Widok

EVENT ktos pracowal?

siema ktos wie moze cos na temat klubu event i pracy w tym miejscu? dostałam propozycje pracy w tym klubie i waham się, boję się przekrętu ;)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 9
tak , angażuj się, ja się angażowałem, zaufałem im podpisałem umowe na 2 lata , zainwestowałem w urzadzenia kilkanacie tysiecy, podpisalem umowe na 2lata zeby im dostarczyc usługe, teraz zostałem z urzadzeniami i splacam umowe ktora dla nich zawarlem, a Event, no cóż, nie zamierza sie ze swoich zobowiazan wywiazac, tylko kłamstwa wypisuje mi pani prawnik, napisze wiecej jak bedzie wyrok sądowy.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
No dokładnie:) U nas dziewczyny od ogolu do szczegulu jada. wszystko wiem, dokumenty do klubu przyniosa jak trzeba, to nawet nie musze do biura isc jak cos potrzebuje bo sie umawiamy w klubie i zalatwione. dziewczyny w klubie to wiadomo trzeba sie do pasowac, przeciez to klub z samymi babami, ja wole prace z facetami wiec ciezko bylo na poczatku ale teraz luz.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 10
zgadzam się z koleżanką Maja :)

Jak szukacie pracy śmiało wysyłajcie cv do biura, pracują tam fajne i miłe osoby :) Wszystko wam powiedzą i wyjaśnią:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6
Czasem warto poświęcić się firmie po to, żeby dostawać zarąbistą kasę. Przez dwa lata jesteś w stanie zarobić na ładne mieszkanie! Więc o jakim braku szacunku mówicie?!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja widziałem pod klubem Cocomo naprawdę ładne i atrakcyjne dziewczyny, np w Krynicy, świetnie pracowały i naprawdę bosko zapraszały nas do klubu. Szkoda, że te dziewczyny tylko rozdają foldery reklamowe, a kiedy chciałem umówić się z jedną odmówiła, a szkoda ...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Łatwo oceniać kogoś po tym co piszą gazety, mówi telewizja, a tak naprawdę to nikt osobiście nie zna i nie zna tego w jaki sposób funkcjonuje firma Event. Najlepiej stwierdzić to pracując i naprawdę angażując się w swoje obowiązki, a to z pewnością przyniesie satysfakcję zawodową oraz finansową właśnie w w firmie Event!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
Ja pracuję w Event jako barmanka, pracę polecam a w szczególności zarobki :) Przed rozpoczęciem pracy przeszłam szkolenie, fajnie bo nigdy nie pracowałam wcześniej jako barmanka i nie miałam żadnego doświadczenia. Kasę wypłacają , umowę mam więc jest ok :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5
chyba każdy na początku ma obawy ale na szkoleniu poznałam tyle fajnych dziewczyn, że głowa mała :) zgrałyśmy się, a później każda z nas wyjechała do innego miasta ale utrzymujemy ze sobą kontakt :)) polecam tą firmę i pracę, można zdobyć doświadczenie, poznać fajnych ludzi, a dodatkowo jeszcze nieźle zarobić :) żyć nie umierać :))
praca spoko, na początku miałam obawy tak jak i inne dziewczyny,ale na szkoleniu się wszystkiego dowiedziałam i na prawde nie ma się czego bać. Wczesniej pracowałam w innej dyskotece i praca taka sama praktycznie...no z tym wyjątkiem , że zarobki w evencie są duuuuuużo lepsze.
Nie ma czego sie bać i zastanawiać, praca taka jak każda inna, ja pracuje w Sopocie jako kelnerka i mi sie podoba, jestem zadowolona z kasy to najważniejsze.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
nie wiem dlaczego wg Ciebie brak mózgu mają osoby na stanowisku promotorek, przecież to nie żaden wstyd! praca jak każda inna, powstydzić by się mogły te, które stoją na poboczu i machają na tiry.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja pracuje cały czas w Warszawie jako kelnerka :) wszystko jest naprawdę ok i nie masz się co bać. Fajna atmosfera, dobre zarobki. Wiadomo praca nocą wiec trzeba się przestawić. :):):):) polecam buziakiii
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Hej :) Ja również jadę 12.02 do Krakowa na szkolenie z Częstochowy. Jak coś to piszcie na maila: myszkaa_miki@o2.pl
Napisz proszę wiecej o Event, też mam z nimi problem, nie chca mi zapłacić za usługę, tylko wynajeli prawnika i kłamstwa fabrykują na mój temat.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
chyba nigdy tam nie byłaś/ nie byłeś ! praca jest super! ja jestem bardzo zadowolona, mam extra atmosfere, zarabiam dobrze i jest tam pełen monitoring i bezpieczeństwa. mają zasady i nie wpuszczają kobiet, wielkie mi rzeczy. night klub tylko dla panów, tak powinno być

kelnerka :D
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
Cześć,
Ja też wybieram się na szkolenie do Krakowa w dniu 12.02. Napisz do mnie: gg 7941357

Pozdrawiam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
hej Była Pracowniczka udziel jak możesz odpowiedzi na pytania od barmanki, wiele osób by chętnie się upewniło o co w tym wszystkim chodzi
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Najpierw czekam na odpowiedź na wcześniejsze zadane pytania. Mam nadzieje, że się pojawią.
barmanka-ja też jade na szkolenie 12.02 do Krakowa z Gdańska. A Ty kiedy?
Część cieszę się,ze znalazlam tyle świeżych wiadomości.Wlasnie podpisalam umowę szkoleniowa w Krakowie,niedlugo jade.Możesz opisać jak wygląda tam każdy dzień,gdzie jest szkolenie,gdzie się mieszka,jakie warunki?z jakimi ludzmi sie pracuje na miejscu,a z jakimi w Gdyni?co z wyplacaniem diet?Jak wygląda sprawa po powrocie?czy po szkoleniu musisz u nich pracować?gdzie w Gdyni dokladnie mieści się ich klub?czy barmanki samo sa traktowane jak tancerki?czy jest bezpiecznie?do których godz.się pracuje?będę bardzo wdzięczna za ODP.na te wszystkie pytania
do góry