Widok

Dziwny atak paniki

Więc jakiś czas temu, kiedy byłem na lekcji biologii, mój nauczyciel mówił o krążeniu krwi w ciele. Widzenie krwi w ogóle mi nie przeszkadza, ale to naprawdę sprawiało, że czułem się nieswojo. Doszło do punktu, w którym po prostu trzymałem głowę w dłoniach i oddychałem naprawdę szybko i czułem się wyjątkowo oszołomiony z powodu tego, o czym mówił. Miałem ochotę płakać z powodu tego, jak to było. Potem pogorszył sytuację (ponieważ nie widział, że wariuję) i zaczął mówić o facecie, który przeciął tę wielką tętnicę w nodze, co jest naprawdę niebezpieczne. Wdał się w szczegóły na temat tryskania krwi i wszystkich tych rzeczy, a ja zacząłem to tracić. Czułem, że będę chory lub zemdleję i walczyłem o prawidłowy oddech, więc brałem dużo oddechów i po prostu pamiętam, że byłem tak zmartwiony. Było tak źle, że nauczyciel wysłał mnie z klasy, żebym ze mną porozmawiał i sprawdził, czy wszystko w porządku. Nie pamiętam, czy straciłem przytomność, ale chyba nie. To był pierwszy raz, kiedy coś takiego mi się przydarzyło i już się nie powtórzyło. Nigdy nie dostaję ataków paniki i nie mam lęku, więc zastanawiałam się, co to może być spowodowane. Każda pomoc byłaby świetna.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jak bierzesz piguły lub prochy....to odstaw...
.https://m.trojmiasto.pl/forum/Lekarz-t1060641,1,50.html
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Zdrowie

Endometrioza (44 odpowiedzi)

Hej Kochane Forumki :) Mam małe pytanie ponieważ niewiele znalazłam na ten temat na forum :(...

DR Michalska- poradnia hepatologiczna (5 odpowiedzi)

czy ktoś był u tej pani dr na wizycie?

Jakie tabletki na libido działają (36 odpowiedzi)

Witam, Swoje pytanie kieruję do kobiet, które miały okazje brać tabletki na libido. Mam 38 lat i...

do góry