Widok
aa to pięknie.Ja miesiąc czekam na przysłanie oferty, już straciłam nadzieję. Chciałam tam pojechać i zobaczyć jak to wygląda 'na żywo', ale mam dosyć daleko i tak jechać w ciemno to bez sensu..Możecie powiedzieć jak tam jest?na ile osób jest ta sala bankietowa? Podali Wam jakieś ceny? Żarty sobie chyba robią ...
Osobiscie bylem juz tam 3 razy, raz udalo mi sie zastac wlasciciela. Zamowilismy tam Komunie naszego synka ale od pnad miesiaca czekamy za informacja i emailem z cena i menu. Wlasciciele ostatnio nie odbieraja juz nawet telefonu a my nie wiemy co robic !? Ciekawe czy chcieliby byc w naszej skorze? Ostatnio telefonicznie obiecal ze w ciagu kilku godzin dostaniemy oferte na emaila... minal tydzien.... Nie wiem co o nich juz sadzic. Tragedia bedzie jak zapomna ze mamy tam komunie...
Pozdrawiam
Pozdrawiam
nie wiem, na jaki rok planujesz wesele ?
my podpisując umowę w zeszłym roku mieliśmy 140 zł od osoby, za nocleg 50 zł od osoby ;) z tym,ze podobno przy wykupie wszystkich miejsc, można dodatkowo umieścić innych gości na materacach juz bez dopłaty, ale to będę jeszcze dokładnie ustalać z właścicielem ;)
my podpisując umowę w zeszłym roku mieliśmy 140 zł od osoby, za nocleg 50 zł od osoby ;) z tym,ze podobno przy wykupie wszystkich miejsc, można dodatkowo umieścić innych gości na materacach juz bez dopłaty, ale to będę jeszcze dokładnie ustalać z właścicielem ;)
:( no właśnie znalazłam na forum, że jedna para miała tam wesele i podobno udane....szukam czegoś ładnego koło Gdańska, właśnie w tym stylu, nie jestem z Trójmiasta, więc nie jest łatwo... Szukam w okolicach Gdańska, bo tam jest lotnisko, a część rodziny musi przybyć drogą powietrzną :)) i spodobało mi się właśnie to tajemnicze miejsce :( eehhh