Widok

Dziewczyny, jak to jest z tym "zajściem"??

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czy wystarczy 1,2 razy.... czy przez wszystkie dni plodne najlepiej codzinnie?? :-) aby oczywiście był efekt w postaci ciąży

aga
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dzięki może się skusze w następnym cyklu, tylko nie wiem czy gra warta jest świeczki, bo już tracę nadzieję....
w moim przypadku mąż wyliczyl na necie moje dni plodne, po ostatniej miesiaczce i skubany trafil, nie wiedzialam ze tak szybko zaskoczymy ;)

Mamka, ja kupowalam testy na allegro (za 20 zl 10 sztuk) - takie paskowe bialo-zieone.
Przy pierwszym cyklu "monitorowanym" zaczelam uzywac od 12 dnia cyklu (jezeli masz cykle krotsze niz 28 dni, to mozesz od 10 dc)

Ja chyba podobnych używałam...
Przepraszam za śmiałe pytanie, ale czy u Ciebie dobrze działały? tzn.czy się sprawdziły?
u mnie są 2 kreski kontrolna C-zawsze jednakowa, a testowa T-cieńsza... dziś już 4-ty dzień testowania....

aga
takie przeboje z testami jakie ja miałam to chyba mało kto ma ;-)
nie ma to jak wykryć ciąze dopiero w 3 miesiacu ;-)

Ślub dokładnie w moje urodziny!!!! ;-)
Wszystkiego naj naj!!! :-)
a jakie mialas przeboje z tymi testami....ja juz zglupialam i nie wiem czy zbliza sie ta owulacja??.. hm..

aga
a mi sie znowu nieudalo buuu:(

image
Mystic uda się na pewno, musisz cierpliwie poczekać

image

czekam cierpliwie juz dwa lata i ciagle powtarzam sobie ze sie uda ale co miesiac dopada mnie uczucie rozczarowania sila wyrzsza:(

image
Może to jakaś próba-a jak się uda to od razu trojaczki będą:)

image

Ach mi juz sily i checi opadaja....sex jest wspanialy ale jakoś mojemu mezusiowi nie udaje się dojsc wewnatrz....nie ma zadnej blokady ani nic podobnego jak twierdzi a jednak...im dluzej i wiecej o tym zeby "zajsc" myslimy, tym gorzej nam to idzie i nic nie wychodzi.... buuuuu :-(

aga
Na pewno nie będzie dobrze, jeżeli będziecie cały czas o tym myśleć...

Mystic, uda się!!! ja cichutko trzymam kciuki... jakiś czas temu cicho trzymałam za kogoś innego ;) i dzisiaj jest już ponad 5 miesiąc :)
beata tr to jak masz takie szczęśliwe te kciuki to trzymaj i za mnie :):)

image[/url]
:)
Przede wszystkim trzeba zmienić podejście do "zajścia w ciąże".Pewnie łatwo jest powiedzieć nie myśl nie stresuj sie... Po pierwsze myśleć tylko pozytywnie !Gdy tylko pojawi sie jakias zła myśl odrazu ja odrzucajcie...normalnie wmawiać sobie :będzie dobrze..tam w gwiazdach jest zapisane kiedy wasze dziecko ma przyjść na świat..widocznie nie dziś cóż trzeba żyć dalej.
To jest moja teoria życiowa,że przyszłość trzeba zobaczyć...wyobrazić sobie tak ogólnie jak ma wyglądać ja tak zrobiłam...
stojąc na placu zabaw wyobraziłam sobie moje dziecko biegające na tym placu...spełniło sie..ja w to wierzyłam ale nie dążyłam za wszelka cenę...
chciałam dodac ze też miałam kłopoty z owulacją...oraz ze to nie jedyna rzecz ktora sobie wyobrazilam i spełniła się.. pomyślec sobie tak:
"Będę miała dziecko i już!!!!!!Prędzej czy później.Po prostu nie ma innej możliwości!!!!!:)))
Życzę wam wytrwałości oraz pozytywnego myślenia:)))
Ech... często ci co nie chcą dostają, a ci co chcą nie mogą.
Dziś, przy okazji Dnia Dziecka, życzę obu "wariantom par" pozytywnego nastawienia i sił w codziennych zmaganiach z tymi "nieplanowanymi" dziećmi i o te "wyczekane".

Pozdrawiam,

wiesia
życzę Wam z całego serca widoku jaki mam teraz na balkonie. kaftaniki,śpioszki, i czapeczki wielkości małego grejfrucika. Za kilka tygodni rozwiązanie i będzie kolejny obywatel. Siedem lat starań. Tyle lat minęło od pierwszego porodu. Zadnych zabezpieczen, a 7 lat trzeba było czekać. Pozdrawiam i życzę powodzenia
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
My próbowaliśmy prawie rok i w końcu sie udało, potem był problem żeby utrzymac ciaże ale teraz jest wszystko oki.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Sprawdz sobie afrodyte smart
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Okulary dla dziecka w kolejnych krokach - prośba o instruktaż. (9 odpowiedzi)

Moje dziecko przeszło dwa kolejne badania wzroku i teraz mam jakąś receptę okulary (czy jak to...

mąż uzależniony od pokera internetowego. (15 odpowiedzi)

Mam problem i nie potrafię sobie z nim poradzić. Mój mąż jest uzależniony od pokera...

jaki odkurzacz polecacie ? (26 odpowiedzi)

muszę kupić i nie rozglądałam się jeszcze, pomożecie co wybrać ?

do góry