Widok

Dworek Zielenin 40 km od Gdańska

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
czy ktos był może w Dworku Zielenin (www.dworekzielenin.pl) ? Proszę o jakiekolwiek informacje o tym miejscu, bardzo mi się podoba na zdjeciach, ale właściciele nie odpisują na maile, nie odbierają telefonu :(
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
aaaa czyli faktycznie żarty, ale mało śmieszne...
Wlasnie wrocilem z Zielenina, niestety nie bylo nam dane zastac wlascicieli. Telefon od tygodnia milczy (nie ma takiego numeru... prosze ustalic numer i sprobowac ponownie). Chyba trzeba zamknac temat. Ludzie urzadzili nas na maksa. To nie jest normalne w dzisiejszych czasach.

Pozdrawiam
aa to pięknie.Ja miesiąc czekam na przysłanie oferty, już straciłam nadzieję. Chciałam tam pojechać i zobaczyć jak to wygląda 'na żywo', ale mam dosyć daleko i tak jechać w ciemno to bez sensu..Możecie powiedzieć jak tam jest?na ile osób jest ta sala bankietowa? Podali Wam jakieś ceny? Żarty sobie chyba robią ...
Osobiscie bylem juz tam 3 razy, raz udalo mi sie zastac wlasciciela. Zamowilismy tam Komunie naszego synka ale od pnad miesiaca czekamy za informacja i emailem z cena i menu. Wlasciciele ostatnio nie odbieraja juz nawet telefonu a my nie wiemy co robic !? Ciekawe czy chcieliby byc w naszej skorze? Ostatnio telefonicznie obiecal ze w ciagu kilku godzin dostaniemy oferte na emaila... minal tydzien.... Nie wiem co o nich juz sadzic. Tragedia bedzie jak zapomna ze mamy tam komunie...

Pozdrawiam
pewnie, akurat tym się nie przejmuję bo dużo podróżujemy. A do tego Zielenina to jak sie wkurzę, to pojadę i sama 'zlustruję' :)
eeee jeżeli Ci zależy,to rób wesele, na wycieczkę jeszcze zdążyć pojechać nie raz,poza tym wiadomo,jest jeszcze podróż poślubna ;)

nieeee!!! od ciotek przeróżnych, że po co tyle pieniędzy wydawać, lepiej gdzieś pojechać itp.
jeżeli chcesz w tym roku, to szukaj,na pewno coś znajdziesz, napisz do właściciela jak Ci się Maciejka podoba, jakie ma wolne terminy w tym roku,może się uda ;)

a od kogo słyszysz te uwagi po co ? od narzeczonego ?

hmmm chciałam jeszcze w tym roku, ale pewnie juz nie znajde wolnych miejsc. Już mnie to wszystko zaczyna denerwować...no i ciągle słyszę na co to wesele, po co itp., może faktycznie odpuścić sobie :(
nie wiem, na jaki rok planujesz wesele ?

my podpisując umowę w zeszłym roku mieliśmy 140 zł od osoby, za nocleg 50 zł od osoby ;) z tym,ze podobno przy wykupie wszystkich miejsc, można dodatkowo umieścić innych gości na materacach juz bez dopłaty, ale to będę jeszcze dokładnie ustalać z właścicielem ;)

aaa to całkiem sporo, a jakie tam mają ceny ?
miejsc noclegowych jest 38 + pokój dla nowożeńców. Bardzo ładne pokoiki, choć wieloosobowe ;) 4,5, 6 - osobowe ;)

nooo bardzo przyjemne miejsce! mi chodzi bardziej o klimat dworku polskiego, albo coś w dawnym stylu, najlepiej gdzies na uboczu, no jak ten Zielenin nieszczęsny..Ale jak nie znajde to trudno. Maciejka wyglada sympatycznie, a jak tam jest z noclegami?
ja Ci mogę zaproponować ładne miejsce, sama będę miała tam wesele, ja się strasznie zauroczyłam Maciejką w Koleczkowie :)

http://maciejka.agro.pl/site/index.php?option=com_content&task=view&id=19&Itemid=34

:( no właśnie znalazłam na forum, że jedna para miała tam wesele i podobno udane....szukam czegoś ładnego koło Gdańska, właśnie w tym stylu, nie jestem z Trójmiasta, więc nie jest łatwo... Szukam w okolicach Gdańska, bo tam jest lotnisko, a część rodziny musi przybyć drogą powietrzną :)) i spodobało mi się właśnie to tajemnicze miejsce :( eehhh
widocznie nikt nie miał nigdy nic wspólnego z tym lokalem ;)

i nadal ciszaaaaa
hop
może masz rację, bo to aż dziwne..
skoro taki kiepski z nimi kontakt, to może nie warto pakować się w takie kontakty :/

do góry