Widok
Rozumiem, że chodzi o salę? Ja miałam wesele w Oregano we Wrzeszczu. Zdjęcia możesz zobaczyć w mojej relacji (link pod suwaczkiem). Z tego, co wiem ta restauracja tak bardzo oblegana nie jest, więc może będą mieli coś wolnego. A jest tam naprawdę ładnie i fajnie - i my i nasi goście byli bardzo zadowoleni. Co do noclegów, to my zorganizowaliśmy w akademikach. Mieliśmy dużo gości przyjezdnych.
sprawdz hotel lido, hotel lival, villa pascal, villa corona, restauracja boma - wszystko w brzeznie
jeszcze jest w brzeznie dom weselny pod aniolem, czy pod aniolami
- ale oni moga miec zajete
w zeszlym roku bylam na slubie w villi pascal i gosciom bardzo sie podobalo (u gory pokoje dla gosci)
fotki z villi pascal tu - http://ania1410.wordpress.com/2008/12/04/slub-kasi-i-rafala/
jeszcze jest w brzeznie dom weselny pod aniolem, czy pod aniolami
- ale oni moga miec zajete
w zeszlym roku bylam na slubie w villi pascal i gosciom bardzo sie podobalo (u gory pokoje dla gosci)
fotki z villi pascal tu - http://ania1410.wordpress.com/2008/12/04/slub-kasi-i-rafala/
FOTOGRAFIA ŚLUBNA
www.aniagrunwald.pl
www.melrose.com.pl
www.ania1410.wordpress.com
ania.melrose@gmail.com
www.aniagrunwald.pl
www.melrose.com.pl
www.ania1410.wordpress.com
ania.melrose@gmail.com
Witam!
Mamy do odstąpienia salę weselną w Gdyni Kolibkach/Sopot Kamienny Potok (ośrodek Natura Tour). Termin 19.09.2009r. Link do ośrodka. Ośrodek jest pięknie położony w lesie, jednocześnie znajduje się w centrum trójmiasta na styku Sopotu i Gdyni (w okolicy Adventure Park). Ceny przystępne, w ofercie również baza noclegowa w drewnianych, dobrze wyposażonych domkach. Do wyboru są dwie sale weselne, mniejsza do 70 osób, większa na ponad 100 osób.
Dodatkowo w ww. terminie mamy do odstąpienia zespół Tequilla.
Zainteresowane osoby prosimy o kontakt
Rafał i Ala
tel. 0506 250552
tel. 0692 583150
ps. zrezygnowaliśmy z wesela na rzecz podróży poślubnej
Mamy do odstąpienia salę weselną w Gdyni Kolibkach/Sopot Kamienny Potok (ośrodek Natura Tour). Termin 19.09.2009r. Link do ośrodka. Ośrodek jest pięknie położony w lesie, jednocześnie znajduje się w centrum trójmiasta na styku Sopotu i Gdyni (w okolicy Adventure Park). Ceny przystępne, w ofercie również baza noclegowa w drewnianych, dobrze wyposażonych domkach. Do wyboru są dwie sale weselne, mniejsza do 70 osób, większa na ponad 100 osób.
Dodatkowo w ww. terminie mamy do odstąpienia zespół Tequilla.
Zainteresowane osoby prosimy o kontakt
Rafał i Ala
tel. 0506 250552
tel. 0692 583150
ps. zrezygnowaliśmy z wesela na rzecz podróży poślubnej