Widok

dobry adwokat rozwód gdańsk

Szukam dobrego adwokata, który przeprowadzi mnie przez rozwód z orzeczeniem o winie w Gdańsku. Czy znacie kogoś godnego polecenia? Zależy mi na tym, aby był to ktoś sprawdzony.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 0
Sprawdź na Mickiewicza w Gdańsku Wrzeszczu, zaraz przy poczcie. Jak znajde link, to podrzuce.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 0
Już mam Klugman.
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 0
Znalazlam: http://klugmann.pl/
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jestem z Wrzeszcza i także korzystałam z pomocy tej kancelari.Drobna sprawa.Nawet mnie nie skasował.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

mnie w gdańsku gładko przeprowadziła przez rozwód z orzeczeniem o winie Mec. Deruga. Z gdyni ale to nie ma znaczenia. Grunt, ze rzeczowa kobieta i osiągnęłam co chciałam.

http://wyszukiwarkaprawnikow.pl/adwokat/gdynia-deruga-barbara-1372
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Po tych opiniach i ja tam się wybieram . Bylam juz u kogos innego . Ale nie jestem zadowoona .
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Serdecznie polecam współpracę z mecenasem Igorem Klimkowskim. To prawnik z ogromnym doświadczeniem i wiedzą. Co ważne, na każdej rozprawie stawiał się osobiście.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 7

Pan mecenas Igor Klimkowski jest profesjonalistą w swojej dziedzinie. Moja sprawa rozwodowa i wszystkie pochodne sprawy rodzinne zostały bardzo szybko załatwione. Polecam jeśli ktoś potrzebuje realnej pomocy prawnej.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6

Potwierdzam Igor Klimkowski jest bardzo znany i doby w sprawach rozwodowych i ogólnie rodzinnych, swego czasu robiłam rozeznanie i umówiłam się m.in na spotkanie z Panem mecenasem i zrobił on na mnie najlepsze wrażenie swoim indywidualnym podejściem do tematu i osobistym zaangażowanie w sprawę, gdyż w większości przypadków mecenasa nie uświadczysz, a kontakt masz jedynie z pracownikami kancelarii. W przypadku współpracy z nim było zupełnie inaczej. Od początku do końca jedna osoba która prowadziła mnie "za rękę". Polecam i zostawiam numer do pana mecenasa: 600365228 .
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 8

Jak się zwykle rozliczają adwokaci rozwodowi? Czy im się płaci stawki godzinowe czy biorą procent o podziału majątku?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zawsze będę polecać Panią Mecenas Kostkiewicz z Sopotu. Jak na prawnika to bardzo empatyczna i zaangażowana osoba. I taniej niż w Gdańsku. Namiary: https://www.biuraprawne.com/info/kancelaria-adwokacka-adwokat-sylwia-kostkiewicz
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jezeli ktos ma problemy rodzinne to szczerze polecam mecenasa Igora Klimkowskiego, ktory jest konkretny i rzetelny. Proponuje trafne rozwiazania, szanuje rozmowce, jest czlowiekiem! Co najwazniejsze jest adwokatem skutecznym. Tutaj numer do niego tel. 600365228
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 8

Również serdecznie polecam mecenasa Klimkowskiego. To fantastyczny adwokat, który potrafi wybrnąć z każdej sprawy :) Ma bardzo duże doświadczenie jeśli chodzi o prowadzenie rozwodów. Osobiście korzystałam i jestem bardzo zadowolona.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 9

Szukając prawnika do swojej sprawy, głównie pytałam wśród znajomych i rodziny i tak trafiłam właśnie do mec. Igora Klimkowskiego. Jestem bardzo zadowolona z jego usług, przede wszystkim z osobistego kontaktu. Pan mecenas także stawiał się osobiście na rozprawach. Zostawiam numer telefonu do mecenasa: 600365228 .
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 10

Ciekawe, że Justyna, Baśka i Zośka piszą z tego samego IP. Siostry? ;P
Aaa, jeszcze Ania i Zozola...
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zdecydowanie najlepszym prawnikiem w Łodzi jest pan mecenas Igor Klimkowski. Współpraca z nim to czysta przyjemność. Zawsze można się z nim skontaktować w celu omówienia istotnych spraw. Dzwońcie i się umawiajcie pod numerem 600365228.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 9

Potwierdzam - mecenas Klimkowski ma bardzo duże doświadczenie i ogromną wiedzę. Przy okazji też ludzkie podejście do klienta i do spraw. Jeśli szukasz profesjonalnego i kontaktowego prawnika to mecenas Klimkowski będzie dla Ciebie najlepszym wyborem.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 11

Z pełnym przekonaniem polecam serdecznie mecenasa Klimkowskiego. Szybkie rozwiązywanie problemów, przywiązanie do szczegółów i bardzo dobry kontakt - tak właśnie działa pan mecenas. Dziękuję za zaangażowanie w moją sprawę. Jestem bardzo zadowolona.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 8

Można wiedzieć ile cię kosztowała pani mecenas?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Kobieta

Stres powoli mnie wykańcza... (5 odpowiedzi)

Jak radzicie sobie z codziennym stresem? W pracy/ w domu,nadmiar obowiązków, których nie da rady...

Hiszpańska mucha (45 odpowiedzi)

Hej dziewczyny. Czy któraś z Was próbowała możę hiszpańskiej muchy? Mianowicie zastanawiam sie...

Tabletki powiększające piersi (16 odpowiedzi)

Jak to jest dziewczyny z tymi tabletkami. Działają czy nie działają? Bo tak sobie patrzę na...

do góry