Widok

Dworek na Błotach

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Hej,Moje wesele odbędzie się w dworku na Błotach czy ktoś może dać mi kilka rad na temat tego miejsca:)
Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
mój e-mail
monika.kal1@wp.pl
podbijam
nie mam jeszcze zdjęć od fotografa... napisz proszę jakie masz pytania, to pomogę :)
Hej intersuje mnie wszystko co ważne pownieważ sama mam tam wesele,Na co zwrócic uwagę?
Hej! Właśnie dołączyłam do rzeszy zainteresowanych weselem w Dworku na Błotach:) Mam prośbę o podanie szczegółów dotyczących spraw organizacyjnych - jak wygląda kwestia dekoracji stołów i sali? Czy możliwa jest negocjacja ceny noclegów dla gości? Bardzo proszę o podanie szczegółów na adres beatrice_fil@wp.pl
Z góry dziękuję za wszelką pomoc - musimy się w końcu ostatecznie zdecydować co do miejsca przyjęcia weselnego!!!
Pozdrawiam:)))
Cześć Nika
interesuje nas wszystko: od tego co przypilnować, jak dekoracja do zdjęć od fotografa bo może juz masz>??

pozdr
monika
monika.kal1@wp.pl
Witam Moniko
Pod tym linkiem jest kilkanaście zdjęć z Dworku na Błotach - bardzo pozytywnie oceniam to miejsce.
http://fotograf.sopot.pl/galeria/fotografia_galeria/sluby/20090725_natalia_lukasz/index.html

Pozdrawiam
Monika, a Ty bedziesz miala wesele w dworku czy w karczmie?
Wesele będę miała w karczmie w maju a Ty?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
dziękuję bardzo za maila i linka na formu
pozdrawiam
A jak wygląda sprawa z właścicielem? Jakieś kłopoty lub stresujące sytuacje?

Od 3 tygodni próbuję się z nim umówić na spotkanie... bez skutku!

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ogólnie nie polecam, dojazd fatalny, a na sali fatalna podłoga można pogubić obcasy
No niestety na ten temat to nic powiedzieć nie mogę, ja miałem wesele w magnacie w bojanie, polecam. www.dwor-magnat.pl
mieliśmy wesele w maju.
wesele było na 100 osób na sali tej dużej, miało być ok 130 ale wiadomo jak to goście.

Właściciele specjalnie dla nas przyspieszyli wybudowanie domków, żeby wszyscy goście mogli spać.

dojazd rzeczywiście kiepski, ale nigdy nie jest wszytko idealne. duży parking przed lokalem,
panie kucharki wszystko ładnie zapakowały po weselu
właściciele do północy doglądali wesela, byli na każde zawołanie:))

rano zorganizowaliśmy spacer po "posiadłości" i było super!!
Hej, ja też ma wesele na błotach, 26 czerwca 2010 w karczmie, czy wiesz może coś o jakości jedzenia, jakie tam serwują,bo w dworku można mieć własną kucharkę, a w karczmie nie:(
sala duża, czyli w karczmie tak? Jakie było jedzenie, bo tym się najbardziej martwię?
To nie masz się o co martwić... byłem parę razy i zawsze było rewelacyjnie.
co do jedzenia to nie ma co narzekac jest duzo tylko ten dojazd
Witam
Miałam wesele w maju 2009 w karczmie.Wszystko wspaniale się udalo, bez żadnych problemów, z pysznym jedzeniem i pieknym przystrojeniem sali. Wszystkim polecam to naprawdę urocze miejsce, tym bardziej, że możecie być pewni, że właściciele dopilnują wszystkiego. No może dojazd nie jest najlepszy...
Witam, czy ktoś może mi powiedzieć na temat Dworku na Błotach. a chodzi mi o śnadanie dla gośći po weselu. Co było podane?
do góry