Widok

Dyskopatia kręgosłupa - jakiego lekarza polecacie?

Szukam dobrego specjalisty , najlepiej z Gdańska.
Doradźcie kogoś .Z góry dziękuję
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Polecam Panu dr Rocławskiego, przyjmuje w Szpitalu MSWiA w Gdańsku.
doktor beldzinski nerochirurg przyjmuje w akademi medycznej w gdańsku bardzo dobry lekarz polecm poczytać w goglach
Najlepiej udaj się do fizjoterapeuty.W gabinecie w Oliwie i we Wrzeszczu pracują indywidualnie i kompleksowo - mają swoich lekarzy. Nie leczą chemią tylko terapią nakierowaną na problem pacjenta.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
polecam pana dr. Marcina Rut z UCK w gdańsku świetny neurochirurg
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 20
i przystojny hehe ;-)
ogólnie neurochirurdzy z UCK to świetni fachowcy. ja polecam Dzierżanowksiego i Szmudę. Oczywiście Słoniewski to mega fachowiec, ale czlowiek zimny i ciężko z nim pogadać.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 15
absolutnie nie zgadzam się co do Słoniewskiego. Zdecydowanie nie polecam
popieram tę opinię 22 nie zgadzam się z tą opinią 0
Konował i naciągacz . Angażuje się dopiero gdy poczuje interes , a w innym przypadku zlewa i odsyła do innych . W grę wchodzą tylko zabiegi i operacje ,a gdy odmawiasz takiej formy leczenia spotykasz się z arogancją .liczy się tylko kasa.opinia oparta na relacjach pacjetów z poczekalni przed gabinetem dr. Marcina
popieram tę opinię 28 nie zgadzam się z tą opinią 14
Jesli to mowa o dr Rucie to radze uciekac gdzie piepsz rosnie bo tak spapral mi kregoslup, ze juz nie da sie go naprawic zadnymi sposobami, ale z tego co wiem robi tez operacje prywatnie w starogardzie i moze tam sie przyklada kto wie. KONOWAL z****NY !
popieram tę opinię 24 nie zgadzam się z tą opinią 14
Po co ci lekarz? Dadzą Ci kilka zabiegów z łachy na pociechę i tyle będziesz z tego miał co kot napłakał i jeszcze się nalatasz jak głup i wydasz kupę kasy na bezskuteczne leczenie. Zanim posadzą na wózku poczytaj sobie: http://www.ceragem.rybnik.pl/opinie.html http://www.facebook.com/ceragem http://www.budowlani-szczawnica.pl/sanatorium7.html poz. 10 od góry. Ja 42 l zmiany w kręgach szyjne i lędźwiowe stosuje 2 lata i jest OK bez piguł. Przerabiałem już wszystkie rehabilitacje - nie ma żadnego porównania. Też mi wypadał dysk w lędźwiowym i łapałem zębami powietrze próbując się czegoś złapać. Umiesz liczyć licz na siebie - rehabilitacja w domu kiedy ile i jak chcesz.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 7
To może zapomniałeś podłączyć z YouTube jak ten twój wynalazek kręgi ludziom polamal..maszyna to maszyna..nie dajcie się tej nedznej reklamie
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jak ktoś nie umie posługiwać się maszynami to niech nie używa nawet młotka bo też można sobie zrobić krzywdę. Urządzenie nie działa bezpośrednio na kręgosłup więc nie ma fizycznej możliwości uszkodzić sobie cokolwiek. Jak ktoś nie rozumie działania urządzenia to najpierw trzeba przeczytać instrukcję, albo przejść odpowiednie szkolenie. Leczą minie tacy ludzie jak Pani Ania g.. wie i się pewnie nasłuchała głupich ludzi jak to im niby zaszkodziło bo się gorzej czuli zamiast lepiej. Jak ktoś przechodził jakąkolwiek rehabilitację (taką z prawdziwego zdarzenia) to będzie wiedział, że jest to normalne - najpierw musi być gorzej żeby było lepiej. I żadnego interesu w tym nie mam. Mi też wypadał dysk, ale na żadną operację nie musiałem iść - od dwóch lat mam spokój i bez tabletek. A poza tym nie pomagam Pani tylko temu Panu - Pani niech sobie poszuka własnego rozwiązania własnych dolegliwości - życzę powodzenia z NFZ.
PS. Z NFZ już wszystko przerobiłem oprócz operacji - NIE DAM SIĘ POSADZIĆ NA WÓZEK.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
Ja niestety już nie nadaję się do rehabilitacji. Muszę mieć operację. Byłem u kilku masażystów, boją się masować, aby nie pogorszyć.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
,,Z NFZ już wszystko przerobiłem oprócz operacji - NIE DAM SIĘ POSADZIĆ NA WÓZEK."

Ja nie chcę z NFZ, dlatego napisałem dobrego. Też chcę uniknąć wózka,ale jeśli nie poddam się operacji to prawdopodobnie na nim skończę.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Wpadnij do mnie to pogadamy. Pokaże Ci co i jak i sam zdecydujesz.
http://ogloszenia.trojmiasto.pl/motoryzacja-czesci-zamienne-akcesoria/felgi-stalowe-15do-ulysse-c8-scudo-peugeot-806-i-inne-ogl4903208.html
Witam poleca prof.Harata przyjmuje w Bydgoszczy ,ale ma też konsultacje przez internet.Super specjalisa.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Witam wszystkich.

Mialem ten sam problem co Ty, jednak to nie lekarz mi pomogl, a chiropraktyk i fizjoterapeuta, doklanie Pan Paweł Tyka. Na poczatku bolu udalem sie oczywiscie do lekarza, ale branie lekow nic nie daje, bo tylko blokuje odbieranie bolu z miejsca ktore boli, a przyczyna bolu dalej pozostaje. Dodatkowo przyczyna bolu sa przemieszczone kregi, na skutek ktorych dochodzi do zmian zwyrodnieniowych itp. Niestety tylko w Polsce tak jest ze z bolem kregoslupa idzie sie do lekarza, a nie do chiropraktyka, tak jak jest to w kazdym 'cywilizowanym' kraju na zachodzie.
U Pana Pawła byłem na 10 wizytach, a bol minal mi po 6 zabiegach. Bylem swiadomy tego ze skoro bol doskwieral mi od kilku lat, to po 1 wizycie nie minie. Dzis zyje bez bolu i jak tylko moge to polecam Pana Pawła Tyke. I dodam ze zglosilem sie z bolami krzyza, a przy okazji pozbylem sie migren i szumu w uszach, na co cierpialem od dawna...
Pan Tyka przyjmuje w Sopocie, na ulicy Chrobrego 10, dla zainteresowanych telefon: 607 234 321
Szczerze polecam!
Ja dojeżdżałem z Gdańska do gabinetu chiropraktyki Pana Cezarego Króla do Ustki. problemem był oczywiście z kręgosłupem drętwinie kończyn i niesamowity ból pleców. Ze względu na odległość i męczące dojazdy Pan Król pokierował mnie do Sopotu do Pana Tyki gdzie dalej mogłem kontynuować leczenie po dwóch seriach zabiegów bóle i drętwnienia minęły. Teraz stosuje się do zaleceń, zabiegów profilaktycznych i wszystko jest w porządku.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
a ja przy dyskopatii i drętwieniu kończyn korzystałam po prostu z rehabilitacji w przychodni, sanatorium, codzienna gimnastyka i też pomogło. Ból prawie zniknął, drętwienie ledwo odczuwalne. Nie szukałam kręglarzy i tym podobnych cudotwórców, a tym bardziej magicznych urządzeń
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
masz rację, ja od dwóch miesięcy śpie na podłodze i bóle pleców prawie minely, do męża wpadam tylko na chwilę do łóżka przed snem i jest dobrze, po co lekarze i ci wszyscy znachorzy
zamiast spania na podłodze polecam raczej jakiś dobry materac i to wcale nie jakiś twardy (wbrew temu co się mówi) - najlepsze się chyba te termoelastyczne. No i przede wszystkim codzienny ruch, jakieś ćwiczenia itp.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum Zdrowie

Impotencja (26 odpowiedzi)

Witam. Mam 35 lat. Od jakiegoś czasu mam duże problemy . Od 2 miesięcy nie jesteśmy tego w stanie...

Hiszpańska mucha, jakie macie doświadczenia? (8 odpowiedzi)

Ciekawi mnie tutaj czy ktoś może stosował srodek taki jak hiszpańska mucha i moze napisać swoje...

Dieta 1000 kcal- szukam dobrej i przejrzystej rozpiski produktów (36 odpowiedzi)

Dziewczyny postanowiłam się wziąć za siebie. Chciałabym spróbować spożywać ok. 1000-1200 kcal...

do góry