Widok
witam,
najlepszy na pomorzu jest de Maciej Chojnicki przyjmuje w invicta w gdansku robilam u niego pare razy echo serca plaodu moich dzieci i echo seca juz narodzonych dzieci jest poprost super sprawdzony bardzo dokladny wszystko wyjasni powie co jest grane itd.polecila mi moja znajoma z AMG w gdansku rowniez Pani dr wiec warto pojsc do niego zycze powodzenia i duzo zdrowka
najlepszy na pomorzu jest de Maciej Chojnicki przyjmuje w invicta w gdansku robilam u niego pare razy echo serca plaodu moich dzieci i echo seca juz narodzonych dzieci jest poprost super sprawdzony bardzo dokladny wszystko wyjasni powie co jest grane itd.polecila mi moja znajoma z AMG w gdansku rowniez Pani dr wiec warto pojsc do niego zycze powodzenia i duzo zdrowka
my robiliśmy echo serduszka w 27 tc :)
dlatego, że na wcześniejszych USG nie było dokładnego obrazu serca :)
i moje Pani Dr prowadząca ciążę wolała mieć pewność, że wszystko jest ok - wysyłając mnie na echo :)
poleciła tylko 2 lekarzy :)
Prof. Preisa (300zł)
i Dr Leszczyńską (200zł)
obydwoje przyjmują na Zaspie
Byliśmy u Dr Leszczyńskiej :)
dlatego, że na wcześniejszych USG nie było dokładnego obrazu serca :)
i moje Pani Dr prowadząca ciążę wolała mieć pewność, że wszystko jest ok - wysyłając mnie na echo :)
poleciła tylko 2 lekarzy :)
Prof. Preisa (300zł)
i Dr Leszczyńską (200zł)
obydwoje przyjmują na Zaspie
Byliśmy u Dr Leszczyńskiej :)
Jak moja Kornelka byla jeszcze w brzuszku robilam wlasnie to badanie u dr Chojnackiego w INVICTA. Wczesniej bylam na usg 4d w INVICA platnie i dr Puzio nie mogl ze wzgledu na ulozenie Malej zbadac wszystkiego mimo usulnych staran i dostalam od niego skierowanie. Nic nie placilam juz za to. Lekarz przemily i bardzo dokladny, wydrukowal mi mase zdjec, wszystko wyjasnil, cale szczescie bylo i jest wszystko dobrze:)