Widok
Ale, że co? Wystarczy wejść na stronę Eko budu i zobaczyć ile osób kupiło tam domów. Komentarze na tym forum są poniżej krytyki. Tylko jechanie po deweloperach i ludziach którzy mają inne zdanie od innych. Tak naprawdę jakby patrzeć to od żadnego dewelopera najlepiej nic nie kupować. Najlepiej kupić ziemię i samemu wybudować. Tylko , że na to trzeba mieć kasę i czas i owszem jakby człowiek mógł to by tak zrobił a jak nie ma to radzi sobie jak może. Za tą cenę to w Gdańsku i Gdyni nie kupi się takiego metrażu a jakość też ma wiele do życzenia. Pani się pytała to się odpowiada a nie komentuje tajemniczo i bez domówień
Pani Małgosiu aktualnie trwają odbiory. Jeżeli jest Pani zainteresowana szerszymi informacjami to myślę, że trzeba poczekać. Pzt jeśli jest Pani szczerze zainteresowana to chętnie udzielę informacji poza tym forum i każdemu innemu poważnie zainteresowanemu z uwagi na zbytnie hejtowanie jakichkolwiek informacji w których nie mam ochoty uczestniczyć.
Witam. Tak czytam te wszystkie posty (w innych wątkach też) i nie wiem w co wierzyć... Chce kupić dom na osiedlu Admiralskim, ale cały czas się waham. Czy rzeczywiście odpuścić sobie tego dewelopera? Wiem, że na forum nie zawsze wszystko jest prawdą, bo wpisy może zrobić każdy... Proszę o rzeczowe opinie na ten temat. Będę wdzięczny i z góry dziękuję.