Widok

EKSTRA FILM

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
ostatnio odebralismy film z naszego wesela. naprawde fantastyczny, dlatego wszystkim zainteresowanym chetnie podam namiary.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mogę - proszę namiar na tego gościa.
Ja cos slyszalam, ze narzekasz ze inni sie podszywaja pod innych i ze jednak osoba pisze pod kilkoma nickami, a tu prosze, nasza pani administrator :) - nefretete. Czemu podszywasz sie pod kogos innego? Podejrzana sprawa ... Szpiegujesz, czy jak?
Słyszałam ,ze Nefretete jest jeszcze przed ślubem.
niestety nie moge do ciebie wyslac maila bo pokazuje mi ze takie konto nie istnieje.Podaj mi ewentualnie inny adres.

P.S.Czy julia to nefretete???
Nie.Ja mam swój nik i nikt mi na niego nie wchodzi i ja nie podzyswam się pod innych!!!I nie jestem Julia,Cytrusowa,ani Mandarynka....to tak dla sprostowania.
Przestańcie w końcu wymyslać kto jest kto,bo to sie juz nudne robi.Ja ma jednego maila,jeden nik i jedno hasło.A pozatym mój nik na forum jest wytłuszczonym drukiem!!!

to dlaczego Julia i nefretette mają taki sam mail: magda.gda@wp.pl ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????/////
Juli mail: mailto:magda.gda@wp.pl

mój: magda.gda@wp.pl

Wejdz w mój profil to sama zobaczysz.Nie mam nic więcej do dodania.Ja jestem jedna na wasze szczęscie albo i nie :)

a czym się różni magda.gda@wp.pl od magda.gda@wp.pl ?????
Ona czy ty jestes slepa???? Czy tak niedorozwinieta ..że nie kojarzysz maili...????
W kwestii wyjaśnienia: rzeczywiście oba te adresy są takie same, mailto: to poprostu "napisz do" i nie jest to część składowa adresu, tak więc oba nicki:Julia i Nefretete mają ten sam adres:) a co za tym idzie należą do jednej osoby. Pozdrawiam
Oczywiscie ,ze nie nalerzą..Jak dokładnie wiem co to znaczy.Oba adresy sa podobne ale nie takie same..
poniewaz Julia w swoim adresie na poczatku ma malito: czy cos takiego..Dziewczyny co wy przekrecacie...
Hmm, nie malito tylko mailto, co oznacza :napisz do. Nie chcę wnikać, czy pod obydwoma nickami jest jedna i ta sama osoba, czy różne. Z tego, co tu czytam, dziwne rzeczy się dzieją na tym forum. Ktoś pod kogoś się podszywa itd, itp.
a ja chcialam tylko podzielic sie z wami opinia na temat wideofilmowania...ale narobilam zamieszania:)
mailto:magda.gda@wp.pl - to jest skopiowany skrut ze strony profile. Admina .

A to inny - magda.gda@wp.pl ?????

Tylko on nie może mieć znaczników po PL. i wygląda że to ten sam adres.
magda.gda@wp.pl niech ktoś sobie założy taki adres na wp. pl ????
i tym samym zrobi eksperyment.
Słuszna uwaga :)Wejdźcie w mój profil to się dowiecie.

Posty znajdujące się w tym wątku z dnia 1.09.2004 od godziny 18:31-22:42 zostaną usunięte.

Powód:

Forum nie służy do obrażania i wyzywania innych,a poza tym wasze posty nie mają związku z tematem.Przepychanka słowna jest jak najbardziej OK,ale na temat i kulturalniej.

Pozdrawiam

Zgadzam sie z Tobe nefretete...
Z czym sie zgadzasz, to ty bylas niekulturalna i wyzywalas mnie ile wlezie. Nie wiem co robisz na tym forum. Pewnie jestes 12 letnim chlopcem!!
Zuzia skończyłam z Toba rozmowę..
Posty znajdujące się w tym wątku z dnia 02.09 od godziny 18:34 do dnia 03.09 do godziny 11:04 zostały usunięte.

Powód:
obraźliwe wypowiedzi

Pozdrawiam :)

Policja - Cenzuralna was Kocha.
Poproszę o namiary do pana kamerzysty :-)

Inne tematy z forum Wesele

dobry...i nie drogi dentysta (51 odpowiedzi)

Hejka szukam dentysty dobrego ale żebym nie straciła majątku !!! mam sporo ubytków i pochłonie mi...

Piling do ciała który zdziała cuda-jaki polecacie? (26 odpowiedzi)

Chciałabym wygłacic skóte na rekach mam lekko zrogowaciały naskórek zawsze pomagało słonce lub...

Łazienka (45 odpowiedzi)

Dziewczyny jestem na etapie kupna kafli do lazienki ale nie wiem na jakie sie zdecydowac. Prosze...

do góry