Widok

Dzień Kobiet .

Drogie Panie, w dniu Waszego święta, życzę Wam radości z bycia mamą, babcią, żoną, kochanką, córką, dziewczyną, partnerką, teściową etc etc, czyli w sumie KOBIETĄ. Bez Was nic. Bądźcie kochane, nasze kobietki, całuję Was mocno ( wszystkie bez wyjątku )
Wasz niepoprawny jaq.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 6

Zatem Buziaczki jaq. Dziękuję. Zapomniałam!
Dziś sobie zrobiłam prezent - irygasin i przetkam zasmarkaną trąbę.

Ps
Pozdrawiam Zespół Orlenu w Żukowie, który rozpoznał we mnie Kobietę ha ha (usmarkany potwór "pci" żeńskiej) i obdarował tulipanem.
Wytrwajcie Chłopaki do końca dnia :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie wiem jak trzeba mieć "druty beret" by dawać negata za skladanie życzeń kobietom. Znając jednak poglądy prawcowej ekstremy tego portalu, którzy to święto chętnie by zdekomunizowali, nie powinno mnie to dziwić. To zwykli durnie.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

O! A ja mam stamtąd kotkę. W lipcu przed 6 rano zeskoczyła z tych półek na zewnątrz, gdzie leżą płyny do chłodnic, spryskiwaczy i drewno kominkowe. Przeciągnęła się, zamiauczała i podeszła żeby ją pogłaskać. Była w obroży, więc może nawet nikt jej nie wyrzucił. Chyba po prostu wyskoczyła z samochodu, którym jechała na wakacje. Był na nią chętny w Sierakowicach, ale jakoś się nie udało zgadać do końca i tak już została. Prowizorycznie nazwano ja Orlenka, a wiadomo że prowizorki są wieczne.
Tu zdaje się jest kawałek tej stacji

https://youtu.be/l2zdoH-C-kw?t=42
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja Dzień Kobiet świętuję każdego dnia, dlatego dzisiejsze święto mnie trochę razi.
Szacunek względem kobiet powinien wyrażać się w świadomości, a nie w okolicznościowych świętach.

No. Dogłębnie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

jaq,
trzeba mieć jaja, żeby unieść się ponad pseudoprawicowe dyskusje o nibykomunistycznej etymologii święta kobiet!
Dziękóweczka za życzenia!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zdarza ci się przemówić ludzkim głosem.

Jako prawak nie uznaję Dnia Kobiet, ale żeby bliskie mi kobiety nie miały focha, zawsze je obdarowywałem kwiatami czy prezentami dzień wcześniej, czyli siódmego :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

Od kiedy nabrales takiej maniery ? Założę się ze ściemniasz, bo obdarowywales koleżanki rajstopami i kwiatami zawsze 8Marca.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Łeee...
Chciałbyś dostać gift dzień przed np. gwiazdką?

Jaq... Taki sympatyczny był post otwierający wątek...
Offtopowo - minusy należy tu ignorować, taką mam koncepcję. Dogłębnie.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Gwiazdka to co innego.
A prezent zawsze fajnie dostać :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Fajnie, fajnie, ale przyznaj, że jest, powiedzmy, subtelna różnica.
Jak pies?

To co Sadyl, dylaj po goździki. Chyba masz komu je wręczyć?

> minusy należy tu ignorować

Całkowicie się zgadzam.
A - jak sądzę - minusy dotyczyły autora wpisu a nie samych życzeń.
I nie dostał ich ode mnie. Jestem świeżo po restarcie kompa i wyczyszczeniu ciastek, zatem nawet jakbym chciał, to przez dobę nie mogę kliknąć łapki
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

> Jak pies?

Dobrzeje.
Ale nie chcę o niej gadać w tym wątku.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Ja tam doceniam każdy gest w tym dniu. Wczoraj i dziś to po prostu w pierwszej kolejności Urodziny Najbliższych a dopiero później Dzień Kobiet.

Ps
Zapomniałam wspomnieć o przepięknie uśmiechającym się Młodzieńcu, za kółkiem "UPS", który ustąpił mi miejsca gdy wyjeżdżałam z podporządkowanej na główną :)

>Jako prawak nie uznaję Dnia Kobiet,

A ja dokładnie z drugiej strony. Uważam, ze świętowanie tylko w jeden dzień jest dyskryminacją (cokolwiek by to po polsku znaczyło), a mój lewicowo-liberalny światopogląd stoi w sprzeczności ze wszelkimi formami dyskryminacji.

No i skończyło się rumakowanie...
Poprzedni twój wpis był sensowny. Ten już nie.
Czy świetowanie np. urodzin jest dyskryminacją (w powszechnym rozumieniu tego słowa) danej osoby?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

'Czy świetowanie np. urodzin jest dyskryminacją (w powszechnym rozumieniu tego słowa) danej osoby?'

Ha! Kumpel wyznania korwinowsko-mikkowego twardo uważa, że i owszem. Nie obchodzi urodzin i nie składa życzeń, celebruje imieniny. Na sugestie, że aby obchodzić imieniny, należy się najpierw urodzić, pyszczy, że wszystko się rodzi, nawet świnia. Ja na to, że wszystkiemu można nadać imię, nawet świni. I tak sobie pomrukujemy.
Rodzimowierca, podobno ma to znaczenie.

Inne tematy z forum Hydepark

Grajdołki (205 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

do góry