Widok
Dzieci idące przed Parą Młodą
Dziewczyny, mam pytanie-jaką funkcję pełnią dzieci idące w Kościele przed Parą Młodą??
Na ślubach na których byłam, jeszcze się z tym nie spotkałam, ale przyznam, że mnie to intryguje ;)
Dziewczynka chyba może nieśc welon Panny Młodej, a co z chłopcem?? Podzielcie się informacjami, jeśli coś Wam wiadomo na ten temat :)
Ale wymyśliłam, co...........?? :)
Na ślubach na których byłam, jeszcze się z tym nie spotkałam, ale przyznam, że mnie to intryguje ;)
Dziewczynka chyba może nieśc welon Panny Młodej, a co z chłopcem?? Podzielcie się informacjami, jeśli coś Wam wiadomo na ten temat :)
Ale wymyśliłam, co...........?? :)
a ja bym chciala, ale moje rodzenstwo i mojego jaska ma lacznie dosyc sporo dzieci i jak wybierzemy tylko dwoje to reszta bedzie smutna... a ja chce zebysmy nie tylko my byli szczesliwi w dniu swojego slubu =) hehe wlasnie se wyobrazilam taka gromadke dzieci przed nami (bo lacznie to ich jest osmioro =P) jak wchodzimy do kosciola... hehehehe....
ja cos tam słyszałam przebąkiwania ze to oczywiste że nasza córka bedzie trzymać obrączki czy coś takiego to sie co niektórzy zdziwią bo to jest dla mnie po pierwsze śmieszne a po drugie dla takiego dziecka to jest stres: żywym przykłanem jest mój n na ślubie u kuzyna x lat temu stał przy ołtarzu z obrczkami i sie posikał bo nie wiedzial czy może sie ruszyć czy ma stać !??!!?