Widok
Warto, ale ja mam Dafi, jest tańszy, filtry ma tańsze, a jakością nie ustępuje Britcie. Pasuja do niego filtry rowniez z sieciówek (tesco) Ja mam taki rodzinny model w kolorze bordo : http://kalistabloguje.blogspot.com/2013/07/dzbanek-filtrujacy-dafi-czyli.html
no to mam ten dzbanek:) namowiliscie mnie:) w auchanie byly:)
mam pytanko i prosze o pomoc:) jak to wy robicie, zanim zakupie nowyczajnik bo tyle kamienia ze wow:)
jak robic? najpierw kranowa pozniej przelewam do dzbana z filtrem i do czajnika zeby przegotowac wode, czy najpierw czajnik a pozniej ta gorace wode przefiltrowac,
czy taka wode przefiltrowana nie przegotowana dajecie dzieciom?
mam pytanko i prosze o pomoc:) jak to wy robicie, zanim zakupie nowyczajnik bo tyle kamienia ze wow:)
jak robic? najpierw kranowa pozniej przelewam do dzbana z filtrem i do czajnika zeby przegotowac wode, czy najpierw czajnik a pozniej ta gorace wode przefiltrowac,
czy taka wode przefiltrowana nie przegotowana dajecie dzieciom?
wprowadzając się na Zaspę myślałam że będę miała taką samą super wodę jak jest na Przymorzu, niestety :/ czajnik raz w tygodniu czyściłam, woda na kaflach czy armaturze od razu zostawia ślad który można wyczyścić jedynie za pomocą odkamieniaczy :/
Mam dzbanek brity i każdemu go polecam czajnika nie czyściłam od listopada i nadal nic nie ma :D przefiltrowaną wodę daję do wszystkiego tzn gotuję w niej jedzenie, zupy, do wyrobienia chleba, piję nieprzegotowaną prosto z dzbanka :) i nagle okazało się że ta woda ma dobry smak ;P
Mam dzbanek brity i każdemu go polecam czajnika nie czyściłam od listopada i nadal nic nie ma :D przefiltrowaną wodę daję do wszystkiego tzn gotuję w niej jedzenie, zupy, do wyrobienia chleba, piję nieprzegotowaną prosto z dzbanka :) i nagle okazało się że ta woda ma dobry smak ;P