Widok

Ekspres do kawy do kawiarni

Przymierzam się do otwarcia niewielkiego lokalu, w którym m.in. chciałabym podawać kawę. Dobrą, aromatyczną, świeżo mieloną, bo sama taką najbardziej lubię, chociaż kompletnie się na tym nie znam - tzn. chadzam do kawiarni, piję tam kawy, ale nigdy nie interesowałam się tym jaka to kawa, jaki ekspres, jak mielona... W domu mam ekspres na kapsułki, który zastąpił stary wysłużony przelewowy :) dlatego zwracam się do was z pytaniem - jaką kwotę powinnam przygotować na dobrej jakości ekspres kolbowy, czy kupić taki od razu z młynkiem, czy młynek osobno, jakie firmy poleciacie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ekspres kolbowy to doskonały wybór, jeśli zależy Ci na przygotowywaniu wysokiej jakości espresso i innych kaw z esencji kawy. Pozwala on na większą kontrolę nad procesem przygotowywania kawy, ale wymaga umiejętności baristy. Jeśli nie masz doświadczenia w przygotowywaniu kawy, możesz potrzebować szkolenia.

Dobrej klasy gastronomiczny ekspres do kawy pomogą dobrać w Tchibo Coffee Service.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Kobieta

Kosmetyki na lato (30 odpowiedzi)

Jakie stosujecie kosmetyki na lato? Zależy mi przede wszystkim na dobrych kremach nawilżajcych,...

Tabletki powiększające piersi (4 odpowiedzi)

Czy są jakieś? Takie które działaja? Mam niewielki biust, powoduje to u mnie kompleksy ale...

Dobry Ginekolog w Gdyni (162 odpowiedzi)

Witam, szukam dobrego ginekologa w Gdyni, najelpiej kobiety, wizyta prywatna. Byłam u ginekologa...

do góry