Widok

Dzikie wino - opinia

Wesele Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Miałam w tym miesiący wesele w Dzikim winie i chciałam podzielić się swoimi wrażeniami, gdyż już kilka razy spotkałam się na forum z zapytaniem na temat tego miejsca. Jak dla mnie lokal jest rewelacyjny. O wyglądzie nie będę pisać bo można obejrzeć fotki na ich stronie lub pojechać osobiście i się przekonać. Jedzenie było przepyszne, ślicznie podane i w wystarczających ilościach. Obsługa bardzo miła i profesjonalna. Stół z ciastami przepiękny zwłaszcza gdy został podswietlony. Nie było u mnie na weselu ani jednej osoby która nie zachwycałaby się tym miejscem. Szczerze mogę polecić Dzikie Wino każdemu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam, ja równiez juz mam podpisana umowe na wesele na rok 2011, miejsce wydaje sie naprawde urocze, pani E. jest fajną ogarnięta kobietą, ktora w wielu sprawach umie doradzic. Mam jednak pytanie, czy od osób ktore wyprawialy swoje weselicho w tym miejscu moglabym otrzymac jakies namiary na orkiestre? wiem ze ponoc na regionalnej sa swietne warunki akustyczne, ale chcialabym sie od Was czegos dowiedziec :) aa i przy okazji moze jakies foto z dekoracjami.. z gory bardzo dziekuje i pozdrawiam :)
a gdzie te fotki wysłac?
> Aga M.
Czy również mogłabym poprosić na maila (agness444@wp.pl) info o menu i owocach i na ile osob wesele miałaś.. może masz jakieś fotki stołu? w sierpniu robimy tam wesele i troszeczke sie denerwuje :)

a swoją droga to serdecznie gratuluje :)
Aga sprawdz maila :)
do góry