Widok
hej, my placimy co miesiac wg spisanego licznika. musisz zalozyc konto na stronie energii i tam sobie ustawic ze chcesz co miesiac internetowo. nie podam ci dokladnie co i jak bo to maz ustawial...trzeba tylko pamietac zeby co miesiac spisac i im przeslac i na tej podstawie przesylaja na maila fakture.
no jasne, na przyszłość lepiej, na pewno to zmienię skoro wychodzi taniej - jak mówicie, tyle że chodzi mi o zapłacenie rachunku, który już otrzymałam do domu i zmiana z prognozy na rozliczenie rzeczywiste już mi nie pomoże:( Nie chodzi mi o jakąś nie wiadomo jak wysoką kwotę, po prostu grudzień to najgorszy miesiąc, stąd też moje zapytanie :)
Jeśli jest już temat energii to sie podczepie. Czy miał ktoś może sytuację taką,że przyszedł pan spisał licznik i po jakims czasie dostałam fakturę ale jakąś dziwną bo w niej było zawarte jaką mieliśmy prognoze a ile zużyliśmy rzeczywiście no i wyszła nadpłata i dobra ok,ale nie dostaliśmy żadnych nowych blankietów ile do zapłacenia no nic kompletnie a i jeszcze na dole faktóry było do zapłacenia 0,00zł i to tyle nie wiem musze chyba zadzwonić do nich bo dziwne to troche.