Widok

Dworek Barwik???

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witajcie drogie forumki,
czy ktoras z Was miala okazje ogladac Dworek Barwik we wsi Barwik?:)
Strona www wyglada bardzo ciekawie, ale moze to za sprawa tego, ze poki co sa na niej tylko wizualizacje sal:) Moze macie jakies zdjecia z realu?
Bylabym wdzieczna za kazde info
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
jak ty tak kobinujesz i niehciesz placicz przed iprezom tak samo jak w sklepie niedostaniesz towaru to zrub wesele bez kosztuw bo ja dogadalam sie z wlascicelami i rozlorzyli na raty wplate a ty poprostu kobinujesz
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
14.08.1010 czy osoby które zarezerwowały sobie ten termin w Dworku Barwik nie chcą go odstapić? :D
Bardzo mi zależy na tym terminie...
Jak myślicie. Czy ok 30min jazdy samochodem z Kościoła do sali weselnej to nie za długo?
znam t osoby i napewno nie odstąpia tego terminu w dworku barwik właśnie szykuje się tam na wesele na ten termin, wypada ono dzień przed moja pierwsza rocznica
a wracając do tematu płatności ja też płaciłam całość tydzień przed, w rezydencji bardo, ale miałam zapis że jak z jakiś przyczyn nie bedzie moglo odbyc sie wesele tomi gwarantuja taka sama sale w tyle samo gwiazdkowym hotelu
bardz mi zalerzy na tym terminie bo jest bardzo ladnie malo powiedzane napewno bysmy dogadali
W takim razie Wszystkiego Najlepszego im życzę :) Szczęściarze :)

"A gdyby tak świat leżał u Twych stóp...?"

''Nie odkładać marzeń, bo nie zmieszczą się na półce"
jak z tym terminem
NIE ODDAMY DWORKU NA BARWIKU W DNIU 14.08.2010 BEDZIEMY SIE TAM BAWIĆ DO BIAŁEGO RANA ...... :))))
CZY MOŻNA JESZCZE PROSIC O FOTKI ??? Z DWORKU TRUDZIA32@WP.PL
możemy poprosić o fotki ;)
necron@o2.pl

z góry dzięki
mozna proscic o fotki trudzia32@wp.pl
poproszę o fotki- kasiaszew1@wp.pl
i jak te fotki czy sala jest tak piekna jak muwiom zastawiamy czy tam wziacz slub
my jeszcze fotek nie dostaliśmy :)
wszedzie placi sie z gory jak niewiesz to nic niemuw
ja potpisalam tam umowe i dziala w dwie strony bardzo w porzadku wlasciciele niesa tak jak ih opsujesz
ja tesz prosze o fotki nt
DO CHOLERY JASNEJ....

Czy osoba, ktora wystepuje pod nickami: NT, TR, t h. Moze juz przestac beszczelnie i sztucznie podbijac ten watek??!!
Poza tym bledy, ktore pojawiaja sie w Twoich komentarzach sa rowniez nie do zniesienia!!!

To forum jest stworzone po to, zeby sie wymieniac opiniami, a nie patrzec jak ktos ze strony wlascicieli (czytaj: dzieci?) probuje za wszelka cene zrobic szum wokol swego lokalu!

Dworek jest bardzo ladny, wiec bez tego typu zalosnych zagrywek z pewnoscia i tak sie znajdzie rzesza klientow.

Ale to co tutaj czytam, doprowadza mnie do szewskiej pasji: tesz, muwiom, wziacz, zalerzy, potpisalam, imprezom, zrub, kosztuw, niedostaniesz, kombinujesz, niehciesz.
Jesli juz ktos chce robic autoreklame, to niech to robi na odpowiednim poziomie!!!

popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry