Widok

Dworek Oleńka - proszę o opinie.

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czy robił ktoś wesele w Oleńce? Proszę o opinie :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie robiłam wesela w Oleńce, jak również nie planuje, ponieważ jest to dla mnie za daleko...
Słyszałam, że jedzenie jest tam bardzo dobre i obsługa się sprawdza.
Podobno w środku był remont, natomiast sam budynek z zewnątrz nie wygląda za ładnie:/ trochę stary:P
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dziękuję :) jak jedzenie dobre to super :)
Jedzenie ok, sala duza, byłam jako gosc w Oleńce na weselu. Jedynie co mi się nie podobało to latające wciąż po sali panie w średnim wieku +40 które podawały jedzenie. Wyglądały jak kucharki a nie eleganckie kelnerki. Ja bym do podawania jedzenia wynajęła profesjonalnych kelenrów. Ale jezeli komus to nie przeszkadza to ok. :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Ja będę miała wesele w Oleńce. Nie martwię się w ogóle. Pełen profesjonalizm. Panie doświadczone to widać. Słyszałam wiele opinii od osób, które miały tam wesele, że jedzenia jest bardzo dużo i chyba to najważniejsze! super klimat obok jeziorko,a nie miejski hałas. Dworek wygląda przyjemnie taka klimatyczna zagroda moim zdaniem. Miej swój rozum i nie słuchaj się kogoś kto wypowiada się o starszych osobach/ kelnerkach jak wyglądały. Na pewno nie ubiorą się byle jak są zbyt doświadczone i wiele imprez przeszły. Bynajmniej takie panie zadbają ci o wszystko, a młodsze bez doświadczenia- może być ciężko. Jeżeli ktoś patrzy na wygląd to widać, że pustką wieje!niech zrobi może casting heh życzę tylko jednego takim osobom, żeby kiedyś doświadczyły takich samych opini na swój temat. Trochę szacunku!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Wiek Pań kelnerek w ogóle mi nie przeszkadza :)
Sala mi się bardzo podoba, martwię się tylko, czy jak wieczorem otworzy się wejście na taras to nie będzie problemu z komarami itp...w końcu to nad jeziorem.
Mieliśmy wesele w Oleńce w zeszłym roku i zdecydowanie polecam! Jedzenie bardzo dobre i bardzo dużo. Kelnerek w wieku +40 jakoś nie widziałam, raczej koło 30 albo i młodsze ale to według mnie nie ma znaczenia. Pani Bożena pełen profesjonalizm, podpowiadała co i jak :) Na otwieranie drzwi na taras bym się raczej nie decydował bo w końcu na sali jest klimatyzacja :) I wtedy problem z komarami Ci odpada :) No i koniecznie sesja nad jeziorem w czasie zachodu słońca :)
Tzn myślałam o tym,że goście mogą wyjść na taras sobie,odpocząć chwile ...;)
Aaa to źle zrozumiałam :) Ale myślę że to nie będzie problem, u nas goście też wychodzili :)
do góry