Widok

Dzieci idące przed Parą Młodą

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny, mam pytanie-jaką funkcję pełnią dzieci idące w Kościele przed Parą Młodą??
Na ślubach na których byłam, jeszcze się z tym nie spotkałam, ale przyznam, że mnie to intryguje ;)
Dziewczynka chyba może nieśc welon Panny Młodej, a co z chłopcem?? Podzielcie się informacjami, jeśli coś Wam wiadomo na ten temat :)
Ale wymyśliłam, co...........?? :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dzieci mogą sypać kwiatki, nieść poduszeczkę z obrączkami, trzymać welon panny młodej... nie wiem co tam jeszcze ;)

no jak idzie przed Para Młodą to raczej welonu jej nie niesie :) a chłopczyk czasami niesie obrączki

no wymyśliłaś wymyśliłaś :))) ja nie spotkałam sie osobiście z czymś takim. Uważam, że to śmiesznie wygląda i nie chciałabym aby ktos mi sypał kwiaty pod stopy...
niosą obrączki :)

a ja bym chciala, ale moje rodzenstwo i mojego jaska ma lacznie dosyc sporo dzieci i jak wybierzemy tylko dwoje to reszta bedzie smutna... a ja chce zebysmy nie tylko my byli szczesliwi w dniu swojego slubu =) hehe wlasnie se wyobrazilam taka gromadke dzieci przed nami (bo lacznie to ich jest osmioro =P) jak wchodzimy do kosciola... hehehehe....

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Patrycyja a jakiej płci? Bo można fajne konfiguracje potworzyć jeśli zależy Wam żeby całe rodzeństwo Wam towarzyszyło :P

ja cos tam słyszałam przebąkiwania ze to oczywiste że nasza córka bedzie trzymać obrączki czy coś takiego to sie co niektórzy zdziwią bo to jest dla mnie po pierwsze śmieszne a po drugie dla takiego dziecka to jest stres: żywym przykłanem jest mój n na ślubie u kuzyna x lat temu stał przy ołtarzu z obrczkami i sie posikał bo nie wiedzial czy może sie ruszyć czy ma stać !??!!?

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
hehehe raczej nie zalezy nam na calym... jak juz to jedna para =) ale by sie goscie zdziwili jakby zobaczyli gromade dzieciakow przed nami =P

agata2209 moze jeszcze pieska naszego do tej gromadki dolacze hehehe

a u mnie nie ma maluchów w rodzinie:(:( ja jestem najmłodsza:( co prawda za miesiąc to się zmieni bo kuzynka w lipcu rodzi huuurrra będzie maleństwo w rodzinie!!

madziara odstapic ci pare? hehehe ale mam dzisiaj glupi humor =P

Patrycyja no jeśli masz ochotę :D :D

image
image

hehehe :D

agata2209 dziekuje za zdjecia pieskow... tylko ze moj jest caly bialy, wiec poduszeczke kolorowa zrobie =P <żarcik>

zazwyczaj jak idzie jedno dziecko to niesie obrączki (u mnie będzie mój jedyny chrześniak) , a jak jest i chłopiec i dziewczynka to dziewczynka (tak widziałam) niesie mały bukiecik kwiatków a chłopiec poduszkę z obrączkami
Patrycyja możesz swojemu pieskowi założyć na ten dzień specjalną kreację :D :D

image

idealna =)

a tak powaznie to normalnie te zdjecia tych pieskow to szok.... ze ludzie takie cos robia...

Patrycyja też uważam, że to przesada, ale ludzie są różni jak wiadomo.

jak ja bym cos takiego na zywo zobaczyla, to by wesolo bylo =)

do góry