Widok
Elori mogę polecić :) Mają spory wybór i ceny mega niskie w porównaniu do jakości. Zarówno ja jak i córka sobie już coś z Elori kupiłyśmy. Ja wolę takie bardziej klasyczne modele, a córka preferuje celebrytki i np. ma świetny naszyjnik z czarnymi kryształkami, który sama od niej pożyczam. Myślę, że za tą kasę to się akurat mega opłaca ;)
Mnie bardzo się spodobała cała kolekcja Elori Jewellery z literkami. Zarówno dla siebie, jak i dla mojej siostry kupiłam naszyjniki z literkami. Ona ma z moim inicjałem, a ja z jej. Jesteśmy bliźniaczkami i między nami jest taka więź specyficzna, dlatego gdy nie mnie obok mnei mojej siostry czuję, że wraz z inicjałem jej imienia w jakiś symboliczny sposób czuję jej obecność. Ania twierdzi, że też tak ma. W każdym razie literkowa kolekcja biżuterii Elori super.
Ja też :) Poczekałam sobie na Black Friday i zamówiłam już biżuterię dla siebie i wszystkich kobiet w mojej rodzinie na Święta :) Na pewno będą zadowolone bo mamy ten sam gust. Lubimy błyskotki takie delikatne, a te wzory z Elori są właśnie subtelne. Nie lubię wydawać dużo pieniędzy na biżuterię, a stal chirurgiczna jest jedyną, która mnie nie uczula.
My zawsze zasługujemy na najlepsze prezenty :) Ja też sobie coś z Elori kupiłam na Mikołaja. Mimo, że zamówiłam w piątek to zdążylli wysłać i dzisiaj mi przyszła paczuszka. Jestem w szoku, że oni tak ładnie pakują te paczki i każda jedna biżuteria ma swoje etui. Za te pieniądze byłam przygotowana bardziej, na jakiś woreczek foliowy, a tu mega miłe zaskoczenie.
Na Elori.pl zamówiłam prezent dla siebie (to zawsze miłe sprawić sobie samej prezent), a także teściowej i mojej mamie. Każda dostanie pod choinkę kolczyki, naszyjnik i bransoletkę. Myślę, że ceny są bardzo atrakcyjne szczególnie, że do każdej biżuterii jest osobne etui i jest ona wykonana bardzo estetycznie i nie da się poznać, że jest to stal chirurgiczna, a nie np. złoto czy srebro. Super, na pewno jeszcze skorzystam z ich oferty ;)
Mam tak samo :D Zgubiłam nie raz jakieś cudeńko z Apartu i później płakałam, że tyle kasy i nie mam. Biżuterię z Elori znam doskonale, miałam nawet kolczyki z tej firmy na swoim ślubie :) Bardzo ładne i efektowne. Myślę, że każda dziewczyna, która lubi ładną biżuterię powinna sprawdzić ich ofertę. Ceny dla ludzi.