Widok
Wpradzie wesela tam nie robiła, ale byłam na kilku większych imprezach i mogę się wypowiedzieć w kwestii jedzenia przynajmniej: jest świetne! Pięknie podane i naprawdę pyszne. Pewne rzeczy jadłam tam po raz pierwszy w życiu - i na pewno tam wrócę, by zjeść je jeszcze raz. Polecam zwłaszcza tort "trzy rodzaje czekolady" - jest po prostu boski i do łez niemalże doprowadzał mnie fakt, że zawsze podawany jest po obiedzie i nie mam siły zjeść więcej niż maleńki kawałeczek...
Ale jest też druga strona medalu - słyszałam, że na weselach porcje są bardzo eleganckie - czytaj: niewielkie... Ponadto, nie wiem, ilu planujecie gości, ale duze wesele ciężko tam zorganizować - byłoby pewnie na dwóch salach...
Ale jest też druga strona medalu - słyszałam, że na weselach porcje są bardzo eleganckie - czytaj: niewielkie... Ponadto, nie wiem, ilu planujecie gości, ale duze wesele ciężko tam zorganizować - byłoby pewnie na dwóch salach...
Jasne!:)
MENU:
Przystawka: Carpaccio z łososia z parmezanem
Zupa: Biały krem z kalafiora z puszystym puree selerowym, aromatyzowany czarnymi truflami
Danie główne: Filet z sandacza smażony w sezamie w akompaniamencie świeżego szpinaku, zatopiony w aromatycznym sosie ze świeżych pomidorów i ziół lub do wyboru Aksamitny filet z cielęciny á la saltimbocca w akompaniamencie gnocchi i brokułów
Deser: Tort ananasowy.
Sala zielona, kameralnie i rodzinnie, z tarasem, było 6 kelnerów, kultura, jedzenie pyszne, wogóle rodzina pod wrażeniem.
A Pani z marketingu milutka:)
Pozdrawiam
M.
MENU:
Przystawka: Carpaccio z łososia z parmezanem
Zupa: Biały krem z kalafiora z puszystym puree selerowym, aromatyzowany czarnymi truflami
Danie główne: Filet z sandacza smażony w sezamie w akompaniamencie świeżego szpinaku, zatopiony w aromatycznym sosie ze świeżych pomidorów i ziół lub do wyboru Aksamitny filet z cielęciny á la saltimbocca w akompaniamencie gnocchi i brokułów
Deser: Tort ananasowy.
Sala zielona, kameralnie i rodzinnie, z tarasem, było 6 kelnerów, kultura, jedzenie pyszne, wogóle rodzina pod wrażeniem.
A Pani z marketingu milutka:)
Pozdrawiam
M.
Pamietam, ze jak ja dowiadywalam sie o koszt wesela calonocnego to wynosil on od 240 zl, z podstawowym menu... przy czym byl dodatkowy warunek, ze alkohole trzeba kupic u nich...
Srednia okazja... Domyslam sie, ze jedzenie podane rewelacyjnie i smakuje tak samo, jednak duzo knajp oferuje uslugi weselne na wysokim poziomie za o wiele nizsza cene...
Pozdrawiam
Srednia okazja... Domyslam sie, ze jedzenie podane rewelacyjnie i smakuje tak samo, jednak duzo knajp oferuje uslugi weselne na wysokim poziomie za o wiele nizsza cene...
Pozdrawiam
[url=http://www.TickerFactory.com/]

[/url]

[/url]