Widok

Dzień Babci!

Składamy życzenia, a co - Babcia też ma internet!

Kochana Babciu Lusiu - dużo zdrowia i radości i chęci na spacery z nami w parkach i na plaży życzą wnuki - Ada i Marek! Całusy!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
@μ:

"Panna z odzysku" to oksymoron ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nom ok , ale nauczycielka polskiego? , te no denka od słoików? , koty ? jesteś na najlepszej drodze ;P
Ale Ty wulgarny jesteś ;p

Nie mnie oceniać, znam jedną singielkę/starą (ale wg mnie jeszcze młodą) pannę i ona chce być sama. Ma faceta z którym spotyka się na tzw. seks ( czego nie popieram) i nie chce się z nim wiązać, nie chce aby z nią mieszkał ani nic co by miało cokolwiek wspólnego ze związkiem. Ona jest singielką z wyboru.
Owszem na pewno wiele takich istot jest singlami z przymusu lub ze zbyt dużych wymagań, oczekiwań. Ale czy to źle, że nie szukają na siłę i akceptują swój stan, określając się mianem singli?
Jeśli mnie to nie przeszkadza, Tobie też nie powinno :) A kto Ci powiedział, że uczę polskiego, hmm?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Oldboy ;D
@pontianac "Bo z wyboru. Bardziej to oddaje charakter ludzi, którzy chcą być sami."
ale przecież nie wszyscy CHCĄ, niektórym tak po prostu wychodzi I te co nie chcą idealnie pasują do opisu :)
Nie narzekam, chłopcze drogi ;]

BTW: awiza nadal niet. Nie będzie habitu na Dzień Babci :/
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Właśnie. Czekam i czekam :(
no właśnie

singielka - to ogólne określenie samotnej
- dziewczyny
- pani
- panny
- wdowy
- rozwódki
- i jeszcze tam paru .... które to niby chcą być same i jest to "ich własna" (w ich mniemaniu) decyzja.
> kandydatki na starą pannę kupują sobie kota/y

I kaktusy hodują na parapecie ;D
a tak swoją drogą: mam lekką nadwagę :D , starannie upięty koczek z długich włosów, nie maluję się, bo nie lubię i nie muszę :) , nie podążam za modą, wypracowałam własny styl:) , a do tego nigdy nie słuchałam matki i zawsze siadałam na rogu stołu - cholerka! jestem starą panną!;):D)) a do tego kręca się wokół mnie młodsi ! :D))
@Sadyl, dostaniesz kaktusa w prezencie, obiecuję ;)
Ja nie hoduję. Kaktusy starają się przetrwać.
@μ:

Jak pisałem, czas działa na korzyść.. jeśli ciągle ćwiczysz.
Nie tylko zrobisz szpagat, bo to oczywiste.. ale jeszcze z miesiąc czekania to podłubiesz sobie w nosie małym palcem od nogi :D
Ale kto się przyzna do tego, że mu nie wyszło?
To jest ocena innych ludzi. Bo brzydka, bo wariatka, nie znalazła chłopa i dlatego stara panna. Nikt nie wie co naprawdę jest w głowie osoby, która jest sama.
W dzisiejszych czasach, gdzie mamy związki nieformalne, mamy mnóstwo panien i kawalerów, więc określenie stara panna/kawaler jest najzwyczajniej nieaktualne.
ratuje mnie tylko to, że nie mam jeszcze 45 lat :)))
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
tam w opisie na kandydatkę do staropanieństwa było, nie wiem czego uczysz wg definicji najprawdopodobniejsze jest że polskiego ;D
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
>@Sadyl, dostaniesz kaktusa w prezencie, obiecuję ;)

A miały być zamioculcasy :)
Singielki nadwagi nie mają, malują się, podążają za modą i nigdy nie siadają na rogu stołu! Więc racja k.a., stara panna jak w mordę strzelił :D
Tylko koczek nie pasuje ;)
zdaje mi się, ze "stara panna" to charakter, sposób bycia i życia, a nie stan cywilny w połączeniu z wiekiem :)
znam jedna stara pannę, która nie może znaleźć faceta, bo ich odpycha swoja postawą, a światu wmawia, ze to jej wybór bycie samą, podkreślając, że nie trafia na odpowiedniego... takie to masło maślane, a wniosek jeden - nikt z nią nie wytrzymał, albo nie był zainteresowany.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Hydepark

Vibracje (50 odpowiedzi)

Au revoir, Alain Delon... http://www.youtube.com/watch?v=_ifJapuqYiU

Grajdołki (267 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

Kawa czy Herbata - rano (200 odpowiedzi)

Piszcie co lubicie wypić rano - i dlaczego. Ja pijam wcześnie rano sypaną 2 łyżeczki z mlekiem +...

do góry