Widok
Podpucha, nie podpucha....
W kazdym razie fajnie jest przeczytac dobre slowo od obcych sobie ludzi, szczegolnie jesli najblizsi zawiedli... Dziekuje Wam.....
Sam nie wiem czemu napisalem, kolejna noc ze tylko odliczam wybijane za sciana u sasiada godziny bez snu.
Moze macie racje ale nie mysle zeby wypowiadanie swoich smutkow kogos interesowalo.
Ale czulem ze powinienem Wam podziekowac ze chociaz ktos przeczytal te moje mysli......
Dziekuje. To by bylo na tyle...
W kazdym razie fajnie jest przeczytac dobre slowo od obcych sobie ludzi, szczegolnie jesli najblizsi zawiedli... Dziekuje Wam.....
Sam nie wiem czemu napisalem, kolejna noc ze tylko odliczam wybijane za sciana u sasiada godziny bez snu.
Moze macie racje ale nie mysle zeby wypowiadanie swoich smutkow kogos interesowalo.
Ale czulem ze powinienem Wam podziekowac ze chociaz ktos przeczytal te moje mysli......
Dziekuje. To by bylo na tyle...
Rzeczywiście, dziwak z tego 2pac'a.
Przecież korzystanie z dziwek jest upokarzające dla faceta.
I stawia go w nieciekawym świetle - jako nieudacznika i wszystko co najgorsze.
Przecież tyle kobiet chętnych wokoło.
Takich co chętne, co własnym lokum dysponują i jeszcze obiad ugotują.
Kim trzeba być, by za to płacić?
Trochę też mnie dziwi reakcja kobiet, że nie zwalczają tej nieuczciwej konkurencji;)
Przecież korzystanie z dziwek jest upokarzające dla faceta.
I stawia go w nieciekawym świetle - jako nieudacznika i wszystko co najgorsze.
Przecież tyle kobiet chętnych wokoło.
Takich co chętne, co własnym lokum dysponują i jeszcze obiad ugotują.
Kim trzeba być, by za to płacić?
Trochę też mnie dziwi reakcja kobiet, że nie zwalczają tej nieuczciwej konkurencji;)
prostytutki nie sa konkurencja kobiet
sa wytworem potrzeb mezczyzn!
zreszta meskie p.sa wytworem potrzeb kobiet..jest ich tylko duzo m,niej i nie maja siedziby ogolnej
wyobraz sobie,ze niektórzy faceci wola zapłacic za seks niz zrobic sobie przyjemnosc i jeszcze wtarabanic sie do domu...na schabowy z winkiem
sami zas uracza obecnoscia swoja te uczte--i to jest wszystko czym potrafia sie podzielic z kobieta
nie wiem ,która forma jest gorsza?
sa wytworem potrzeb mezczyzn!
zreszta meskie p.sa wytworem potrzeb kobiet..jest ich tylko duzo m,niej i nie maja siedziby ogolnej
wyobraz sobie,ze niektórzy faceci wola zapłacic za seks niz zrobic sobie przyjemnosc i jeszcze wtarabanic sie do domu...na schabowy z winkiem
sami zas uracza obecnoscia swoja te uczte--i to jest wszystko czym potrafia sie podzielic z kobieta
nie wiem ,która forma jest gorsza?