Widok

EKSPERTKI STREETCOM cz.15:))))))))))))

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
czas na nowy wątek:)
link do poprzedniego http://forum.trojmiasto.pl/EKSPERTKI-STREETCOM-cz-14-t284240,1,16.html
image
image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dostałyście maila od ecerinu? mają wysłać paczki w ciągu tygodnia:)
imageimage
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
nie nie nie :(
imageimage
maż dostał paczke West Duo są 4 paczki papierosów i zapalniczka i ulotki
kurcze nawet meila nie było ze paczka w drodze
mój m dostał sms, że paczka wyszła :)
Dziś dotarła i zaczyna testowanie
image
image
a nasz kurier zostawił paczkę w jakimś sklepie rowerowym kuźwa nawet nie zadzwonił a ni nic ;/
imageimage
No w końcu sie cos ruszyło z ankietami ale tym razem mąż dostał od czasu mlek Gerbera jest to jego druga ankieta higiena jamy ustnej i szczoteczki.
a ja nie dostałam :/
image
dziewczyny wypełniacie tę ankietę dot. higieny jamy ustnej pomimo takich szczegółowych pytań czy odpuszczacie ?
Ja nie wypelniłam, wedlug mnie to przegiecie. Pytaja o wszsytsko co masz w domu, o to czy wyjezdzasz na urlopy i gdzie, jaki masz samochod, jakie sa dochody. I tak juz duzo informacji o mnie maja takze ja sobie to daruje.
no właśnie, też mi to nie pasuje. A czy w przeszłości zdarzały się ankiety z podobnymi pytaniami bo to moja druga dopiero więc nie mam doświadczenia?
Nie, to pierwsza taka, a ja mialam juz chyba 5 albo 6 kampanii.
a moj maz nic nie dostal jeszcze-zadnych kampani :(
mial co prawda ankiete o higienie i wypelnilismy ja wiec zobacze.
A co do wypelniania tych ankiet to jak dla nas tez za bardzo szczególowe te pytania wiec naklamalismy w nich-a co tam...
rozumiem że wszystko pomniejszyliście ;-)
nie, podwyzszalam bo potencjalny klient to przeciez nie taki co napisze w ankiecie ze jezdzi 20 letnim trupem i ze mu niestarcza na rodzine bo ma postawowe wyksztalcenie i zarabia 5zl na krzyz albo jest bezrobotny. Potencjalny klient to ten co ma duzo kasy i chce kupic wszystko i cena mu niestraszna! wiec jak wypelniacie ankiety to zawyzajcie ;)
a czy ostatnie pytanie w tej ankiecie to było o dochód netto w rodzinie czy coś podobnego bo jak kliknęłam na " odmowa odpowiedzi " do ankieta się zamkneła i podziękowali za wypełnienie. A może moja odpowiedź mnie zdyskwalifikowała :-) ?
Ja tez nacisnęłam na odmowa opowiedzi na pytanie o dochód i mi się ankieta nie zamknęła
Moje córcie Patrycja, Paulina (2000) Kinga (2010)
image
Dostałam maila że wczoraj wysłali paczki z eucerinem:)
imageimage
aha, to nie kumam dlaczego u mnie się zamknęła. ALe nic to , przeżyję :-)
ech streetcom kombinuje jak może do papierosów dołączyli ankiety i każdy przed spróbowaniem powinien je wypełnić a nie wszyscy chcą i co jak ktoś nie wypełni to go mąż papierosem niema częstować echhh chyb dosyc maja naciągaczy i większe będą teraz kontrole z jednej strony to dobrze ale coraz więcej utrudnień
My tez do eucerin sie dostalismy - pewnie jutro bedzie kurier; jestem ciekawa paczki bo ostatnia z tej firmy byla naprawde wypasiona :)
Ja też jestem ciekawa i się cieszę że będziemy je testować bo mąż też skorzysta:)))

A dzisiaj dostałam maila że zostałam wybrana do informatora szkolnego...cokolwiek to znaczy:)
imageimage

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Jak mieszka się w Wejherowie? (35 odpowiedzi)

Być może będziemy musieli wyprowadzić się z Gdańska w okolice Wejherowa, bo mąż dostał dobrą...

Zaintertesowania, hobby, pasje... jak to znaleźć? (118 odpowiedzi)

Witam. Nie mam żadnych zainteresowań, hobby czy pasji, chciałabym to zmienić, żeby czymś się...

szkoła podstawowa nr 24 we Wrzeszczu - poproszę o opinie (21 odpowiedzi)

szkoła znajduje się przy ul .Lilli Wenedy, muszę zapisać córkę i szukam opinii o tej szkole.

do góry