Widok

Dworek w Paraszynie

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czy ktos moze ma jakies informacje jak mozna sie tam bawic, jakie sa wrazenia ogolne co do lokalu i miejsca?
Moze ktos z Was juz tam mial wesele?

pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
osobiscie posuiadam działke letniskowa, obok dworku , miejsce raczej na nieduze wesele , okolca przepiekna , włascicielka pani andrzejewska osoba raczej trudna , menu w dworku pyszne sporo ale za to drogo, obok sa konie , miejsca na spACER SUPER, ALE SA TEZ ROTWEILLERY KTÓRE CHODZ ALUZEM , JEST GRILL, sa pokoje , maja swoja strone w internecie, jest mozliwosc dojazdu od dworca bryczka w konie , a takze mozliwosc slubu przed drzwiami wejsciowymi , tak bylo w sierpniu ubiegłego roku super wyglądało ołtarz z brzózek , kelnerów trzeba dodatkowo opłacac zeby byli na noc , jedzenie tradycyjne porcje duze , mozliwye pieczenie dzika prosiaka sztuczne ognie itp, wesel tam sporo ale włąscicielka nie najmilsza proponuje podjechac na obiad i zobaczyc wnetrza w stylu mysliwskim

dojazd w strzebiekinie za kosciolem pierwsz w lewo potem do torów i cały czas prosto przejzdzas przez rzeke łebe i na miejscu
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
A gdzie masz dokładnie działkę bo ja też mam tam swoją??
Jak zobaczyłam ten dworek ... i jego otoczenie ... to zachorowałam na wesele właśnie tam... i wszytko było pięknie dopóki nie zaczeliśmy rozmawiać z właścielką o szczegółach ....
Pierwszy dobijający szczegół to alkohol trzeba kupować od nich po cenach "lokalowych" ... czyli duuuużych
Póżniej okazało się że dodatkowo trzeba zapłacić za obługę kelnerską ... nie pamietam ile ale było to nie mało... a po 24 trze4ba było płacić podwójnie
No...a juz zupełnie dopił nas fakt iż musimy zapałacić za obsługe szatni i za parkowanie samochódów
No ... więc mi się już odechciało tam wesela.... to już taniej wychodziło w Dwórze Oliwkim
image
My też szukaliśmy różnych dworków i trafiliśmy na Paraszyno.
Spodobało mi się to miejsce, więc napisałam maila, prosząc w nim o informacje na temat wolnego terminu i kilku szczególów nt. warunków organizacji wesela, cen itp.. wiadomo -po to jest internet, żeby się poprzez niego komunikować.
W żadnym innym miejscu nie potraktowano mnie w ten sposób: odpowiedź dostałam po kilku dniach, w której nie było ani dzień dobry, ani pocałuj mnie w ... i sucha notka, że rezerwacji można dokonać pod nr telefonu ...

Wkurzyłam się i miałam odpuścić, ale znowu napisałam, że nie chcę rezerwować terminu, ale zapoznać się z warunkami organizacyjnymi przyjęcia.

I jak myślicie...? oczywiście odpowiedź brzmiała: informacji udziela się pod nr tel.....

ŻENADA

Pozdrawiam
Alice -mężatka :-)
Dziekuje wam bardzo za wszystkie informacje, przez chwile zastanawialam sie nad tym miejscem na swoje wesele, ale skoor kilka osob mowi to samo, czyli ze drogo jak pies a do tego organizatorka pozostawia wiele do zyczenia to juz sie wyleczylam...
może jednak podjedz i zapytaj....

Z tym dzwonieneiem to tęż sie tam możńa nieżle nabrać! Zanim tam pojechaąłm to zadzwoniłam... no i usłyszłam iż cena menu wynosi 90-110 zł ... wiec brzmiało baardzo zachęcająco... Na miejscu w przedziwny sposób przedział cen sie przesunął 110-130 zł no i dosżły jeszcze te wszytkie inne dziwne opłaty!Czerwcowa Panna Młoda napisał(a):

Inne tematy z forum Wesele

sukienki wieczorowe (58 odpowiedzi)

dziewczyny, wiecie gdzie można dostać ładne sukienki wieczorowe?? proste i eleganckie, dla matki...

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (216 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...

dobry...i nie drogi dentysta (51 odpowiedzi)

Hejka szukam dentysty dobrego ale żebym nie straciła majątku !!! mam sporo ubytków i pochłonie mi...

do góry