Widok

Dziwne Pragnienie yhm.... co robić ;

Od około tygodnia nie mogę spokojnie w normalnym trybie penerskim funkcjonować......cały czas chodzi mi po głowie jedno uniesienie - jakieś dziwne parcie na dojrzałą babeczkę. Z dnia na dzień jest to coraz silniejsze, powoli zaczynam się tego obawiać, a przed oczami zaczynają rodzić mi się wizje w stylu "nie wytrzymał i popuścił". Ciężka sprawa, nie potrafię tego wytłumaczyć dlaczego, skąd sie wzięło. Jedno jest pewne - gdy potrzeba wzywa to trzeba działać i ją realizować. Dlatego też mam pytanie do Was, czy w 3-mieście są jakieś kluby w których można wyrwać taką zdrową pupeczkę +45. Coś mi się obiło kiedyś o uszy, że gdzieś jest taki klub do którego często wbijają żony marynarzy etc w poszukiwaniu młodych samców - czyli coś dla mnie, strzał w 10tkę ! -]. Tylko wtedy jakoś wpadło jednym uchem a drugim od razu takie info wyleciało, a teraz nie ukrywam, że owa wiedza byłaby grubo przydatna i na czasie. Zdrowy Milf na pewno się mną zainteresuje, mam sporo argumentów -].

Dobra, bez pier....enia - ktoś tutaj się orientuje co to za klub, co to za miejsce i podzieli się informacją. Oddam nerkę za dobre info ^^
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Buhaj ty juz nie r****** bo spłodzisz debila jak twój tatuś
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
baunsuj chłopczyku i ty dziewczynko tezzzzz
do buhaja!!!
h mi sie myli dziś samo h
O buchaju
do mnie pijesz znowu?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
pedał???
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
To szukasz starszych pań, czy mężczyzn? Odnoszę wrażenie, że jesteś biseksualistą o tendencjach gerontofilskich.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Buhaj buja swego .......????????????
krencem tylkiem jak widze ze za mna idziesz misiu pysiu.

MOJ TY INTERNETOWY BOHATERKU INTELEKTUALNY ALEZ TY JESTES FAJNIUSKI AJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ
a bujasz się na boki jak chodzisz? machasz rękoma?
uffffffffff
debil płodzi debila ehhhh w twoim przypadku było tak samo?
http://www.youtube.com/watch?v=3du6uQxQZlc&feature=related

z dedykacja dla ciebie i takich jak ty klapku.

Ja teraz zbijam na oske propsowac milfy - glowa do gory stefciu jak wroce to ci odpisze. a ty przez ten czas nadrob zaleglosci
tylko się nie szarp się szczurku -_-)). Jak nie rozumiesz to poproś koleżankę aby Ci wyjaśniła ;
Buhaj tylko nie r******!dość spłodzonych debili!
Albo wejdź na portal dla osób myślących inną częścią ciała niż głowa. Każdemu według jego potrzeb..
Niech wszyscy, którzy źle mi życzą, pocałują mnie w d*pę.
Załóż sobie kartonik na sznurku, napisz na mnie "BUHAJ", chodź po ulicy i zaczepiaj starsze panie, może któraś się skusi.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
masz ból zęba?
nie niszcz mnie gościu, proszę ja Ciebie o EOT o_(O
może być krówka ale krucha (*)(*)
arghhhh... o_O

Inne tematy z forum Hydepark

Grajdołki (332 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

Kawa czy Herbata - rano (220 odpowiedzi)

Piszcie co lubicie wypić rano - i dlaczego. Ja pijam wcześnie rano sypaną 2 łyżeczki z mlekiem +...

do góry