Widok
tak , angażuj się, ja się angażowałem, zaufałem im podpisałem umowe na 2 lata , zainwestowałem w urzadzenia kilkanacie tysiecy, podpisalem umowe na 2lata zeby im dostarczyc usługe, teraz zostałem z urzadzeniami i splacam umowe ktora dla nich zawarlem, a Event, no cóż, nie zamierza sie ze swoich zobowiazan wywiazac, tylko kłamstwa wypisuje mi pani prawnik, napisze wiecej jak bedzie wyrok sądowy.
No dokładnie:) U nas dziewczyny od ogolu do szczegulu jada. wszystko wiem, dokumenty do klubu przyniosa jak trzeba, to nawet nie musze do biura isc jak cos potrzebuje bo sie umawiamy w klubie i zalatwione. dziewczyny w klubie to wiadomo trzeba sie do pasowac, przeciez to klub z samymi babami, ja wole prace z facetami wiec ciezko bylo na poczatku ale teraz luz.
Łatwo oceniać kogoś po tym co piszą gazety, mówi telewizja, a tak naprawdę to nikt osobiście nie zna i nie zna tego w jaki sposób funkcjonuje firma Event. Najlepiej stwierdzić to pracując i naprawdę angażując się w swoje obowiązki, a to z pewnością przyniesie satysfakcję zawodową oraz finansową właśnie w w firmie Event!
chyba każdy na początku ma obawy ale na szkoleniu poznałam tyle fajnych dziewczyn, że głowa mała :) zgrałyśmy się, a później każda z nas wyjechała do innego miasta ale utrzymujemy ze sobą kontakt :)) polecam tą firmę i pracę, można zdobyć doświadczenie, poznać fajnych ludzi, a dodatkowo jeszcze nieźle zarobić :) żyć nie umierać :))
Część cieszę się,ze znalazlam tyle świeżych wiadomości.Wlasnie podpisalam umowę szkoleniowa w Krakowie,niedlugo jade.Możesz opisać jak wygląda tam każdy dzień,gdzie jest szkolenie,gdzie się mieszka,jakie warunki?z jakimi ludzmi sie pracuje na miejscu,a z jakimi w Gdyni?co z wyplacaniem diet?Jak wygląda sprawa po powrocie?czy po szkoleniu musisz u nich pracować?gdzie w Gdyni dokladnie mieści się ich klub?czy barmanki samo sa traktowane jak tancerki?czy jest bezpiecznie?do których godz.się pracuje?będę bardzo wdzięczna za ODP.na te wszystkie pytania