Widok

Dwór Prawdzica ..?

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Jakie macie opinie..?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Trzeba uwazac na drzwi, otwieraja sie automatycznie na zewnatrz, prawie dostalem w lampe.
7 GRZECHÓW FOTOGRAFA ŚLUBNEGO
Darmowy kurs na maila:
Co musisz wiedzieć o fotografach ślubnych?
www.zdjeciaslubne.zdunczyk.com
Mega słąbe...ja tam podpisalam umowe a po miesiacu braku jakiegokolwiek porozumienia z pania dyrektor, zerwalam umowe i wolalam stracic 1000 zł niz zaprzepascic wesele....pani drestor na spotkanie, umoowione na przez nia wyznaczona godzine, spoznila sie 20 minut, kazano nam czekac w recepcji na stojaco, panie recepcjonistki romansowaly ze sprzataczkami, nam nawet miejsca do siedzenia nikt nie zaproponowal.
Pani dyrekto na kazde pytanie ( DJ, menu, cena alkoholi ,wynajecie barmana) moowila ze "dziewczyny wiedza, bo to zalatwialy zaraz zapytam" po czym dzownila, motala sie i nie dawal odpowiedzi. na spotkaniu nie pokazala zadnego menu, poweidzial ze cena moze ulec zmianie, i ze jak chcemy zobaczyc jak wyglada menu mamy osbie na internecie zobaczyc bo "chyba po 170 za osobe"

zal zal zal
Madness is the gift, that has been given to me!!
ładne miejsce... ale jak taka obsługa..
My nie mieliśmy tak przykrych sytuacji jak są opisywane. Owszem pani dyrektor może jest trudną osobą, ale na umówione spotkania była przygotowana. Zaryzykowaliśmy i wesele mamy w maju;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
zycze udanego wesela Amelio, mam nadzieje ze bedzie super zabawa, tylko pamietaj, zeby wszystkie szczegoly byly w umowie :)na wszelki wypadek
Witam, jak udało się wesele. Chcemy też zorganizować uroczystość w Dworze Prawdziwca. Czy to dobry pomysł?

Inne tematy z forum Wesele

sukienki wieczorowe (58 odpowiedzi)

dziewczyny, wiecie gdzie można dostać ładne sukienki wieczorowe?? proste i eleganckie, dla matki...

dobry...i nie drogi dentysta (51 odpowiedzi)

Hejka szukam dentysty dobrego ale żebym nie straciła majątku !!! mam sporo ubytków i pochłonie mi...

Piling do ciała który zdziała cuda-jaki polecacie? (26 odpowiedzi)

Chciałabym wygłacic skóte na rekach mam lekko zrogowaciały naskórek zawsze pomagało słonce lub...

do góry