Widok
Hehe...
Pogadaj z Klodinką, która tam miała wesele w ostatnią sobotę.
Ja tylko od siebie (jestem trębaczem z zespołu, który jej grał) dodam, że DZIĘKUJĘ TĄ DROGĄ OGROMNIE MAMOM PAŃSTWA MŁODYCH, ZA TO, ŻE NOSIŁY NAM OSOBIŚCIE JEDZENIE, HERBATKI I WINO (i zabierały zużyte talerze do kuchni) - I STWORZYŁY NAPRAWDĘ CIEPŁY NASTRÓJ - choć było nam wstyd wziąć do ręki nawet widelczyk do ciast... No, ale dlaczego ma byc wstyd NAM?
Wspaniali goście, chciało nam się dla nich grać z uśmiechem aż do 'białego rana' - naprawdę wspaniałe wesele! Widać było, jak wszytkim dobrze - i że są szczęśliwi.
A lokal...
Nie napiszę NIC-A-NIC.
Obiecałem to sobie.
Jak równiez to, że nasz zespół więcej tam nie zagra.
Mulder.
Pogadaj z Klodinką, która tam miała wesele w ostatnią sobotę.
Ja tylko od siebie (jestem trębaczem z zespołu, który jej grał) dodam, że DZIĘKUJĘ TĄ DROGĄ OGROMNIE MAMOM PAŃSTWA MŁODYCH, ZA TO, ŻE NOSIŁY NAM OSOBIŚCIE JEDZENIE, HERBATKI I WINO (i zabierały zużyte talerze do kuchni) - I STWORZYŁY NAPRAWDĘ CIEPŁY NASTRÓJ - choć było nam wstyd wziąć do ręki nawet widelczyk do ciast... No, ale dlaczego ma byc wstyd NAM?
Wspaniali goście, chciało nam się dla nich grać z uśmiechem aż do 'białego rana' - naprawdę wspaniałe wesele! Widać było, jak wszytkim dobrze - i że są szczęśliwi.
A lokal...
Nie napiszę NIC-A-NIC.
Obiecałem to sobie.
Jak równiez to, że nasz zespół więcej tam nie zagra.
Mulder.
Wszystko poszło.
Jak tak sobie czytam piąty raz, to, co napisałem o DK, to chyba jestem niedobry chłopczyk...
Ale się nie wycofuję. Tak było.
Może Klodinka wreszcie coś napisze, jak obiecała?
Pozdrówki dla wszystkich przejętych narzeczonych! Co to tam wesele, pikuś ;)
(ciekawe, jak będę mówił na swoim, za niecałe 4 miesiące ;)
Jak tak sobie czytam piąty raz, to, co napisałem o DK, to chyba jestem niedobry chłopczyk...
Ale się nie wycofuję. Tak było.
Może Klodinka wreszcie coś napisze, jak obiecała?
Pozdrówki dla wszystkich przejętych narzeczonych! Co to tam wesele, pikuś ;)
(ciekawe, jak będę mówił na swoim, za niecałe 4 miesiące ;)
o jejku jejku, to ja widzę, że te wszystkie dwory i dworki, pałace i pałacyki to są dla bardzo cierpliwych, tolerancyjnych i mało nerwowych ludzi, bo ja to bym chyba się nieźle wściekłą na takie niespodzianki na weselu .... z drugiej strony mój hotel już jedną niespodziankę mi wywinął, a jestem jeszcze miesiąc przed weselem i przede mną dopiero konkretne ustalanie menu itd :>......
ciekawe jakie krążą opinie o Novotelu, bo jakieś 2, 3 miesiące temu nikt o tym nie wspominał :(
ciekawe jakie krążą opinie o Novotelu, bo jakieś 2, 3 miesiące temu nikt o tym nie wspominał :(
[img][url=http://www.TickerFactory.com/]
[/url]
[/img]
[/url]
[/img]
Faktycznie miałam wesele w Bojanie. Obiecuję jutro napisać swoje spostrzeżenia i przesłać zainteresowanym na maila. Moje weselicho było cudowne naprawdę!!:)) (dzięki Mulder!!!!:)) ale oczywiście mam kilka zastrzeżeń co do obsługi samego lokalu. Wiem że kilka osób czeka na recenzje więc jutro za to się zabiorę...
Pozdrawiam
Klodinka
(fajnie już być po;))
Pozdrawiam
Klodinka
(fajnie już być po;))
Ja naprawdę jestem zadowolona z MAGNATA i polecam go wszystkim byłam tam gościem i mogę odpowiedzieć na wasze wątpliwości.ok pozdrowionka. ps pytalam o wesele P.KILINSKIEJ jak się okazało nie zamówili jedzenia dla orkiestry rodzice powiedzieli że z stolów gości będą im nosić jedzenie więc pytam się co obsługa miała im podawać?
Wiecie co? Strachy na lachy. Jestem z tych co wychodzą naprzeciw. Lidzia, Marta i Tomasz o tym wiedzą. Bardzo mnie zdziwiła relacja na temat Magnat'a. My jako band, zagramy tam i zmienimy to, jeśli jest tam źle. Będzie potrzebna reklama na tzw. NIE, to zadbamy o to co by poszła w świat, ale póki co to ślę wielkie pozdrowienia dla tych którzy są przed... ;-)
Macie jakies nowe opinie nt wesel w Magnacie? Jak jedzenie (dobre? dużo?) obsługa? Jak wygląda sprawa 3 wesel jednoczesnie? Czy nie przeszkadza to podczas imprezy? Goscie sie nie mieszaja? Wystarcza obslugi, naczyn itd?
Prosze o wszelkie szczegoly od osob ktore niedawno mialy okazji robic tam wesele lub byly goscmi
Pozdrawiam
Prosze o wszelkie szczegoly od osob ktore niedawno mialy okazji robic tam wesele lub byly goscmi
Pozdrawiam
w czerwcu mialam tam wesele, na tej najnowszej sali! W tym samym czasie byly tak jeszcze 2 inne wesela.... ale nawet tego nie zauwazylam! Tak wiec nie ma co sie martwic tym, ze sa tam az 3 wesela na raz! Zupelnie sie tego nie widzi i nie czuje! Jedzenie super, obsluga sprawna! nie mam zadnych zastrzezen! A sala... przepiekna! :)
Pozdrawiam!
Pozdrawiam!
A ja sie moge wypowiedziec jako gosc Magnata. Bylam na weselu u znajomych i nie podobalo mi sie. Wnetrza strasznie ciemne, wystroj przecietny (no chyba ze sie bardzo nad tym popracuje), kaflowe podlogi na ktorych latwo sie przewrocic w obcasach, male i ciasne toalety, jedzenie bez szalu. Naprawde sa lepsze knajpy za taka cene. Pozdrawiam!
Może i wnętrza są ciemne, ale w tych dwóch starych salach! Szczerze, to te stare sale w ogóle mi sie nie podobały! Ciemne i drewniane...
Ale najnowsza sala jest bardzo jasna i przepiękna! Taka.... z klasą!
Zakochałam się w niej od razu i moi goście też!
A co do jedzenia.... są różne gusta i różne smaki.... I akurat w mój smak i gust trafili! Uważam, że było przepyszne! I dużo!!! Po poprawinach zapakowali mi chyba kilkadziesiąt pojemników z jedzeniem!
Ale najnowsza sala jest bardzo jasna i przepiękna! Taka.... z klasą!
Zakochałam się w niej od razu i moi goście też!
A co do jedzenia.... są różne gusta i różne smaki.... I akurat w mój smak i gust trafili! Uważam, że było przepyszne! I dużo!!! Po poprawinach zapakowali mi chyba kilkadziesiąt pojemników z jedzeniem!
http://www.dwor-magnat.pl/galeria.html
Na tej stronie znajduje się galeria zdjęć Dworu Magnat.
5 pierwszych zdjęć, to zdjęcia najnowszej sali (ta taka biała).
Pozdrawiam!
Na tej stronie znajduje się galeria zdjęć Dworu Magnat.
5 pierwszych zdjęć, to zdjęcia najnowszej sali (ta taka biała).
Pozdrawiam!
Miałam wesele na 100 osób i ogólnie sobie chwalę! I to bardzo:)
Stołu wiejskiego nie miałam, tylko świniaka:) i muszę powiedzieć, że to była absolutny hit!!! Przepyszne to mało powiedziane... :)
Co do kawy i herbaty, to prawda, że są płatne na poprawinach. Jednak nie przypominam sobie, żeby dużo to wyniosło... Ludzie raczej niekoniecznie pili takie trunki... ;)
Ale jeśli mogę Wam coś polecić.... to super sprawą na poprawiny jest PIWO!!! Zamówiliśmy w Magnacie 50 -litrową beczkę piwa na poprawiny! W końcu nie wszyscy i nie od razu chcą pić wódkę na poprawinach. Także piwko było super sprawą dla zmęczonych, skacowanych gości na początek... ;)
Stołu wiejskiego nie miałam, tylko świniaka:) i muszę powiedzieć, że to była absolutny hit!!! Przepyszne to mało powiedziane... :)
Co do kawy i herbaty, to prawda, że są płatne na poprawinach. Jednak nie przypominam sobie, żeby dużo to wyniosło... Ludzie raczej niekoniecznie pili takie trunki... ;)
Ale jeśli mogę Wam coś polecić.... to super sprawą na poprawiny jest PIWO!!! Zamówiliśmy w Magnacie 50 -litrową beczkę piwa na poprawiny! W końcu nie wszyscy i nie od razu chcą pić wódkę na poprawinach. Także piwko było super sprawą dla zmęczonych, skacowanych gości na początek... ;)
Niby tam jest ładnie na pierwszy rzut oka, ale jak poczytaliśmy fora, to rzeczywiście jakieś koszty ukryte powychodziły o których można się dowiedzieć dopiero przy umowie np płatność za kawę na poprawinach. Pozatym Pani organizująca była niezbyt sympatyczna i od razu nie przypadło nam to miejsce do gustu m. in z tego powodu.Za to o wiele bardziej spodobała nam się sala pod Łabędziem i właściciele elastyczni.
Tam są 3 sale weselne i równocześnie trwają 3 uroczystości. Trzeba pilnować by goście z ciekawości się nie rozeszli na rekonesans :) Duża w tym rola prowadzącego imprezę. Druga kwestia to dojazd, jest kawałek ale do zniesienia. Ostanie spostrzeżenie jako gościa to jedzenie szału nie robi, nie ma go dużo, ale bez paniki nie jest źle. Okolica ładna, to tyle co zauważyłem jako gość. Pozdrawiam.
Ja tez byłam gociem w Magnacie miesiąc temu- sala ładna, duza. Stoły w kształcie koła (8-12 osób), na których cały czas cos stało(chodzi o zimne zakąski). Obsługa miła, sprawna , dla mnie nawet za czesto zmieniali talerzyki, zdarzyłam obrac 1 mandarynke i juz talerz czysty. Tego dnia w pozostałych salach tez byly wesela, jednak nie bylo to ani słyszalne ani zauważalne. Na poprawinach faktycznie na naszym stole nie bylo ani ziemiaków ani frytek, myslałam ze ma tak byc, ale pozniej na innym stole widzialam frytki- takze pewnie nie wszedzie je roznosili.
Jak macie wesele w Magnacie to wpłaccie dużą zaliczkę na wesele.
Jak dacie mało - to może się np. odnaleźć przegapiona umowa na ten sam termin. nas tak szefowa załatwiła. Jak kiedyś pisałem o tym to jeszcze 2 pary były tak samo zrobione na szaro... Prosty przykład: wesele na 80 osób * 170 = 13600; zaliczki dalismy 1000; umowa przewidywała karę; dostaliśmy 1000 zł + 1000 naszej zaliczki = 2000.
SZEFOWA WZIEŁA SOBIE INNA PARĘ NP 100 OSÓB TO JUŻ WYSZŁA NA CZYSTO PONAD 2000 UWAŻAJCIE !!!
Jak dacie mało - to może się np. odnaleźć przegapiona umowa na ten sam termin. nas tak szefowa załatwiła. Jak kiedyś pisałem o tym to jeszcze 2 pary były tak samo zrobione na szaro... Prosty przykład: wesele na 80 osób * 170 = 13600; zaliczki dalismy 1000; umowa przewidywała karę; dostaliśmy 1000 zł + 1000 naszej zaliczki = 2000.
SZEFOWA WZIEŁA SOBIE INNA PARĘ NP 100 OSÓB TO JUŻ WYSZŁA NA CZYSTO PONAD 2000 UWAŻAJCIE !!!
skoro wplacilas 1000zl i 1000zl kary od magnatu to jednak wywiazala sie wlascicielka z tego a nie tak jak inne knajpy!!! wiec nie narzekaj tutaj!!! a moze cos z waszej strony bylo nie tak skoro wlascicielka zrezygnowala z was??!! na to nikt nie patrzy ale gadac na kogos to wszyscy potrafia!! wiec zastanowcie sie czasem co piszecie, wypisujecie na forum !!! pozdrawiam.. a przy okazji to polecam jak najbardziej Magnat !!!
Ja rowniez wplacilam 500zl zaliczki:) I uwazam ze jest to maala zaliczka. Biorac pod uwage ze mam wesele z popr na 120os. Myslalam, ze bede musiala zostawic z 2000zl zadatku. A tu mila niespodzianka:):) dODAM, ze przebywam zagranica i nie mam problemu ze skontaktowaniem sie z p. Luiza. Odpowiada na emaile b.szybko. Jest bardzo pomocna, sluzy rada:)