Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Rafał - opinia wątek zamknięty Bardzo fachowy serwis, bardzo ogarnięta i solidna ekipa. Główny mechanik...
~Rafał
-

ostatnia odp. 3 lata temu

dodano: 26 sierpnia 2021

Daras - opinia wątek zamknięty Polecam, warsztat godny polecenia, sympatyczny szef i ekipa.
~Daras
-

ostatnia odp. 4 lata temu

dodano: 5 sierpnia 2020

Młoda - opinia wątek zamknięty Nie polecam tego warszatu , ceny wysokie przy serwisie gazowym , urwane...
~Młoda
-

ostatnia odp. 4 lata temu

dodano: 17 lipca 2020

Bardzo polecam - opinia wątek zamknięty Bardzo miła i profesjonalna obsługa . Polecam wszystkim .
~Bardzo polecam
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 12 lutego 2020

polecam wątek zamknięty Bardzo miła i profesjonalna obsługa.Panowie mechachanicy znają się na swoim...
~Magda
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 9 grudnia 2018

Najlepsi wątek zamknięty Panowie to istni magicy. Przyszedłem z problemem, którego nie mogli inni...
~Grzegorz
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 16 listopada 2018

Gorąco polecam wątek zamknięty Decyzja o instalacji gazowej (Ford Ka) była bardzo dobra. Samochód pali ok...
~Urszula
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 18 kwietnia 2018

Roman wątek zamknięty Polecam, jedna regulacja na hamowni i auto śmiga jak złoto, Jedyny gazownik...
~Roman
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 19 listopada 2017

olek wątek zamknięty W końcu znalazłem warsztat który rozwiązał mi problem z którym borykałem się...
~Olek
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 13 października 2017

Zdecydowanie polecam! wątek zamknięty Po dość długich poszukiwaniach zakładu trudniącego się montażem instalacji...
~Bartek
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 23 sierpnia 2017

Brak profesjonalizmu wątek zamknięty Ciągle występująca usterka (powyżej 110 km zapalał się check engin i samochód...
~Łukasz
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 10 sierpnia 2016

nie polecam wątek zamknięty Nie poradzili sobie z moim V6 co chwile jakieś błędy a do tego samochód na...
~mondeo st220
2

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 3 stycznia 2013

Profesjonalna Firma wątek zamknięty Usługa profesjonalna i szybka .Przy instalacji gazowej szef firmy podpowiada...
~janusz
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 5 maja 2014

polecam wątek zamknięty Profesjonalne serwisowanie mojej instalacji po zakończeniu gwarancji.
~tesa
-

dodano: 23 lipca 2013

polecam wątek zamknięty mazda 323BJ 98r 1,5 - 3,5 roku temu zakładałem instalację w tym warsztacie,...
~Rychu
-

dodano: 4 lipca 2013

polecam wątek zamknięty Kiedyś trafiłem do nich całkiem przypadkowo. Za tydzień będę montował u nich...
~D@wid
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 27 maja 2013

polecam wątek zamknięty Od montażu minęło 9tys. km a auto nadal jeździ bezproblemowo i ekonomicznie....
~Przemek
-

dodano: 26 kwietnia 2013

Szczerze polecam wątek zamknięty Zatrułem tam swojego Opelka bodaj w 2007 roku, śmiga bezproblemowo do dziś,...
~Tomek
-

dodano: 30 grudnia 2012

Polecam wątek zamknięty Przejechane na instalacji 20 K km (Fiat Siena 1.6). Instalacja pracuje bez...
~trevize
-

dodano: 29 września 2012

Mazda CX7 FSI 2,3turbo 2007r wątek zamknięty Auto jak w opisie, szukałem wykonawcy instalacji do tego pojazdu, nie było...
~Marcin
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 27 maja 2012

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
35

28

wątków

do góry