Widok

Dzidku

Cmokas i thc, za pozdrowionka

TWA... Towarzystwo Wzajemnej Adoracji nadal działa :)
Cmokas
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ifcia

Przykro mi ale zdecydowana większość twoich złośliwości do mnie nie trafiła. No z nadwagą mam problem i miło mi będzie jak byś coś jeszcze mi na ten temat dogryzła. Ortografia też nie jest moją mocną stroną od zawsze. Nawet byłem kiedyś na badaniach i stwierdzili u mnie dysortografię i dysgrafię czego już nie możesz z oczywistych powodów docenić. Ja nie używam wulgaryzmów chyba żę chcę kogoś zacytować lub podkreślić coś z jego lub jej wulgarnej wypowiedzi, lepiej przyjżyj się swoim wypowiedziom. A tak a propo czyżby twoi rodzice mieli mało czasu by się tobą zajmować w dzieciństwie czy to niepowodzenia natury towarzyskiej wywołały u ciebie taki deficyt czułości?

Z przyjemnością
WrrrgrrrrMrrrrrrrrr

Atma

Ta moja ksywa pojawiła się około 10 lat temu gdy jako nastolatek byłem na Orkonie (który zresztą moja drużyna wygrała dzięki kilku ciekawym manewrom ) Wynikła raczej z mojego zezwierzęcenia. Poprzez następne lata różnie interpretowałem sobie i innym moją ksywkę. Zwierz od zwierzania też używałem gdy przez pewien czas byłem kimś w rodzaju psychicznego exhibicjonisty. Teraz używam tej ksywki do wyładowania frustracji oraz infantylnego zachowania czego nie chcę robić pod inną. Jest to metoda na uzyskiwanie odpowiedzi. Drugą jest "całuskowanie" która mię mieżwi. Inna moja ksywka która choć była kojarzona przez wiele osób uzyskiwała żałośnie mało dopowiedzi ze względu nie na zbyt niski lecz raczej wysoki poziom i bezkonfliktowość. Ani tam ani tu nie jest łatwo o rzeczową i inteligentną rozmowę.

Mixer

Zauważyłam, że ciężko Ci idzie czytanie między wierszami... w sumie z dosłownym zrozumieniem textu tez masz problem...
Nie ważne
Nie mam nic do dyslektyków i dysortografów...
do Ciebie również

Wer, pozdrawiam :)

Mixer

Dziwne ???? Nie zrozumialeś , ........ że piszę o tym co pojawiało się w wydaniu DB... a nie w koszu redakcyjnym .
Nie zrozumiałeś , .... że piszę żartobliwie o IQ

Wer

Żebyś widział ile k**** i innych bluzgów pojawiało się na kuponach Gratki, to nie pisałbyś tu takich bzdur. To nie był zwyczaj - to była czujna korekta redakcyjna. Jeśli przyjąć, że IQ ma coś wspólnego zpoziomem inteligencji, to poniżej 80pkt. nikt nie potrafi obsłużyć komputera.

Ifka

Nie osoncaj po buendah, bo siem możesz pszejehadź s ocenom. I to barco.
Mixer

Mike

Nie

Rewolucja

Mam marzenie, aby pewnego dnia mój kochany Gdańsk ogarnęła Rewolucja. Ale nie taka o jakiej myślicie. Chodzi mi o rewolucję Jezusa! Brzmi dziwnie? Wiem, że On ma moc. Może zbawić grzesznika, uwolnić udręczonego, uzdrowić chorego i wywrócić miasto do góry nogami! Jeśli chcecie więcej napiszcie. Ksys@box43.gnet.pl

mixer

a mamusia ci mowila zebys tyle filmow nie ogladal.

Czwartkowo,

Pączkowo pozdrawiam wszystkie miłe istnienia HP-owe. Ifce , Nice , Amenie, Atmie , Żabce M. Agentce jo , no i oczywiście Bokellom :) a też Mixerowi oraz płk. Jackowi....K. polecam pączki popijane szampanem ---- naprawdę znakomite . Wznoszę wasze zdrowie !!!

Kiedyś

W dawnym HP - tym w ..Dzienniku Bałtyckim .. był taki zwyczaj : ludziom o niskim poziomie inteletualnym lub piszacym wulgarnie nikt po prostu nie odpowiadał . I po niedługim czasie Człowiek o IQ

aaaaa zapomniałabym...

cmokammmmmmmmmmmmmmm
Was koffani moi
:)
Uwielbiam to robić na HP
czy ktos ma coś przeciwko???
Jeśli tak to z góry wysyłam mu całuska

cmok cmok cmok

zwierzakuuuuuuu

Jak już piszesz, to staraj się nie robić tak rażących błędów ortograficznych...
Dupkiem jesteś ... pewnie gówniarzem 16-to letnim, ale uważaj, bo Ci mama wyciągmnie kabel od komputera i nie będziesz się już miał gdzie popisywać. Tak jak tu niczego konkretnego sobą nie reprezentujesz, tak samo pewnie jak na Ciebie spojrzeć, to można się załamać.
No cóż i dla takich jest tu miejsce...
Ps. A tu byś sie zdziwił, ponieważ Żona Bokela to super dziewczyna, zgrabna, bardzo ładna i wykształcone(czego o tobie chyba powiedzieć nie można).... chyba masz gościu problemy z nadwagą (może to Ty przypominasz garbusa?)
I to byłoby na tyle złośliwości, jeśli chcesz jeszcze - poproś... a zostaniesz wysłuchany!

Zwierz

A czemu Ty jesteś Zwierz? Czy Ty się zwierzasz, czy Ty się tak zwiesz? ;)))

Fionn

Nie żartuj. Całe życie chodzę ciemnymi zaułkami i spaliłem oddechem już niejedną smoczycę, że o księżniczkach z aspiracjami nie wspomnę. Co mnie spotka? Zgwałcisz mnie w zaułku? Hookuss Pookuss. Pokusa nie do odparcia co?

Ifka

Było tak spokojnie, że można było zasnąc z twarzą na monitorze. Całusy od Ameny dla Wakagi i nazat.Teraz napięcie wahać się będzie pomiędz 24 i 30000 Volt, chyba, że zwierzu przesteruje generator mocy, to będzie kilkudniowa przewa. Potem osobiście wkręcę mocniejsze korki w. Pozdrawiam na 374042 i pół.

Kamena

A skąd Ty możesz malutka wiedzieć, który numer jest dobry, a który nie?
Pytałaś się księdza w kościele o poziom dobroci liczb dziewięciocyfrowych?
PS. Dobrze, że nie chcesz mieć dzieci z Tjallem .. a fuuuj!! Paskudztwo, obrzydlistwo.
Mixer

Ifka

Jeśli chodzi o sprawę "myślenia" to pisałem już wcześniej, że umiejętność skojarzenia wciskania klawiszy na klawiaturze z pojawianiem się ich na ekranie wymaga myślenia.

Ifka

Miło i spokojnie całuski w jedną stronę całuski w drugą stronę e-maili do pozdrowień nie macie? Cicho i spokojnie będziecie mieli tam, możecie też wysyłać do całej swojej paczki. Tu można podłączyć się do wszystkiego i wszystkich. Mów co chcesz, Odpiszą tobie lub nie a jak się coś nie podoba to przewinąć, A co może za dużo tekstów tżeba przeskakiwać strony żeby zobaczyć co napisano przedwczoraj?

...

Było tu fajnie i spokojnie...
Ludziska, odbija WAM ???
"dosrywacie" nam i sobie non-stop
Bywam na HP od początku, gdy jeszcze nie wiedzieliście, że coś takiego istnieje.
Zawsze była tu kulturka i miła atmosfera, teraz powstaje "śmietnik": wyzwiska, wulgaryzmy i złośliwości.
Myślcie - to nie boli !!!!
Pozdrawiam

Inne tematy z forum Hydepark

Grajdołki (116 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

do góry