Widok

Dziewczyny jak to jest?

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny jak to jest ostatni okres miałam 21 kwietnia dzisiaj byłam na usg i okazało się że jestem dopiero w 6 tyg ciąży tzn że tak de facto w ciąży jestem 4 tyg dopiero czyli mniej więcej od 16 maja tylko że to tak trochę niemożliwe bo przynajmniej od 9 nie było seksu a już około 16 czułam wewnętrznie że jestem w ciąży m.in. już mnie mdliło i na siusiu chciałam więc moim zdanie ta ciążą jest ,starsza, więc teraz się martwię że może coś źle się rozwija bo że z usg wychodzi dopiero ciążą 4 tygodniowa więc proszę jeszcze może mi coś pomóżcie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5
może ktoś miał jeszcze również taka różnice między terminami
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
hej, ja miałam termin z ost miesiączki na 27 września a z usg na 10 października..... córeczkę ur 17 września i brakowało jej tych 3 tyg.
Bardzo rzadko termin wg ostatniej miesiączki pokrywa się z tym z usg ;P U nas w pewnym momencie pokazywało że dzień wcześniej powinnam urodzić :P Z tego co pamiętam najdokładniejsze są terminy podane wg badania z ok 12-13tygodnia ciąży :)
image image

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

WAŻNE -- POSZUKUJĘ AUTA NA PRZEWÓZ RZECZY DO POLSKI --- !!! (14 odpowiedzi)

Witam mam nietypowe pytanie poszukujemy auta, osoby która pracuje w jakiejś firmie przewozowej...

rozedma płuc, i co dalej? (5 odpowiedzi)

Dziewczyny,moja najlepsza przyjaciółka zadzwoniła dzisiaj do mnie z informacją,że zdiagnozowano u...

Proszę o opinię na temat PRZEDSZKOLI : (18 odpowiedzi)

Jak w tytule, chciałabym posłać córkę do przedszkola ( 3 latek ) i interesują mnie opinie na...

do góry