Widok
Dylemat
heh mamy pare dylematów :) Decyzja zapadła chcemy sie pobrac w przyszłym roku 16 czerwca zastanawiamy się tylko czy ze wszystkim zdążymy :) ale myśle ze damy rade :)
Czy możecie polecić jakaś ładna sale weselna na ok 90 osób na terenie Gdanska lub Sopotu? Najlepiej taką gdzie można mieć własną kucharke! Bardzo nam się podoba sala tereska w szemudzie ale mysle ze na 90 osob jest ona zbyt duża i goście ,,zgina,, :( co o tym sądzicie?
Czy możecie polecić jakaś ładna sale weselna na ok 90 osób na terenie Gdanska lub Sopotu? Najlepiej taką gdzie można mieć własną kucharke! Bardzo nam się podoba sala tereska w szemudzie ale mysle ze na 90 osob jest ona zbyt duża i goście ,,zgina,, :( co o tym sądzicie?
a ja myślę, że lepiej, aby miejsca było za dużo, niż zbyt mało - dużo miejsca do tańczenia to jest to, a nawet lepiej, jeśli goście będą nieco oddaleni od parkietu (co ma ogromne znaczenie w przypadku wesela organizowanego w jednym pomieszczeniu), bo będą mogli spokojnie porozmawiać, a nie przekrzykiwać się wzajemnie - tylko moja opinia,
Ja polecam Kłosowo!
Ja polecam Kłosowo!
dokładnie, a z drugiej strony może się tak zdarzyć, że dostosujesz salę do liczby gości, a Ci połowa nie przyjdzie (czego rzecz jasna nie życzę nikomu, ale różnie to bywa - już się trochę na ten temat naczytałam tu na forum) i wtedy też goście mogą się "zgubić", więc chyba nie warto aż tak się tym martwić (ja właśnie się z tego wyleczyłam, bo inaczej po nocach bym nie spała-hahahahah)
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
co do dylematow... my tez taki mielismy ale ostatecznie wzielismy sale w szemudzie... wiem ze jest ona duza ale w sumie to tam mozna pokombinowac z krzeslami i ustawieniem stolow... i sie troszke zapelni...
Ale nie o tym chcialam... mysmy tez chcieli wziac kucharke i na sali bo myslelismy ze taniej... (i tak zrobilismy) ale czy to duzo taniej wyjdzie to ja nie wiem... bo wynajecie tereski to 2000 +dodatkowe oplaty a z tego co pani mowila calkiem spore one sa... i liczac dojazd gosci ... to wychodzi porownywalnie tak samo... no chyba ze macie za darmo miesa i te sprawy... Tak wiec decyzja do przemyslenia... pozdrawiam:):):)
Ale nie o tym chcialam... mysmy tez chcieli wziac kucharke i na sali bo myslelismy ze taniej... (i tak zrobilismy) ale czy to duzo taniej wyjdzie to ja nie wiem... bo wynajecie tereski to 2000 +dodatkowe oplaty a z tego co pani mowila calkiem spore one sa... i liczac dojazd gosci ... to wychodzi porownywalnie tak samo... no chyba ze macie za darmo miesa i te sprawy... Tak wiec decyzja do przemyslenia... pozdrawiam:):):)
my szukalismy tez sali i troszke pojezdzilismy...
W gdansku jest sala na ogrodkach dzialkowych w Oliwie, pozniej na zaspie w domu kultury Mlyniec. A poza gdanskiem to oprocz tereski i klosowa jest jeszcz sala w Baninie. My jeszcze pierwotnie chcielismy robic w remizie strazackiej w Szymbarku (ale to troszke za daleko). Ktos tu jeszcze wspominal o salach w Bolszewie kolo wejherowa... ale to musicie poszukac sobie w watkach na forum... To tyle z naszych poszukiwan...:):):) Pozdrawiam:)
W gdansku jest sala na ogrodkach dzialkowych w Oliwie, pozniej na zaspie w domu kultury Mlyniec. A poza gdanskiem to oprocz tereski i klosowa jest jeszcz sala w Baninie. My jeszcze pierwotnie chcielismy robic w remizie strazackiej w Szymbarku (ale to troszke za daleko). Ktos tu jeszcze wspominal o salach w Bolszewie kolo wejherowa... ale to musicie poszukac sobie w watkach na forum... To tyle z naszych poszukiwan...:):):) Pozdrawiam:)