Widok

Dwór w Bychowie

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam! dowiedziałam sie, ze są jeszcze dwa wolne terminy w Dworku w Bychowie. Dzis jade tam szybko. Wie może ktos z Was jak tam wygląda wesele? czy sala konsumpcyjna jest połaczona z balową, czy gdzie indziej sie je a gdzie indziej tańczy? no i ogolnie jak wspominacie impreze zorganizowana w tym miejscu
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Najtańsze menu jest za 110 zł (my wybraliśmy za 130zł). Dodatkowo płaci się za dodatkową kawę i herbatę (pierwsza jest gratis ;) ), soki, korkowe oraz za obsługę kelnerską bodajże po północy. Można mieć swoje ciasto, owoce, alkohol :) i to chyba wszystko co przychodzi mi do głowy...

bardzo ladny jest ten dworek:)
hej dziewczyny ile tam placicie za osobe bo na ich stronie internetowej nic nie znalazlam:(
My będziemy mieli wesele z Bychowie (2.09). Bardzo nam się tam podoba, pani zajmująca się organizacją imprez jest przesympatyczna, lokalizacja jest super. To są oczywiście nasze "wstępne wrażenia", więcej będziemy mogli powiedzieć po weselu...

CZESC!!!

ja tam jade dopieo we wrzesniu wszytsko ogladać i też nie wiem jak tam wygląda. jak bedziesz cośwww.slubnefoty.pl dzieć to daj mi znać. nie zam kogoś kto tam miał weselicho!!!

pozdrawiam

do góry