Widok

Dworek Oleńka

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Kto ma jeszcze wesele w Oleńce?

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
image
Witaj, ja mam wesele w Oleńce.
Czy podpisywaliście jakąś umowę czy też nie?

image
Jedziemy podpisać umowe w tym tygodniu do 15 sierpnia pani kierowniczka kazała nam przyjechac uzgodnic już szczegóły.
dziewczyny nie wimjakie macie menu ale jak my bylismy na weselu wsztsko było super tylko ze miesa zabrakło bardzo szybko wiec radze zwiekszyc porcj albo ilosci....mowie o menu za 120 zł.

image
A ja zastanawiam sie nad tortem który proponuje Olenka,nie bardzo wiem jaki oni robią, chciałam zamowówic w cukierni u Sowy no ale jest dużo droższy.
image
do monia,
a moze orientujesz sie czy był tam ich tort firmowy i jak smakował?
nie wiem ale moge sie spytac kumpla bo mili tam włansie wesele w pazdzierniku...moje spostrzezenia to za mało mieska:)

image
jeśli byś mogla to bardzo bym prosiła, no a co do miesa to dziekuje wezme to pod uwage przy uzgadnianiu menu
Dziwne z tym mięskiem. ja byłam tam na weselu w zeszłym roku i było full(a kumpela która miała wesele mówiła że jeszcze dużo zabrali do domu, więc żebyśmy nic extra nie zamawiali) Zresztą w menu wstępnym,które dostaliśmy jest ponad 4 kawałki mięsa na obiad na osobę z poprawinami. W innych miejscach proponowali nam 2 lub 2,5.

Ja miałam wesele w Dworku Oleńka w kwietniu br. i wszystko było w jak najlepszym porządku. Jeżeli chodzi o porcje mięsa to miałam 240 porcji na 65 osób - zdecydowanie wystarczyło a zaznaczam, ze były jeszcze poprawiny, zresztą b. dużo mięsa zostało (może dlatego, ze miałam jeszcze zamówionego prosiaka i pieczone szynki)- duzo mięsa zamroziłam i jeszcze je jemy. Umowy nie podpisywałam (chociaż pierwotnie chciałam i nawet miałam przygotowaną ale ostatecznie uznałam że nie ma takiej potrzeby i rzeczywiście nie było) - dogodny system płatności (np. za poprawiny i noclegi płaciła dopiero po poprawinach.
image
A miałaś tort weselny któy robi Oleńka?
POPROSZE O STRONE INTERNETOWA DO OLENKI
Miałam tzn. nie płaciłam dodatkowo za tort weselny który mieli w ofercie tylko poprosiłam o zrobienie tortu z tych, które były wymienione przy ciastach. Wspólnie z kierowniczką wybrałam smaki i było ok. Ciasta mają dobre, ładnie podane, tort podobnie . Wystarczyło na poprawiny i jeszce goscie dostali ciasta do domu.
image
to super, to raczej zdecyduje sie w olence na ich tort,
imagewww.dworekolenka.pl
a domawialiście jakieś dodatkowe jedzenie, czy po prostu menu z wymianą na to co ewentualnie chcecie?

image wszystko bede uzgadniac w tym tygodniu bo wlasnie tam pojedziemy, ale chciałam dodatkowo zamowic do barszczu krokiety, i jeszcze z cieplych dań flaczki, a po za tym tez słyszałam dobre opinie ze jedzania jest wystarczajaco dużo
a teraz pytanie do ilka
Czy zamawialiście poprawiny na wszystkich gości czy tylko na część? Mm kierowniczka mówiłaże np. można zamówić 50% bez poprawin i 50% z poprawinami. A JAK BYŁO U Was a i jak noclegi ? Mieliście?

WITAM.
MOGLBY KTOS MI PRZESLAC JAKIES ZDJECIA Z SALI W OLENCE BO NA ICH STRONIE TO TAK ZA WIELE NIE WIDAC.MIESZKAM ZA GRANICA I CIEZKO NAM JEST COS FAJEGO WYBRAC.A CZAS LECI.WIELKIE DZIEKI.MOZE JAKIES INNE PROPOZYCJE HOTELI W OKLICACH GDANSKA .WESELE BEDZIE NA OKOLO 70 OSOB.
do góry