Widok

Dziewczyna nie ma ochoty na seks

Jestem z dziewczyną prawie rok na początki związku wyjechała za granicę na 2 miesiące przed wyjazdem było porządnie i wglbez sexu po jej powrocie przez pierwszy miesiąc było super sex i wgl później był ale tylko jak się upomnialem i raczej dla spokoju teraz nie ma go prawie wcale w dodatku
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
A rozmawiales z Nia o tym? Moze porozmawiaj albo zaproponuj sexuologa. Moze ma gorsze dni, albo jakies problemy

Spokojnie. Mogą tutaj działać zarówno hormony jak i rutyna. Proponuję nieco przełamać rutynę oraz nieco ożywić Wasz życie intymne. Dobrym rozwiązaniem mogą być na przykład:
gadżety erotyczne
afrodyzjaki ( świetny jest sex elixir - czyli tak zwana hiszpańska mucha)
libi spray- zwiększa odczucia kobiety tam na dole
czy też czerwona bielizna oraz kwiaty raz na jakiś czas

Czy braliście pod uwagę wyjazd gdzieś na jakiś czas?

Moja dziewczyna ma tak samo. Na początku związku uwielbiala seks a teraz go unika. Ja jej wspominam to wecznie głowa ją boli czy jest zmęczona czy spać jej się chce. Poza tym zauważyłem, że woli zrobić mi loda niż sam stosunek. Tak abym się od niej odczepił. Słyszałem o tych środkach o tkórych tutaj piszesz. Czy są do kupienia w aptece?

Może jest a może nie. Podejrzewam,ze nie . Ja zamawiałem w sieci, konkretnie tutaj:
http://sexelixir.eu/
Ale sprawdź sobie jeszcze na ceneo czy w innych sklepach nie jest tanie.Może będzie tam jakaś zniżka.

Inne tematy z forum Zdrowie

Mój mąż ma problemy ze wzwodem (6 odpowiedzi)

Mam prośbę.Mój mąż ma problemy ze wzwodem. O dwóch lat chociaż teraz jest coraz gorzej bo o ile...

Środki na przedwczesny wytrysk (7 odpowiedzi)

Jakie znacie najlepsze sposoby na przedwczesny wytrysk? Ogólnie trochę zawiodłem się na...

Jakie skuteczne środki na erekcję (7 odpowiedzi)

Rzecz jasna nie dla mnie ale dla mojego męża, który od jakiegoś czasu ma niego mniejsza kondycję...

do góry