klodinką, która tam miała wesele w ostatnią sobotę.
Ja tylko od siebie (jestem trębaczem z zespołu, który jej grał) dodam, że DZIĘKUJĘ TĄ DROGĄ OGROMNIE MAMOM PAŃSTWA MŁODYCH, ZA TO, ŻE NOSIŁY NAM OSOBIŚCIE JEDZENIE, HERBATKI I WINO (i zabierały zużyte talerze do kuchni) - I STWORZYŁY NAPRAWDĘ CIEPŁY NASTRÓJ - choć było nam wstyd wziąć do ręki nawet widelczyk do ciast... No, ale dlaczego ma byc wstyd NAM?
Wspaniali goście, chciało nam się dla nich grać z uśmiechem aż do 'białego rana' - naprawdę wspaniałe wesele! Widać było, jak wszytkim dobrze - i że są szczęśliwi.

A lokal...
Nie napiszę NIC-A-NIC.
Obiecałem to sobie.
Jak równiez to, że nasz zespół więcej tam nie zagra.
Mulder.
Witam. Może jednak dasz się przekonać i choć na priva napiszesz co było nie tak - też mam tam we wrześniu wesele i chciałabym w miare możliwosci wyeliminowac błędy i niedociągnięcia. Pozdrawiam i liczę na odzew.
na priva.
Ja też poproszę. Trochę mnie zmartwiła ta informacja.
na priva. judy1201@wp.pl
ja też poprosze cosik o tym Dworze na priv - moja psiapsióła ma zamiar tam mieć wesele w sierpniu 2006...
Korolla, Fuksik, Ada - odpowiedzi macie.

Przed chwilą rozmawiałem na tel. z moim kumplem-saksofonistą i potwierdził, że nie jestem squizofrenikiem - i że tak naprawdę było.

Pozdrówki!
Mulder
Dzięki!! Przeczytałam - jestem w szoku - przekażę Koleżance...
ja tez poprosze info na maila.kolezanka chce tam robic wesele

I ja- jak wyżej!
dziękuje bardzo. Wiem na co mam uważać i czego dopilnować. Mam nadzieje że u nas się to nie powtórzy.
ja też poproszę info na priv agnieszka84220@wp.pl moja kuzynka chce tam robić wesele
OK, Pluszowa i Izak28 - wysłane.

Podkreślam jeszcze raz - Pytajcie o zdanie Klodinkę; młodzi mogą mieć zupełnie inny pogląd na imprezę, niż jakiś tam trębacz z zespołu ;)
Wszystko poszło.

Jak tak sobie czytam piąty raz, to, co napisałem o DK, to chyba jestem niedobry chłopczyk...

Ale się nie wycofuję. Tak było.

Może Klodinka wreszcie coś napisze, jak obiecała?

Pozdrówki dla wszystkich przejętych narzeczonych! Co to tam wesele, pikuś ;)

(ciekawe, jak będę mówił na swoim, za niecałe 4 miesiące ;)
o jejku jejku, to ja widzę, że te wszystkie dwory i dworki, pałace i pałacyki to są dla bardzo cierpliwych, tolerancyjnych i mało nerwowych ludzi, bo ja to bym chyba się nieźle wściekłą na takie niespodzianki na weselu .... z drugiej strony mój hotel już jedną niespodziankę mi wywinął, a jestem jeszcze miesiąc przed weselem i przede mną dopiero konkretne ustalanie menu itd :>......

ciekawe jakie krążą opinie o Novotelu, bo jakieś 2, 3 miesiące temu nikt o tym nie wspominał :(

a co się stało witch???
co novotel za niespodziankę Tobie przyszykował???

u mnie na razie luz... jejku to juz tak blisko... :o)))

Faktycznie miałam wesele w Bojanie. Obiecuję jutro napisać swoje spostrzeżenia i przesłać zainteresowanym na maila. Moje weselicho było cudowne naprawdę!!:)) (dzięki Mulder!!!!:)) ale oczywiście mam kilka zastrzeżeń co do obsługi samego lokalu. Wiem że kilka osób czeka na recenzje więc jutro za to się zabiorę...

Pozdrawiam
Klodinka
(fajnie już być po;))

Klodinka- czekamy :)))) Chyba faktycznie fajnie jest byc juz po - moze nawet lepiej niz przed... Ja dzis cwiczylam nowy podpis :)))) Nie wiem jak przywykne do tego nazwiska nowego...

Inne tematy z forum Bojano

Niedziela czynu społecznego (6 odpowiedzi)

W najbliższą niedzielę zapraszam wszystkich towarzyszy i wszystkie towarzyszki do zamiatania...

Turyści z ciepłych krajów w Bojanie (22 odpowiedzi)

Wie ktoś może skąd ich tylu ostatnio się pojawiło w Bojanie?

do góry