Widok

Dwór w Bychowie

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam! dowiedziałam sie, ze są jeszcze dwa wolne terminy w Dworku w Bychowie. Dzis jade tam szybko. Wie może ktos z Was jak tam wygląda wesele? czy sala konsumpcyjna jest połaczona z balową, czy gdzie indziej sie je a gdzie indziej tańczy? no i ogolnie jak wspominacie impreze zorganizowana w tym miejscu
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Cześć Majala
Jeśli chodzi o zespół, ja tez byłam na paru weselach i zawsze kicha. Dopiero na ostatnim weselu u kuzynki mile zaskoczył mnie zespół Bravoton.
Opisałach ich już pare dni temu, pod postem innej dziewczyny której też się bardzo podobali. Ja byłam w 100% zadowolona bo grali na bardzo wysokim poziomie, same przeboje i nawet najnowsze kawałki.
Są lepszym rozwiązaniem niż DJ, ba zagrają to wszystko na żywo a nie z płyty i do tego super prowadzą i rozkręcają imprezę.
A jeśli chodzi o dworki i pałacyki, to bawiłam się w Leżnie, Sasinie i Zwartówku. W tym ostatnim mi się podobało najlepiej, dwa poprzednie maja chyba za małe sale na wesela większe niż 50-60 osob
Życzę wszystkiego najlepszego i pozdrawiam.
Smakjapka, pomyslosci, najpiekniejszego Slubu jaki sobie moza tylko wymarzyc no i oby wszystko pieknie Wam wyszlo...:)

C
Chcialam polecić bardzo Dworek w Bychowie..Bawiłam sie tam na Sylwestra. Bradzo mila obsługa i smaczne jedzonko..Te 2 sale sie sprawdzaja. Dj, ktory prowadzil wtedy tamta imprezke potrafił roztanczyc gosci i ogolnie wszyscy sie dobrze bawili..A tak poza tym to dobrze,ze sa 2 sale, bo przynajmniej nikt nikomu nie tanczy nad glową jak ktos je:)
Masz racje, w sumie dwie sale to dla gosci wieksza mozliwosc wyboru - moga sobie spokojnie jesc i siedziec, gdy maja na to ochote, a jak maja ochote to moga isc balowac..:)
Dzisiaj jedziemy do Bychowa i Rzucewa, dokonac ostatecznego wyboru..:)

No i udało się:) Dwor w Bychowie, pieeeeeeeeeeeekne miejsce. bardzo przytulnie, a zarazem na poziomie, pani, ktora nas obslugiwala - przemila, pokoje dla gosci jak najbardziej milutkie, caly, calusienki Dwor tylko dla nas.. A to wszystko 13 Maja:)
Ufff..kamien z serca.. teraz to trzeba do Kosciolka.. ;/
Z tym to moze nie pojsc tak gladko;)
Smakjapka.. ciesze sie, ze wszystko dobrze poszlo:)

do góry