Widok
Dżin, który spełni każde życzenie. Dla Pań 30+ (bez górnej granicy wieku)
Witam serdecznie,
pozwoliłem sobie na żartobliwe porównanie w tytule do dżina. Nie dlatego, że mieszkam w lampie czy przyjmuję postać obłoku.
Zrobiłem to, ponieważ chcę spełnić każde życzenie zainteresowanej Pani. Nie ograniczam liczby tych życzeń do trzech.
Czujesz monotonię w związku lub jesteś zaniedbywana przez partnera? Napisz.
Chciałabyś spróbować w sypialni czegoś, co do tej pory onieśmielało wszystkich mężczyzn, z którymi byłaś, a u Ciebie wywoływało rumieniec na twarzy? Napisz.
Masz ochotę na relaksacyjny masaż? Napisz.
Szukasz kogoś kto Cię wysłucha, przytuli, doceni? Napisz.
Nie masz z kim iść na imprezę imprezę firmową, wesele czy przyjęcie? Napisz.
Zastanawiało Cię jakie to uczucie być z młodszym, przystojnym i wysportowanym mężczyzną? Napisz.
Jesteś w Trójmieście na wyjeździe biznesowym i nie masz ochoty spędzić wieczoru samotnie? Napisz.
Może po prostu doskwiera Ci samotność i potrzebujesz zaspokoić swoje naturalne pragnienia? Napisz.
Jednorazowa przygoda pełna pasji, a może dłuższy układ opierający się na wzajemnym szacunku i nie wchodzeniu sobie z butami w życie? Napisz.
W tych, a także w innych sprawach na pewno będę Ci w stanie pomóc.
Żeby nie było żadnych nieporozumień: NIE szukam sponsorki.
Robię to, ponieważ uwielbiam kobiety, szczególnie te starsze od siebie, i darzę je najwyższą estymą.
Nie ma piękniejszego widoku niż uśmiech szczęśliwej kobiety.
Krótko o mnie:
24-letni przystojny, inteligentny i kulturalny studentem medycyny z Trójmiasta.
Mam 180cm wzrostu i jestem dobrze zbudowanym szatynem z niebieskimi oczami.
Zdrowy, zadbany, bardzo dyskretny.
Ewentualne zdjęcia po nawiązaniu kontaktu.
Ktoś ze znanych ludzi kiedyś rzekł - "Rozmowa to bardzo silna rzecz."
Wiadomość do niczego nie zobowiązuje, a kto wie? Może będzie początkiem ciekawej znajomości.
P.S. Dojeżdżam na terenie całego Woj. Pomorskiego
spelniam_zyczenia@wp.pl
pozwoliłem sobie na żartobliwe porównanie w tytule do dżina. Nie dlatego, że mieszkam w lampie czy przyjmuję postać obłoku.
Zrobiłem to, ponieważ chcę spełnić każde życzenie zainteresowanej Pani. Nie ograniczam liczby tych życzeń do trzech.
Czujesz monotonię w związku lub jesteś zaniedbywana przez partnera? Napisz.
Chciałabyś spróbować w sypialni czegoś, co do tej pory onieśmielało wszystkich mężczyzn, z którymi byłaś, a u Ciebie wywoływało rumieniec na twarzy? Napisz.
Zastanawiało Cię jakie to uczucie być z młodszym, przystojnym i wysportowanym mężczyzną? Napisz.
Jesteś w Trójmieście na wyjeździe biznesowym i nie masz ochoty spędzić wieczoru samotnie? Napisz.
Może po prostu doskwiera Ci samotność i potrzebujesz zaspokoić swoje naturalne pragnienia? Napisz.
Jednorazowa przygoda pełna pasji, a może dłuższy układ opierający się na wzajemnym szacunku i nie wchodzeniu sobie z butami w życie? Napisz.
W tych, a także w innych sprawach na pewno będę Ci w stanie pomóc.
Żeby nie było żadnych nieporozumień: NIE szukam sponsorki.
Robię to, ponieważ uwielbiam kobiety, szczególnie te starsze od siebie, i darzę je najwyższą estymą.
Nie ma piękniejszego widoku niż uśmiech szczęśliwej kobiety.
Krótko o mnie:
24-letni przystojny, inteligentny i kulturalny studentem medycyny z Trójmiasta.
Mam 180cm wzrostu i jestem dobrze zbudowanym szatynem z niebieskimi oczami.
Zdrowy, zadbany, bardzo dyskretny.
Ewentualne zdjęcia po nawiązaniu kontaktu.
Ktoś ze znanych ludzi kiedyś rzekł - "Rozmowa to bardzo silna rzecz."
Wiadomość do niczego nie zobowiązuje, a kto wie? Może będzie początkiem ciekawej znajomości.
P.S. Dojeżdżam na terenie całego Woj. Pomorskiego
spelniam_zyczenia@wp.pl
O proszę facet to potrafi być :układny, chętny, łaskawy, pobłażliwy, spolegliwy, kulturalny, przychylny, chętny do pomocy, dobrotliwy, przyjacielski, uczynny, pomocny, szarmancki, uprzejmy, przyjazny, ofiarny, życzliwy, służalczy, bezinteresowny, miły, sympatyczny, koleżeński, taktowny, lokajski, grzeczny, bliski, ugrzeczniony, skory do pomocy, serdeczny, kurtuazyjny, a takiej kobiety to jeszcze w życiu nie spotkałem ;P
Nie rozumiem tej agresji.
Staram się być kulturalny, przecież posty o treści 'mam 60/70/80/90 lat, spełnisz też moje?' są oczywistą prowokacją.
Tak samo nie 'odrzucam' pań poniżej 30-stki.
Po prostu każdą osobę, której uwagę zwróciłem, zapraszam na maila.
W korespondencji możemy wyartykułować swoje wzajemne oczekiwania i kontynuować/zakończyć znajomość.
Nie ma co się denerwować.
Pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie.
Staram się być kulturalny, przecież posty o treści 'mam 60/70/80/90 lat, spełnisz też moje?' są oczywistą prowokacją.
Tak samo nie 'odrzucam' pań poniżej 30-stki.
Po prostu każdą osobę, której uwagę zwróciłem, zapraszam na maila.
W korespondencji możemy wyartykułować swoje wzajemne oczekiwania i kontynuować/zakończyć znajomość.
Nie ma co się denerwować.
Pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie.
Watek ciekawie sie rozwija- od propozycji dla pan w wieku slusznym, poprzez problemy ukladu moczowego..... az sie boje myslec, do czego jeszcze doprowadzi :) Ale pomysl w sumie fajny i w formie kulturalnej- a nuz ktoraz pani sie skusi..... Powodzenia zycze i mam nadzieje, ze spelnisz sie Dzinie w swoim fachu :)
Słuszna uwaga ? Co ponad - jak to określasz -"nietrzymanie moczu" jeszcze owemu dolega? Bo ogólnikiem potrafię i ja napisać, że Cross ma problem ;) Z życiem realnym - skoro "wirtual" jest dla niego jedyną ucieczką od rzeczywistego życia i morzem mozliwości na wszechoceanie internetu. Przynajmniej na forum się spełnia. Jednakże problem tkwi chyba w tym, że nie potrafi nawet w takich warunkach znieść, że ktokolwiek śmie być 'Mądrzejszy" ;) Ja mam inaczej. Nie dyskutuję z kimś kogo można posądzić o teksty niedojrzałe, nie na temat itp.,itd.
Króluj nam dłużej - a nawet po wsze czasy. Szkoda , że Twe argumenty nie trzymają tego co czasem można nazwać poziomem i dojrzałością;)
Ale...każdy wpis świadczy o autorze. Więc nie mój to problem na szczęście;)
Króluj nam dłużej - a nawet po wsze czasy. Szkoda , że Twe argumenty nie trzymają tego co czasem można nazwać poziomem i dojrzałością;)
Ale...każdy wpis świadczy o autorze. Więc nie mój to problem na szczęście;)
@ex:
Cross napisał delikatnie.
Ja napiszę zrozumiale: masz poważny problem z deklem.
Najwłaściwszym twoim dyskutantem wydaje się być twój ptak.
Bo chyba po to jest papuga, żeby wiernie powtarzała za swym Bogiem jego słowa?
BTW:
Pisząc: "Nie dyskutuję z kimś kogo można posądzić o teksty niedojrzałe, nie na temat itp.,itd." zamknąłeś sobie furtkę. Ewentualna polemika oznaczałaby, że mój wpis uznajesz za poważny i na temat ;]
Cross napisał delikatnie.
Ja napiszę zrozumiale: masz poważny problem z deklem.
Najwłaściwszym twoim dyskutantem wydaje się być twój ptak.
Bo chyba po to jest papuga, żeby wiernie powtarzała za swym Bogiem jego słowa?
BTW:
Pisząc: "Nie dyskutuję z kimś kogo można posądzić o teksty niedojrzałe, nie na temat itp.,itd." zamknąłeś sobie furtkę. Ewentualna polemika oznaczałaby, że mój wpis uznajesz za poważny i na temat ;]
@Mikronezja - nie jestem homoseksualistą, co sugerujesz; post Dżina przypomniał mi historię pewnego domorosłego poety z Kamerunu (znany jako Simon Mol), który w 2007 roku w Polsce zaraził wirusem HIV kilkanaście kobiet. Zapewniam Cię, że nie byłoby wtedy żadnej z Pań do śmiechu.
Zatem jeśli już chcesz sobie ze mnie dworować, prosiłbym abyś najpierw pochyliła się nad powodem mojego pytania; bynajmniej nie wynikało ono z chęci skorzystania z usług tego człowieka.
Zatem jeśli już chcesz sobie ze mnie dworować, prosiłbym abyś najpierw pochyliła się nad powodem mojego pytania; bynajmniej nie wynikało ono z chęci skorzystania z usług tego człowieka.
Panie H, absolutnie nie posądziłam Cię o homoseksualizm, niczego takiego nie powiedziałam. Pozwól, że zacytuję fragment oferty Dżina:
Nie trzeba być homoseksualistą, żeby skorzystać z usług masażysty, pogadać z kimś czy gdzieś się wybrać.
A o tej przykrej sytuacji z Kameruńczykiem, który świadomie pozarażał kobiety, słyszałam wówczas. Ale czy myślisz, że ów Dżin przyzna się na forum, że jest HIV-negatywny czy pozytywny???
Nie trzeba być homoseksualistą, żeby skorzystać z usług masażysty, pogadać z kimś czy gdzieś się wybrać.
A o tej przykrej sytuacji z Kameruńczykiem, który świadomie pozarażał kobiety, słyszałam wówczas. Ale czy myślisz, że ów Dżin przyzna się na forum, że jest HIV-negatywny czy pozytywny???
@Halewicz
oczywiscie to tylko moja teza, ktora w kazdej chwili moze zostac podwazona ;)
w kazdym razie stanowczy, wedlug slownika to taki, który potrafi podjąć kategoryczną decyzję, pozbawiony wahań i wątpliwości
to taki jakby troche uparty :D
czyli... pierwsze wrazenie z posta Mikronezji, objawilo ci sie w postaci iz zostales potraktowany jako homoseksualista, wiec w tym momencie podjales decyzje ;)
potem Mikronezja wytlumaczyla o co jej chodzilo, czyli wcale nie o to co tobie sie wydawalo, ale z racji ze jestes stanowczy, czyli pozbawiony wahan, w wyrazaniu swoich mysli, to nadal trzymales sie swojego pierwszego wrazenia
ergo zakomunikowales swoja stanowczosc (upartosc) :D
to mniej wiecej mialem na mysli ;)
dalej lekko zawile ale moze wystarczy? ;)
oczywiscie to tylko moja teza, ktora w kazdej chwili moze zostac podwazona ;)
w kazdym razie stanowczy, wedlug slownika to taki, który potrafi podjąć kategoryczną decyzję, pozbawiony wahań i wątpliwości
to taki jakby troche uparty :D
czyli... pierwsze wrazenie z posta Mikronezji, objawilo ci sie w postaci iz zostales potraktowany jako homoseksualista, wiec w tym momencie podjales decyzje ;)
potem Mikronezja wytlumaczyla o co jej chodzilo, czyli wcale nie o to co tobie sie wydawalo, ale z racji ze jestes stanowczy, czyli pozbawiony wahan, w wyrazaniu swoich mysli, to nadal trzymales sie swojego pierwszego wrazenia
ergo zakomunikowales swoja stanowczosc (upartosc) :D
to mniej wiecej mialem na mysli ;)
dalej lekko zawile ale moze wystarczy? ;)
TB ma rację, chodzę spać wcześnie. Co do odpuszczania, to wyraźnie napisałem, kierując słowa do Mikronezji, że zrozumiałem intencję. Dalsza adwokatura mmm była po prostu zbędna, ale również rozumiem intencję; dziewczęta chodzą razem siku, chłopcy nie - solidarność tych no...jajników, czy jakoś tak ^_^
Majka@ Mikronezja - wdr Cię "nie" lubi....
Nie za bardzo można to rozpatrywać lubi / nie lubi ;P
Po prostu jak wilczur spotyka bezustannie szczekającego pekińczyka to nie znaczy że go nie lubi.
To znaczy tylko że trzeba pohejtować bezustannie szczekającego pekińczyka aż stanie się pekińczykiem szczekającym tylko w razie potrzeby. ;)
I delikatnie wytłumaczyć w którym kierunku ma
szczekać. :P
Nie za bardzo można to rozpatrywać lubi / nie lubi ;P
Po prostu jak wilczur spotyka bezustannie szczekającego pekińczyka to nie znaczy że go nie lubi.
To znaczy tylko że trzeba pohejtować bezustannie szczekającego pekińczyka aż stanie się pekińczykiem szczekającym tylko w razie potrzeby. ;)
I delikatnie wytłumaczyć w którym kierunku ma
szczekać. :P
a jak wilczur ciagle wyje
i złosliwie obsikuje to samo biedne drzewko
a pekinczyki maja tego dosc?:)
-------------
Halewicz----
nie wiedziałes ze mezczyzni z kulturalnymi reakcjami to teraz homoseksualisci?
maczo,szczekacz i ostry chamski drap swiadczy o normalnej orientacji
i dlatego tez stara,"poobijana" gwardia niezrozumiała jest:)
i złosliwie obsikuje to samo biedne drzewko
a pekinczyki maja tego dosc?:)
-------------
Halewicz----
nie wiedziałes ze mezczyzni z kulturalnymi reakcjami to teraz homoseksualisci?
maczo,szczekacz i ostry chamski drap swiadczy o normalnej orientacji
i dlatego tez stara,"poobijana" gwardia niezrozumiała jest:)
@wdr:
Skoro już użyłeś takiego porównania..
Wilczur, spotykając nieustannie szczekającego pekińczyka, robi jedną z dwóch rzeczy: albo go zupełnie ignoruje, albo zagryza. Na pewno nie próbuje go "prostować".
W "dysputę" z jazgaczem wdaje się kundel, nie wilczur.
Myślę, że μ, jako doskonała znawczyni psiej psychiki, zgodzi się ze mną :)
BTW: Porównanie, którego użyłeś, świadczy wyłącznie o tobie, nie o innych.
Skoro już użyłeś takiego porównania..
Wilczur, spotykając nieustannie szczekającego pekińczyka, robi jedną z dwóch rzeczy: albo go zupełnie ignoruje, albo zagryza. Na pewno nie próbuje go "prostować".
W "dysputę" z jazgaczem wdaje się kundel, nie wilczur.
Myślę, że μ, jako doskonała znawczyni psiej psychiki, zgodzi się ze mną :)
BTW: Porównanie, którego użyłeś, świadczy wyłącznie o tobie, nie o innych.
wilczur dobrze wychowany ..fajny psiak!:)
a pekinczyk,"trzesidupek" i te szczurołapki--nooo tez
ale ja jednak wole--- takie rasowe
z klata duza,niekoniecznie spłaszczona mordka ,chociaz i takiego sasiada mam--milusi jest brytan;):)
wszelkie wilkopodobne-to moje the best!
a do tego chata duza potrzebna i ogród
i dac wybiegac sie kazuarowi!!!
wdr moze tez powienien-eś przebiec sie
zanim porównania uzyje:)D
a pekinczyk,"trzesidupek" i te szczurołapki--nooo tez
ale ja jednak wole--- takie rasowe
z klata duza,niekoniecznie spłaszczona mordka ,chociaz i takiego sasiada mam--milusi jest brytan;):)
wszelkie wilkopodobne-to moje the best!
a do tego chata duza potrzebna i ogród
i dac wybiegac sie kazuarowi!!!
wdr moze tez powienien-eś przebiec sie
zanim porównania uzyje:)D