Widok

Dzidku

Cmokas i thc, za pozdrowionka

TWA... Towarzystwo Wzajemnej Adoracji nadal działa :)
Cmokas
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Kamena

Skoro się wstydzisz słowa zakochała, to specjalnie dla Ciebie może być z sympatią. 503 Zły, a skąd wiesz? Pogryzł kogoś? Uwaga, zły numer!! To uważaj, bo ten na 601 jest narowisty. B.T.W. Prawidłowy numer do Tomka, to raz w rynnę i trzy razy w parapet. Niestety niewykonalne bez drabiny strażackiej

Kwisatz

Zaliczona na, ..... ??? "bo w tych obliczeniach zlicza się ilość kropek po przecinku, a nie zawartość". ® by Belfer od Mechaniki.
Polej Lecter, bo się ściemnia. Zrobiłeś short circuit i teraz tyle dymu wokół, że klawiatury nie widzę. Czekaj, zrobię Ci takie spięcie, "że proszę wstać. - a dziękuję, posiedzę" ® by Prestigitator i OrientMen.

Mała Żabka

Bywasz na tyle nieregularnie, że nie przeczytasz odpowiedzi do siebie, bo wcześniej ten HydePark zamkną. (a raczej wyłączą prąd)

Atma

No po co? Z ciekawości.

Mixerku drogi!

Nie wstydzę się tego słowa, ani tym bardziej nie moich uczuć! A numer sprawdzałam, to jest nie prawidłowy. Aha! Pogryźć to prędzej ja mogę, póki jeszcze mam uzbrojone ząbki...

kwisatz

jestem ciekaw.

Kamena

Wcale nie wyglądasz niepozornie. Zwłaszcza z uśmiechem błyszczącym polerowanym metalem.

Mike i Kwisatz

Jeśli ktoś zdefiniował myślenie do postaci regułki if -> then to jest to niewątpliwie jakaś pomyłka jajogłowych. Cogito Ergo Sum

mixer

drzewa tez sa.

Mike

Mylisz się. Tak Ci się tylko zdaje. Matrix brachu.

Kamena

Jak ktoś ma tu gryźć to JA!!!! Wrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Mixer

Żeby o czymś rozmawiać trzeba by oby obydwie osoby mówiły o tym samym więc temat rozmowy określony jedynie jednym wyrazem np: myślenie są niejednoznaczne ze względu na różne pojmowanie tego słowa przez rozmówców

Kamena

Nie zgodzę się z Tobą. Czynnik seksualny jest głównym i podstawowym elementem. Reszta w ten czy inny sposób temu służy. Chęć by drugiej osobie było dobrze (nie w sensie seksualnym) jest zapewnieniem sobie partnera. Cały niepokuj i wszystkie emocje związane z zdobywaniem partnera mają na celu zdobycie partnera seksualnego! Poczucie bezpieczeństwa jest konieczne by można było zdecydować się na potmstwo...

Mixer na 24V

24 V? takie kable to mogę gryźć!!!!!!!!!!!!

Kamena

Twoja negacja seksualności uczucia miłości jest związana z chrześcijańskim wychowaniem, które seksualność neguje.

Mike

Nie miałem czasu zajrzeć do odpowiedniej literatury ale dla mnie myślenie to całość świadomych procesów naszego umysłu.

Kwisatsiku

Seks to tylko przyjemny dodatek to wspaniałych uczuć, a nie ich przyczyna!

Mixerku

Niestety, drugi numer, który mi podałeś też jest nie dobry!

Kamena

Przczyną jest przetrwanie gatunku (poprzez seks i instynkt macierzyński) a jest to takie "wspaniałe" uczucie bo nikt o zdrowych zmysłach nie zabierał się za tą męczarnie z dzieciakami bez pokusy.

Mixer

Oj mixer mixer zmixowałeś trochę cyferek i narobiłeś kamenie nadziei.

Inne tematy z forum Hydepark

Grajdołki (250 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

do góry