Odpowiadasz na:

Wszystko zależy od miejsca, poziomu restauracji,personelu jaki zatrudnisz,ilości robionej kawy dziennie. Musisz sobie sam odpowiedzieć na pytanie czy personel który zatrudnisz poradzi sobie z... rozwiń

Wszystko zależy od miejsca, poziomu restauracji,personelu jaki zatrudnisz,ilości robionej kawy dziennie. Musisz sobie sam odpowiedzieć na pytanie czy personel który zatrudnisz poradzi sobie z robieniem kawy z kolby(pamiętaj źle zrobiona kawa z kolby będzie mało smaczna) czy miejsce które tworzysz będzie potrzebowalo kawy lepszej jakościowo, czy to mam być po prostu kawa. Jak masz jeszcze jakieś wątpliwości, polecam po prostu skontaktowac się z firmą Tchibo. Pomogą wybrać ekspres do kawy profesjonalny. Mogą również regularnie dostarczać do firmy kawę.

zobacz wątek
2 lata temu
~lente

Odpowiedź

Autor

Ogłoszenie
Polityka prywatności
do góry