Widok

Dziecko nie chce Orsalitu co robić?

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Macie jakieś sposoby? syn, 10 mcy ma biegunkę, chyba 8-10 razy go przewijałam+nocnik byliśmy u lekarza dostaliśmy antybiotyk, chciałam mu podać orsalit ale on za nic tego nie chce pic, cukier nie pomaga, próbowałam, faktycznie paskudne, musiałabym sie zmusić do wypicia ale dziecku tego nie wytłumaczę, może są inne sposoby zeby dziecko chciało to pić?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
idioci chociaż nie piszcie z tego samego IP, przez was nie kupie już Orsalitu skoro podstępem na forach go reklamujecie
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 3
skoro jej córka lubi ten płyn to niech se laska pisze, u moich dzieci też nie raz pomógł
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Nie powinno się miesza elektrolitów z owocami przy biegunce. Większość z nich jeszcze bardziej ją nasili
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mój syn akurat wypił całe 200 ml bez problemu. A ma niespełna 8 miesięcy
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
I tu nie masz racji, a przy okazji obrażasz innych. Nasz pan doktor sam proponował wysypać na banana jak dziecko lubi lub pomieszać z woda i sokiem, w sumie dał do zrozumienia żeby zro oc cos co dziecko napewno zje lub wypije. Sadze ze nie powinnaś tak oceniać kogoś kogo nie znasz, a tym bardziej poniżać. Hejt to twoje drugie imię ?!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

biznes - jaki ?? (21 odpowiedzi)

Witam wszystkich na forum i bardzo proszę o pomoc. Postanowiłam otworzyć swój własny niewielki...

Jakie krzesło do biurka (10 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

do góry