Widok

Dzidek

naprawde chcialam dokonac wpisu - ale skoro nie posiadam e-maila :((

wiec tu napisze, ze Twa strona wyglada strasznie... PROFESJONALNIE. Tak trzymac!!!
pozdrawiam,
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

hmmmm....

dzis trzeba cos ciachnac.....

Pozdrowienia

pozdrowienia z Lagos w Nigerii. okropnie ciepło czasami aż do bulu. wszedzie ciemnoskórzy, patrzący na mnie białego swojimi bialutkimi oczkami, jak na marsjanina. chyba muszę się mocno opalić. będe się wykręcać że jestem mulatem.
P.S.
Railwaymen bo Railwaymen a propos IFCIA :))

Wakagi

w takim razie poniedzialek, moge sie troche spoznic (ale postaram sie nie :)))
cieplo pozdrawiam,

:-))

jade na wakacje:-)

Kochani :)

Jesień ... zimno ale co tam!!! Dobrze mi, rozmarzyłam się dziś. Leżę i słucham sobie muzyczki :) Alicia Keys.... i nie mam zamiaru się ruszać z mojego ciepłego gniazdka(choć wolałabym być na miejscu naszego Railwaymen'a) Pozdrawiam gorąco.
Loser, puściłam tę mp3 na Twoją skrzynke, na Amelię proponuję środę :)
Całuski dla Wszystkich !!!!!

Ifcia

właśnie przesłuchałem .... leciało z 10 razy non stop
słodkie bujanie ..... odprężenie...

sroda ok ale znowu na godzinę jak ostatnio niestety:(:(

goraco pozdrawiam

jeszcze posłucham Fallin

Witam kochani

Właśnie wróciłem z koncertu kultu(co hala oliwia to hala oliwia-tu zawsze się czuje klimat ).Jestem troszke naprany ale to nic...chciałem się z Wami podzielić przeżyciami...chodzi mi o wspólnotę ludzką jaka wyrasta podczas koncertu, jest to niesamowite przeżycie jakiego się doświadcza niemal na każdym koncercie. Ach jakby było cudownie gdyby ludzie czuli cos podobnego każdego szarego, ponurego dnia. Cholera ale jestem naprany...
...to nic. Byłem świadkiem wspaniałego koncertu i niech żałuje kto nie był. Cholercia a jutro do szkoły na 12 godzin...jaK JA TO WYTRZYMAM?.... a w domu nawet wody mineralnej nie ma CHOLERA
to tyle
KOCHAM WAS I SERDECZNIE POZDRAWIAM

to znowu ja

a tylko chciałem wspomnieć, że sobie posłucham PINK FLOYD do snu...
a przy okazji: kto z Was zamierza pojechać na koncert Rogera Waters'a w Czerwcu...możemy się jakos umówić
Ifka kiedy na piwo idziemy?
Pozdrawiam Wszystkich

Byczku.....

UJeste 4:15 czy coś takiego...... hmmmmmm, powinnam już spać.... nie śpię...... ucztuję...piwo?????? masz do mnie nr tel... dzwoń - idziemy na piwko...zbieramy ekipe i idziemy.

.......

pozdrawiam wszystkich i idę leżeć dalej
buziaki Wam :)********

Hola:)

Ja też właśnie z piwka wróciłam ale chętnie bym się jeszcze napiła... Byłam w kinie na Amelii...przepiękny film...kto jeszcze nie miał okazji zobaczyć - polecam. Na koncert Watersa też się piszę Jorundzie ale ty to juz wiesz. Jakby co to wiesz gdzie mnie szukać:) Ech... ledwom żywa (a dlaczego też się byczku domyślasz) Pozdrawiam wszystkich z odległego miasta na południu od Pomorza i życzę miłego wieczoru...

Ameno

ja tez tesknie za starym hp, mimo ze tylko czytalem kupony, nie pisalem nic od siebie. posiadasz mo0ze stare numery hp?

Ameno

No i jestem wczesniej niż Ty w pracy :) , do popoludnia , dobrego dnia

Nowy tydzień...

Znów się zaczyna... Jeszcze w głowach szumi po weekendzie, a tu nagle poniedziałek się wkrada!!! Nie lubie poniedziałków. Jestem dziś zła ... wściekła... zasnęłabym i w maju się obudziła...przespać wiatry, deszcze, pluchę...cholipa. Idę, może kawa mi pomoże?
Całuję Wszystkich, a w szczególności tych, co się ze
mną solidaryzują :)

Bede

o 18.20

Yees

nie :), ale znam pare osob, ktore maja niemal wszystkie...
zawsze mozna sprobowac, by i ten HP nabral tego czegos - choc to trudne, bo kiedys byl prawie caly tydzien na przemyslenie odpowiedzi, liczylo sie kazde slowo - coz, kuponow zawsze malo...
pozdrawiam,

CZY W MOJAVE W GDYNI..........

beda jeszcze, piatkowe ipmrezki hardcorove?? fajowo tam bylo, ale niestety ostatnio jakas dziwna cisza. jedyne miejsce w obrebie gdyni gdzie puszczali fajna muzyczke, a teraz i tej imprezy nie ma!! moze wkoncu cos sie stanie i imprezka wroci na swoje stale miejsce jakim byl piatek i bedzie mozna wkoncu znowu spedzic milo piatkowy wieczor przy dobrej muzyczce.
--------------------------------------------------------------------
MAM NADZIEJE, ZE TO NASTAPI .................

Ameno

A moglabys mnie z nimi skontaktowac? e-mail, telefon? pamietasz moze kogos z hp z VIII LO?

CQ

jakby co to jestem cały czas tu ....... tylko nie piszę często... :(:(:(:( nadal .... niestety ...... taki czas .......
trzymajcię się kochani :):):):) ......
miłego tygodnia pracy pełnego uff ....
pozdrawiam :):):) wiecie .....
dobranoc dziś 73 & 88

NAJLEPSZA SWIATOWA STRONA o WSZYSTKICH PIWACH !!!

POLECAM
http://tuoppi.oulu.fi/kbs/beer/kbsbeer.htm

Inne tematy z forum Hydepark

Grajdołki (158 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

do góry