Widok

EVENT ktos pracowal?

siema ktos wie moze cos na temat klubu event i pracy w tym miejscu? dostałam propozycje pracy w tym klubie i waham się, boję się przekrętu ;)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 9
"night club" więc sobie sama odpowiedz co to za praca... kobiet nie wpuszczają wiadomo... konkurencja :) lepiej żeby klient poszedł z laską na pięterko niż wyszedł z klientką klubu no coment, szanujesz się to idź pracować do przyzwoitego lokalu
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 11
hm a to taki zly ten klub???
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Normalnie praca marzeń!
popieram tę opinię 20 nie zgadzam się z tą opinią 1
chyba sie zglosze do tego eventu;p praca marzen;p Trzeba miec orzeczenie zapewne a z tym to gorzej bedzie..........."((
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
hm jakie orzeczenie? moglybyscie podac mi dokladny adres w trojmiescie??
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
orzeczenie o niepelnosprawnosci olciaaaa
teraz zeby dostac prace trzeba to miec
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 2
hehehhe co ty gadasz;p
pracowałam tam i pracuje nadal. po co takie bzdury wypisujecie w ogóle? w klubie można bardzo dobrze zarobić, szefowie są wyrozumiali i nie ma z nimi żadnych problemów.
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 10
Praca jak praca. Ja jestem kelnerką, musze pracować wieczorami i w nocy ale dobrze zarabiam i mi to nie przeszkadza. Nie muszę się rozbierać ani chodzić z klientami na pięterko (nikt u nas tego nie robi) dlatego nie rozumiem co jest złego w pracy w night clubie.
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 5
o no to fajnie :)
w sumie tutaj dla kogoś klub go go to burdel / agencja towarzyska , nikt nie rozpatruje tego inaczej czy to zwykły klub do którego przychnodzi sie potanczyc przed 'męską publika' :) tak samo o dziewczynach , niektóre lubią dekolciki , krótkie spodenki , ostrzejszy makijażyk i sa nazywane ku**ami a w środku są inne, spokojne. TO NASZA KOCHANA POLSKA : )więc przyzwyczajmy sie do takich wiadomosci ..
a tak w ogole to jak musi wygladac tancerkA?? z sylwetka, wyglądem itd.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 6
w sumie tutaj dla kogoś klub go go to burdel / agencja towarzyska , nikt nie rozpatruje tego inaczej czy to zwykły klub do którego przychnodzi sie potanczyc przed 'męską publika' ......no dzieki, żeby ot tak sobie tańczyć przed rozochoconymi, sliniącymi sie facetami.....to nie jest zwykły klub:PP moja droga magdo24
A tancerka musi wyglądać normalnie poczytaj o wymaganiach w royalclub----------każda sie nada, byle wywijała du.... przed męską publiką i machała cyckami przed ich nosami:))no i pamiętaj też o indywidualnych występach itp bonusach....
Ale dla każdego coś milego. Jak lubisz zaspokajać męskie ego w ten sposób.........to go-go
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 3
koleżanko, ja nie mówię o ROYAL tylko o Evencie ;) w Royalu, masimo , hadesie i chyba cocomo itp to są pokoje :) natomiast w evencie nie;]
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
A GDZIE PRACUJESZ?:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Hej, też się zastanawiam nad pracą w Evencie. Wobec czego mam pytania do dziewczyn, które tam pracują:
1. Jaka jest stawka godzinowa?
2. Ile godzin się pracuje?
3 Ile można maksymalnie z napiwkami wyciągnąć na mc?
Proszę o podanie konkretnych sum.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
1. stawki godzinowej nie ma ;) zarabiasz tylko na prowizjach :)
2. przychodzisz na 19 , ogarniasz się no pracujesz i od 20 do opuszczenia ostatniego klienta (zazwyczaj jest to godz 4-6)

na inne pyt nie odp bo nie znam dokladnej odpowiedzi a nie chce wprowadzac w blad :)
prowizje od czego?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
no zarabiasz 50% na drinkach.
to jest korpo, ktora ma siec klubow o innej nazwie
hmm????
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Towarzyskie

Perfumy z feromonami. Czy to działa? (5 odpowiedzi)

Ciekawi mnie jakie macie mozę zdanie o zapachach zawierających w sobie feromony? Aktualnie...

militarny w gdańsku ?? (34 odpowiedzi)

witam, chciałbym sie zapytać czy jest sklep militarny w Gdańsku i prosic o dokładny adres...

do góry